pici cu stereotipii autiste nu doarme la pranz

pici cu stereotipii autiste nu doarme la pranz | Autor: bbea

Link direct la acest mesaj

Buna .Copilul meu are 3 ani si ce e mai important are un deficit de atentie din cauza caruia nu vorbeste si nu intelege prea bine ceea ce-i spui.Facem terapie recuperatorie in Buc venim sambata 2 ore cu o fata care lucreaza cu el in orasul nostru zilnic 2 ore pe zi. In ultima luna au inceput sa se vada schimbari majore, stie literele si le spune, cifrele animalele,partile copului, isi exprima sentimentele si imita f bine, asculta povesti pana la capat, sta la gradi ca ceilalti copii, insa diferenta este doar datul din maini cand se bucura si limbajul.
Doctora ne recomanda gradinita pana la17, dar copilulk nu doarme la pranz; a dormit mereu 3 ore pe zi in jur de ora 14-15 adormea...Acum am inceput gradinita si trebuie sa dorma acolo dela 13! problema e ca se dezbraca se schimba in pijama se intinde, dar nu adoarme si rade si vorbeste...deranjeaza copiii.... Doamnele mi l-au dat acasa la 13..eu nu am cu cine-l lasa pt ca lucrez.Cum sa-l obisnuiesc acum saptamana asta d evacanta sa doarma la 13?ieri am recurs la o palma la fundulet(stiu mi-e rusine deja ...dar am disperat)E foarte rasfatat si in plus nu avem conditii sa-l pot culca separat si doarme cu mine. Acestea fiind datele...cum ma sfatuiti sa-l adorm! aveti retete din experienta??? Astept raspuns urgent! Am doar saptamana asta la dispozitie sa-l obisnuiesc, si trebuie sa-l las in colectivitate ca sa scape de stereotipiile pe care le are, da din manute si se ridica pe varfuri cand ii place ceva.Statul la gradi face parte din terapie....!multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Te rog sa continui subiectul pe care le-ai deschis deja pe aceeasi tema.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput