La ce spital sa merg?
Raspunsuri - Pagina 2
alex_andra spune:
corina, multumesc :)
are 2 ani si 8 luni, nu mai are pampers, am pregatit bagaj cu haine de schimb si pt mine si pt ea si ...astept sa se trezeasca.
nu as lua-o pe sus, asa, adormita. acum are 38 febra, e ok, nu ma impacientez.
histamina spune:
NU MEDLIFE!
i-au dat strumfului super analize.Hg 11,8.
refacuta in 3 locuri, o avea 8!!!!!!!!!!!!!!!
fe 45.
refacut , il avea 22!
CorinaDani spune:
o sa ti se para aiurea ce-ti spun, insa fie pui acum in bagaj, fie vorbesti sa-ti aduca cineva mai tarziu daca ramai internata cu fetita - este vorba despre olita. nu cred ca vrei sa-ti duci copila la toaleta din spital, daca ramaneti acolo.
impotriva febrei, ai incercat supozitoarele ?
Bee spune:
Si la Emilia Irza e ok, am fost cu ai mei acolo cand am avut probleme. Au medici buni, nu stiu cum e cu analizele insa.
Totusi la ora asta din zi e o problema cu asteptatul oriunde ai merge. Noi de obicei asteptam seara tarziu (si in special la Budimex)pentru o problema de consultat in camera de garda (daca crezi ca poti astepta pana seara). Poate sa vomite de la secretii?
Sanatate.
aka spune:
dupa ce se trezeste incearca sa-i dai o ligurita de apa la 5 minute, sa nu se deshidrateze. si saruri de rehidratare dizolvate in apa cate o lingurita la 10-15 minute.
noi mergem la budimex in caz de urgenta majora.
multa sanatate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
dicirstea spune:
Cum mai sunteti?3
Acum am vazut postul si as fi recomandat IOMC si dr. Cochino.
Sper ca sunteti deja bine.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alex_andra spune:
suntem la emilia irza, pe perfuzii, e ok, ne-am internat cu 40,3 temperatura, acum e bine.
am fost intai la grigore alexandrescu, unde ne-au tratat cu indiferenta si m-au pus sa astept la o coada de cel putin 3 ore, pentru ca aveau prioritate cei care erau deja acolo.
nu conta ca acei copii alergau pe acolosi erau zglobii si fi-mea era ca o leguma.
deci emilia irza a fost alegerea mai buna, in cazul nostru.
doctorii foarte ok, asistentele la fel, camera ok.
miri2007 spune:
Acum am vazut si am zis sa intru sa-ti recomand BUdimex-ul sau Medlife (acolo am ajuns si noi intr-o stare foarte asemanatoare cu ce ai descris tu), insa daca este bine acolo foarte bine!
Moralul sus ,sanatate multa si comunicare multa cu medicii! I
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
Alex@Sara spune:
Uofff,acum vad si eu ca sunteti bolnavioare.Bine ca sunteti sub supravegh see,si ai sa vezi ca in 2 ~ 3 zile va fi din nou bine piticoata Eva.
Cat despre spitale,si eu tot IOMC sau Budimex ti~as fi recomandat.
LA Alexarescu,am fost cu Dariuta,avea pneumonie,febra 40 sicu radiografia in mana ,o dr de la garda mi a zis ca e doar incarcata,sa ma internez pt tratament.Normal ca am semnat ca refuz interrea,si am plecat la pediatrulnostru(aveam oricum prograare la el,la cabinet,dar amzis ca o radiografie nu strica,de aceea ne am dus si laspital), si numai cand a vazut o si ascultat o a zis clar ca e pneumonie si abia apoi s a uitat si la radiografia pe care se vedea clar ca e pneumonie.Deci,daca ma interna la Alexandrescu,o tratau de raceala si cine stie in ce altceva dadeam
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Selene_Bunny spune:
Vai de mine, alex draga, ce citesc!
40,3 temperatura???
Ce are Eva???
Suntem alaturi de tine! Sanatate multa, insanatosire grabnica, sa ne tii la curent!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...