Nu vrea sa pape monogen,indiferent de preparare

Nu vrea sa pape monogen,indiferent de preparare | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

Am reusit sa fac rost de monogen,vine si MCT oil-ul.
problema e ca nu vrea sa pape monogenul, indiferent cu ce il amestec:lapte,cereale, glucoza, miere etc.
dati-mi,va rog, un sfat,daca ati mai fost confruntate cu o astfel de problema.
e vital pt el sa il manance!
va rog mult! ca nu ma duce capul cum sa il fac.
e oribil la gust, il inteleg,dar cele 6,680 kg la 1 ani si 2 luni ma ingrozesc.
va multumesc din suflet!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ce este momogen?

Nu poate fi amestecat cu alte produse care lui ii plac?
Sau incepe cu o cantitate mica amestecata in mancarea favorita si apoi cresti treptat pana la cantitate pe care trebuie sa o ia.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sub ce forma vine acest monogen? e un praf din care trebuie sa amesteci o cantitate mica in mancare? Daca da, poti incerca si combinatia cu ceva acrisor, fi-mea lua mai degraba ceva acru decat ceva dulce cand era mica. Poate combinatia monogen+lamaie+miere ar merge, poate si putina scortisoara. Sau cu ceva suc de fructe foarte aromate (zmeura, mure, struguri, portocale).

Daca nu-ti iese o cantitate prea mare o poti pune intr-o seringa dozatoare si sa ii dai asa.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu stiu ce e monogen-ul si sub ce forma este. Cumnata mea avea de dat ceva scarbos fetitei ei si o pacalea punand chestia respectiva in doua degete de coca-cola. O colega pitea niste antibiotice in interiorul unor prajituri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

va multumtesc.
e un praf ce contine 95% lant mediu de trigliceride.e pt malabsorbtie.
strumf ultrapretentios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Nu inteleg de ce te ingozeste greutatea lui la un an si doua luni avand in vedere ca a fost un prematur.
Karla s-a nascut cu 1050 gr la 29 de saptamani. La 3 ani si o luna are 11 kg si jumatate.
Vazut de afara e un copil slab, dar eu stiu de unde a plecat si atata timp cat e sanatoasa nu imi fac griji.
Important e sa fie bine dezvoltat psihic. Greutatea se rezolva in timp.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ce cantitate de monogen din asta trebuie sa ia zilnic? Ii poti fragmenta portia? Sa ii pui o parte la micul dejun ( de exemplu, o budinca din banana, miere si pudra de roscove si avocado eventual), apoi alta parte intr-un suc din mar si para, cu putina lamaie, apoi la pranz in mancare si tot asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

joklk,esti o scumpa. sfaturile tale mi-au prins tare bine pe topicul de prematuri.
offfff,avea 6,900 si 3 viroze l-au adus la 6,680.iti dai sema ca inca o viroza implica o scadere si deja are doua bete.
ce sa spun?se da singurel jos din pat, merge singur, se joaca, face tot ce ii spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Da-i normal ce mananca si de cate ori vrea laptic de al tau. In rest nu cred ca e cazul sa te stresezi. Asta e parerea me....

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput