Nu vrea sa pape monogen,indiferent de preparare
Am reusit sa fac rost de monogen,vine si MCT oil-ul.
problema e ca nu vrea sa pape monogenul, indiferent cu ce il amestec:lapte,cereale, glucoza, miere etc.
dati-mi,va rog, un sfat,daca ati mai fost confruntate cu o astfel de problema.
e vital pt el sa il manance!
va rog mult! ca nu ma duce capul cum sa il fac.
e oribil la gust, il inteleg,dar cele 6,680 kg la 1 ani si 2 luni ma ingrozesc.
va multumesc din suflet!
Raspunsuri
tnicoleta spune:
Ce este momogen?
Nu poate fi amestecat cu alte produse care lui ii plac?
Sau incepe cu o cantitate mica amestecata in mancarea favorita si apoi cresti treptat pana la cantitate pe care trebuie sa o ia.
Nicoleta
boticelina spune:
Sub ce forma vine acest monogen? e un praf din care trebuie sa amesteci o cantitate mica in mancare? Daca da, poti incerca si combinatia cu ceva acrisor, fi-mea lua mai degraba ceva acru decat ceva dulce cand era mica. Poate combinatia monogen+lamaie+miere ar merge, poate si putina scortisoara. Sau cu ceva suc de fructe foarte aromate (zmeura, mure, struguri, portocale).
Daca nu-ti iese o cantitate prea mare o poti pune intr-o seringa dozatoare si sa ii dai asa.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
anya spune:
Nu stiu ce e monogen-ul si sub ce forma este. Cumnata mea avea de dat ceva scarbos fetitei ei si o pacalea punand chestia respectiva in doua degete de coca-cola. O colega pitea niste antibiotice in interiorul unor prajituri...
histamina spune:
va multumtesc.
e un praf ce contine 95% lant mediu de trigliceride.e pt malabsorbtie.
strumf ultrapretentios.
joklk spune:
Nu inteleg de ce te ingozeste greutatea lui la un an si doua luni avand in vedere ca a fost un prematur.
Karla s-a nascut cu 1050 gr la 29 de saptamani. La 3 ani si o luna are 11 kg si jumatate.
Vazut de afara e un copil slab, dar eu stiu de unde a plecat si atata timp cat e sanatoasa nu imi fac griji.
Important e sa fie bine dezvoltat psihic. Greutatea se rezolva in timp.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
Bebe Beca spune:
Ce cantitate de monogen din asta trebuie sa ia zilnic? Ii poti fragmenta portia? Sa ii pui o parte la micul dejun ( de exemplu, o budinca din banana, miere si pudra de roscove si avocado eventual), apoi alta parte intr-un suc din mar si para, cu putina lamaie, apoi la pranz in mancare si tot asa?
histamina spune:
joklk,esti o scumpa. sfaturile tale mi-au prins tare bine pe topicul de prematuri.
offfff,avea 6,900 si 3 viroze l-au adus la 6,680.iti dai sema ca inca o viroza implica o scadere si deja are doua bete.
ce sa spun?se da singurel jos din pat, merge singur, se joaca, face tot ce ii spui.
joklk spune:
Da-i normal ce mananca si de cate ori vrea laptic de al tau. In rest nu cred ca e cazul sa te stresezi. Asta e parerea me....
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze