Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

aparat electric/cu baterii de scos mucii avem si noi, nu stiu de la ce firma dar e egal cu 0..nu face nimic si a costat o gramada de bani mai avem din acela de tras cu gura si e bunicel cande bebe f mic ( nu mai e cazul la noi ) si cel de aspirator care e minune..andra nici nu plange la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mandreac felicitari pt ca ai slabiot
si stai calma ca nu se strica medicamentele
mai ales daca sunt tinute la friugider
eu cred doar ca se evapora din substanta activa a lor
de aceea nu se pastreaza mult dupa desfacere
dar eu le mai pastrez
mai ales cu criza asta
sincer
si cu doi copii
offfffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

eu sunt atenta sa nu ii dau ceva expirat ca am avut multe cu termen de valabilitate 28 de zile si mi-era teama sa nu fi facut vreo tampenie. Eu mereu am fost slaba, dar m-am bucurat ca mi-am revenit la normal.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

si apropo de otite, cele care ati primit diagnostic..nu a fost verificqat copilul cu aparat la urechiuse ? am fost si noi azi la orl si se pare ca avem niste canale infundate intre ureche/nas cu secretii de la o raceala veche..eu crezand ca i-a trecut si pt ca nu-i mai curgea nici nasul l-am lasat in pace, nu i-am mai pus nici ser nici picaturi..si secretiile au ramas acolo si pot da oricand infectie/otita..acum muncim sa-i scoatem..insa s-a vazut la un aparat cu care i-a verificat urechiusele..
deci concluzia e sa nu lasati copilasii cu muci..chair daca nu mai curg mai continuati cateva zile cu ser sau o data pe saptamana pus ser in nasuc la baie..sunt f periculosi..
al meu ramasese doar cu o voce putin nazala si nu prea isi mai folosea nasul , respira mai mult pe gura..dar eu eram convinsa ca e ca urmare a obisnuintei din timpul racelii iar vocea un rasfat ca se cam prosteste cam mult in ultimul timp de cand cu boala..
si se pare ca are si polipi care la 4 ani se vor opera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor, Pivalone cate un puf o data pe zi sau de 2 ori pe zi????? Astept un raspuns.

Miki offfff mami, imi pare tare rau. Offffff, ce pacatoase mai sunt si racelile astea. Si la noi dna dr se uita cu un aparat cu o luminita in urechiuse. Atlfel nu vad cum ar putea diagnostica un dr otita, doar cu aparat, nu? Bine ca mi-ai spus, ca ma gandeam si eu la un aparat electric pentru muci, desi batistuta bebelusului e minunata, ne -a fost de folos in timpul racelilor.

Fug sa il culc pe Rares ca e cam marait si de la raceala.

si multa sanatate tuturor bebeilor raciti si bolnaviori.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Daca ar mai fi trait mama mea as fi intrebat-o cu ce a scos ''mucisorii'' de la 4 copii... ca bb nu exista... oare cum se descurcau?Sunt curioasa... Acum fel si fel de minuni exista, daca nu le folosim e vai si amar...ba otite, infectii.uffffffffffff
Sa intrebati mamicile voastre, si sa-mi raspundeti si mie...va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Mada..eu dau Eurespal 2,5 ml de doua ori pe zi!!!Data trecuta chiar i-a trecut tusea de la el,acum nu stiu cesa zic,deja am 7 zile si tb sa ii dau maxim 10.

Si da Eurespalul poate fi folosit doar 28 de zile..si pe mine ma enerveaza la culme ca dau atatia bani si arunc mai mult de jumatate din sticluta!!

..si acum sa va zic ca sunt tare suparata!!!!!!!!!!
DAVID NU VREA LEGUMEEEE!!!Nu stiu ce sa mai fac..azi operatiunea supa a fost complet esuata,nici macar o lingurita!!A inchis gurita,buzele tinute strans,miscat capul intr-o parte si alta si a culminat cu plans isteric sa il las in pace..I-am cantat..am incercat si avionul...nimik!!Cred ca am gresit ca am inceput cu sucurile,implicit au fost mai multe fructe care sunt mult mai dulci..
Nu cred ca voi reusi sa il faca sa manance..sunt debusolata!!
Mi-am pierdut increderea si simt ca ma depaseste situatia...Nu stiu ce as mai putea incerca...Nu inteleg de ce numai al meu nu vrea macar 20 grame...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

salutare...imi bag si eu un pic nasul....si noi am avut probleme cu legumele!!!...Christina este un pui papacios,dar cand a dat de legume s-a dus naibii toata pofta ei de papa...nu mai manca nici fructe si cereale(pe care le "lingea") de frica linguritei...dr mi-a zis prima oara s-o las 4-5 zile doar pe laptic , si asa am facut ,dar fara nici un rezultat...apoi mi-a zis ca pt 2 sapt sa ii dau doar ce ii place(lapte,fructe,cereale)...fara nimic npu sau legume...si cand a zis "fara nimic" a subliniat...eu am tot citit despre BLW (autodiversificare) si am incercat sa ii las la indemane papa ( cortof,brocoli, carnita ,peste..toate fierte ffff bine pt a le putea manca si fara a exista risc sa se inece)...si pt ca curiozitatea la ei ste FFFFFFFFFFF MARE a lucrat...si asa mancam acum...ii dau papa ei si mai strecor si eu cu lingurita pe langa ce papa ea....
si nu te stresa....!!! eu intrasem in panica si doctori,farmacisti, bunici,mamici..toti mi-au spus ca nu are rost...fiecare puiut papa ce vrea si cum vrea...odata si odata v-a gasi ceva sa-i placa..cum si noua nu ne place orice asa si ei..au aceleasi drpturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si dupa ce mi-an bagat nasul in problema "papa" va dau la toate cate un pup dulcic si multe virtuale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Am terminat cu pozele. Ocupam o multime cu pozele noastre de studio!
Mandreeac, aseara am copt dovleac. Am mancat noi si i-am dat si ei. Azi dimi i-am amestecat branza+dovleac copt+mar+para.
Am pus dovleac copt si la congelator.
I-am mai dat gutuie calita.

Fetelor, pediatra mea mi-a spus, ca sa nu ma chinui sa coc un singur mar sau gutuie la cuptor, sa le dau pe razatoare si apoi sa le calesc pe aragaz. E mai rapid.

Stefy, deci nu se ineaca daca sunt fierte foarte bine? Si pe mine ma atrage autodiversificarea si am citit toate alea, ca nu se ineaca, ca bebeii imping afara bucatile mari, bla, bla..., dar am mai citit pe niste bloguri ale mamicilor care chiar au pus in practica BLW si spuneau ca se mai inecau puiutii.
Mie imi este foarte frica de inec si de aceea folosim saculetul pt hrana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor, Pivalone cate un puf o data pe zi sau de 2 ori pe zi????? Astept un raspuns.

Eu credeam ca de cate ori este nevoie.
Despre Vibrocil am citit pe aici ca se da cate un puf.
Mai asteptam alte raspunsuri.

Mergi la inceput

Am pus poze noi.
Sa vedeti cu ce imi rup eu spatele in ultimul timp. Norocul meu ca Daria are doar 7kg. Am renuntat complet la carucior.
Cand merg cu Daria in mei tai foarte multa lume se uita dupa noi; unii admirativ, dar cei mai multi parca spunand "e nebuna saraca; in loc sa foloseasca un carucior!!!".
Chiar ieri in piata eram cu ea "in spate", de fapt in fatza, si vanzatorul imi spune: "ar trebui sa va cumparati un carucior, ca nu sta prea bine asa!" Iar fata mea dormea atat de linistita... si mie imi era atat de bine, ca o simteam cum respira si eram sigura ca vantul nu ajunge la ea ca o protejam eu.
Mie imi era bine, spatele meu nu se simtea extraordinar, dar era inca bine, cand am ajuns acasa dupa 1 ora de plimbare cu popandaul meu si cu 2 dovleci de cateva kg, plus alte cumparaturi in sacose

Mergi la inceput