nasuc infundat

nasuc infundat | Autor: dinueliza

Link direct la acest mesaj

pediatra mi-a spus sa-i desfund nasucul cu ser fiziologic si cu batistuta bebelusului.este un pic racit si are 3 luni si o saptamana.azi mi-a spus cineva ca e prea devreme pentru batistuta bebelusului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Exista si alte tipuri de aspiratoare nazale pentru copii mici. Era unul care se chema parca Rino Baby, cu filtre de unica folosinta. A fost eficient pentru copilul meu. Batista bebelusului nu am avut. Nu cred ca as fi reusit sa pun aspiratorul in functiune la 4 dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Batista bebelusului se poate folosi de la nastere si este cea mai buna solutie. Cel putin in cazul nostru a fost. Eu am pus aspiratorul la orice ora din zi si din noapte, dar i/am reglat puterea sa nu faca foarte mult zgomot. si daca faceam zgomot tot il foloseam. Am vecini intelegatori.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinueliza spune:

am si pentru aspirator,si din acelea de unica folosinta cu un furtunas sa-i trag eu mucisorii,dar nu ma tin plamanii .nu zice nimic.chiar ii place.ma gandesc ca nu ii fac nici un rau nu?de mi-a zis ca e prea devreme sa-i scot mucisorii.mi-a zis sa-i pun doar ser fiziologic.mai folosesc si eucalipt in camera,intr-un vas pe calorifer.dar nu e la fel de eficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinueliza

am si pentru aspirator,si din acelea de unica folosinta cu un furtunas sa-i trag eu mucisorii.nu zice nimic.chiar ii place.

Normal ca ii place, poate si el sa respire! Deci foloseste-l in continuare, e important sa aiba nasul curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Am folosit batista bebelusului inca de cand am nascut-o pe Daria, la recomandarea pediatrului, cu Sterimar. Si sa nu fie de deochi n-a avut niciodata probleme.
Cand era foarte mica si o chinuiau colicii chiar o calma zgomotul aspiratorului.
Numai bine va doresc.

Mergi la inceput