Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Zubi, noi ii facem baita intre 8-9, depinde cum papa seara.

Bujo, imi pare rau. Speram sa treaca repede.

helena si eu cred ca a mea are colici si nu ii dau nimic pentru ca sunt lejeri inca.
Daca sunt colici e posibil sa se linisteasca la san? Noi avem perioade in care stam doar la san.
Noatea asta gagica mea s-a trezit mai des

ionela, vreau eu masajul la burtica

Lore, felicitari pentru Mara

Jade felicitari pentru botez.

Oana, multa sanatate!!!

La multe lunite la toti bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neata la pranz..ca deh, daca noi avem alt program anormal....

Hellena...wu chair aveam vise cu negrii...inainte de indi,si uite na,ca de un negru am avut parte, oricum,el nue negru, e asa..mai bronzat sa zicem:)))); am vazut ca nici tu nu dormeai la ore tarzii, daca gandesti asa, inseamna ca Petru are o super extra ultra mami, ca tu sa dai tot ce ai din tine si sa ii tii loc si de medicamente, va imbratisez cu drag

Lore, impresionant

Oanaiasi, stiu ca la un moment dat ai intrebat de masajul pt ochisori, si eu mamai intrebat,dar nu ne-a raspuns si noua nimenea:((

Jade, felicitari pt botez

Revin azi, sa ma laud si eu cu Ayu, ce face el la varsta lui..dar stiu isgur ca o iubeste mult pe mami lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Am atasat 2 poze de la botez trimise de o prietena.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Salutare fetelor!!

La multe lunite tuturor bebeilor!!!!

Felicitari fetelor care si-au botezat comorile weekend-ul trecut!!!

Oana si fata mea a facut intr-o zi kk verde, o singura data, urmatorul a fost normal. Eu mancasem o gutuie cu o zi in urma, m-am gandt ce de aceea.
Mariuca face kk in medie de 10 ori pe zi, nu mai stiu cine intreba, pana acum cateva zile facea chiar mai des, si de 2-3 ori dupa fiecare supt, noi consumam un pachet mare de pampers cam intr-o saptamana, toti prietenii si toate rudele ne aduc scutece cand ne viziteaza

Noi baita o facem cam la 7-8 seara, la 9 deja am papat si dormim. Macar sa prindem si noi somn noaptea ca la 6 cand se trezeste sotul meu sa plece la munca e si ea treaza si vioaie

Zilele astea vine asistenta sa ii faca gauri in urechi, nu m-am putut intelege cu soacra si sotul sa ii fac in maternitate.
Se poate sa ii bage direct cerceii sau trebuiesc puse ate din acelea? Mie mi se pare aiurea tare sa ii puna ate, insa ea asa a spus ca va proceda...

Hai Ionela!!!!

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb, recomandati-mi si mie un dr bun pediatru in bucuresti, am o prietena a carei fetita are 4 ani si raceste continuu, de ani de zile e asa,si vrea sa mearga la buc , s-a hotarat, i nu stie unde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Klau dita e bine.. si a mea a luat 6 cm si 1050 in a 2-a luna

Iris..ma bucur ca sunteti bine...

Ionela... stiu ca nu este etalon, si copii la fel, insa zic ca daca vedem si aici ca unu face asta, celalalt nu face asta insa face altceva.. nu ne mai impacientam asa...

revin///

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Zubi masajul la ochi il fac la baza ochiului cu nasul, circular, 2-3 minute de 3-4 ori pe zi.Dar nu a dat roade pana acum.

camady's baby

Mergi la inceput

Camady, mersi frumos, cam asa il fac si eu, de fapt, incerc sa fac, pt ca bebe niciodata nu ma lasa, se agita si se misca si il lovesc...

Mergi la inceput

Zubi eu ii fac cand suge ca atunci ma lasa.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Camady e atat de dulcica Eva. Ce vad eu acolo, ochi albastri ?

Iris_k, Antonia este ca o printesa cu paturica alba, toata in alb

Mergi la inceput