Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi noi facem baita la 20.30-21 ... pe la 21.30 -22 cel tarziu suntem la titi gata de somn...

dunny lichide mai putine ..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Nu naaaaasc!!!!

DBunny, nu neaparat supa cat lichidele au facut "problema" . Scade lichidele de seara.
Simeticone e subst activa din infacol(care la noi a fost ok) dar si din Sab Simplex ( care la noi a dat dureri de burta). Concluzia mea a fost ca simeticona e tolerata ok, restul componentilor a facut diferenta

Bujo, chiar toate?? UUUU! Poate alt laborator vede altceva

Zubi, ideal e ca programul copilului de noapte sa fie cat mai lung. La varste atat de mici poti cota ca noaptea incepe pe la 7 seara. Acum na, nu toti copiii sunt dupa un sablon. Daca voua va e bine asa, bebe e linistit... probabil asta e programul lui

Hellena, baita calda si masajul fac bine la balonare. Mai pun o data masajul pt burtica??

Oana, cauze pentru scaun verde pot fi multe: de la alimentatia ta, criza de plans, pana la infectii. Diferenta o sesizezi dupa starea copilului. Daca e vesel, papa bine, uda scutece si nu da alte semne nu cred ca e ingrijorator. Fetita cum e in rest?

Sei . Ai dreptate, cand nu exista o cauza medicala ( patologie) natura e cel mai bun , corect si sigur drum.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

La Cuza am inteles ca nici nu se da 10 decat prin exceptie. Ceva cu decontarea de la casa de asigurari Iasi ( sper sa nu spun prostii dar se merge pe principiuyl ca un bebe cu Ap 10 se putea naste fara asistenta medicala asa ca primesc mai putini bani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

bujo poate scapa totusi cu tratamente locale...

zubi tare simpatic flacauasul tau!!!

MAy ce noutati ai? te baga la tratament?

oanaiasi si mara mea face kk verde uneori. cik e normal si daca nu ma insel are legatura cu laptele pe care l-a papat de la san ( laptele de inceput sau cel gras de la urma ) ceva de genul asta parca... nu stiu sigur. sunt curioasa si eu ce ne zice ionela. :D

uitati o "pilda" postata de o amica de-a mea pe FB:

A worried woman went to her gynecologist and said:

'Doctor, I have a serious pr...oblem and desperately need your help! My baby is not even 1 year old and I'm pregnant again. I don't want kids so close together.'

So the doctor said: 'Ok and what do you want me to do?'

She said: 'I want you to end my pregnancy, and I'm counting on your help with this.'

The doctor thought for a little, and after some silence he said to the lady: 'I think I have a better solution for your problem. It's less dangerous for you too.'

She smiled, thinking that the doctor was going to accept her request.

Then he continued: 'You see, in order for you not to have to take care of 2 babies at the same time, let's kill the one in your arms. This way, you could rest some before the other one is born. If we're going to kill one of them, it doesn't matter which one it is. There would be no risk for your body if you chose the one in your arms.'

The lady was horrified and said: 'No doctor! How terrible! It's a crime to kill a child!'

'I agree', the doctor replied. 'But you seemed to be OK with it, so I thought maybe that was the best solution.'

The doctor smiled, realizing that he had made his point.

He convinced the mom that there is no difference in killing a child that's already been born and one that's still in the womb. The crime is the same!

If you agree, please SHARE.

Together we can help save precious lives!

Love says, 'I sacrifice myself for the good of the other person.' Abortion says, 'I sacrifice the other person for the good of myself.'

By: Life is Dangerous: Let's Ban ItSee More
KATH.NET-Pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela .. nici azi nu "ne nastem?"

Lore... cum sunteti? de ieri de cand ai pus tu intrebarea ce fac copii la 2 luni a tot cautat, citit , etc.. unele articole m-au speriat crezand ca Ela e inapoiata , altele ca e precoce..
Oare nu ar fi interesant sa zicem mamicile cu bb cam de aceeasi varsta ce fac bebeii nostri? desi fiecare copil are ritmul sau...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ionela .. nici azi nu "ne nastem?"

Lore... cum sunteti? de ieri de cand ai pus tu intrebarea ce fac copii la 2 luni a tot cautat, citit , etc.. unele articole m-au speriat crezand ca Ela e inapoiata , altele ca e precoce..
Oare nu ar fi interesant sa zicem mamicile cu bb cam de aceeasi varsta ce fac bebeii nostri? desi fiecare copil are ritmul sau...

Sei , e tare greu de cautat perametri pentru a spune ca e normal sau nu ceva. Spre exemplu Mihnea s-a intors pe la 4 luni ( ceva mai tarziu decat alti copii) de pe o parte pe cealalta. Ii placea enorm sa stea pe burta insa. Dupa ce a invatat sa se rostogoleasca a urmat o lunga perioada in care plangea de ziceai ca-l tai daca ajungea pe burta( din initiativa lui sau pus de altcineva) , apoi o lunga perioada nu se mai rostogolea deloc. Ziceai ca a uitat complet sa faca asta. La noi asa a fost cu toate. Descoperea ceva nou, exersa, si imediat ce ii reusea refuza sa mai faca ... pentru mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Ieri am implinit si noi o luna. Am luat 1 kg in greutate (nu e cam mult?) si +5cm.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

Ieri am implinit si noi o luna. Am luat 1 kg in greutate (nu e cam mult?) si +5cm.

It's a boy !!!
I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

e in parametri normali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Salut si eu pe toata lumea, dupa o mica absenta!

Azi implinim si noi o luna !
Antonia e cumintica, nu ma plang, a avut o tentativa de colici (cred), dar nu i-am dat nimic, nici eu nu sunt de acord cu datul la copii de ceai, picaturi, etc. E parerea mea, mai ales ca stiam ca pana la 6 luni nu se da nimic bebe-ilor, de genul ceai sau apa.

Matzuca mea a luat luna asta in greutate 800 g (mananca bine si doarme cate 4 ore o data), nu stiu in lungime cat pt. ca eu o cantaresc acasa, iar dr. ei nu ne-a chemat sa ne vada la o luna. Oare de ce? Se merge lunar la dr. in primele luni de viata?

Pe urma, nu vad nicio urma de la vaccinul primit in Spital, din pacate. Va trebuie cred ca refacut.

In continuare ma mulg, mulg si eu pe zi in jur de 900 ml. Dar eu ma mulg o data la 5-6 ore, ca noapte nu fac fata si e bine asa, nu am probleme cu intarirea sanilor .

Vroiam sa va intreb, voi de cate ori schimbati scutecele bebe-ilor? Ca asta a mea fac kka toata ziulica si pipi de n ori. Si spalati la fund bebe-ii de fiecare data cand schimbati scutecul?

May, eu sunt socata de ce ai scris, cu bolile de te-ai procopsit. Imi pare rau. (inclusiv pt. mamica care zicea ca a luat bebe-le ceva urat din spital).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela, fata mananca bine, sta la san aproape toata ziua dupa capul ei...a fost mai plangacioasa 2 zile dar nu crize , smiorcaieli. probabil colici dar suporta f bine durerea. ii bolboroseste saraca prin burta de numa'. Febra nu are..ma ganesc ca o infectie presupune si febra, nu?!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput