Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nici eu nu am luat nimik la nasi, nu am auzit de obiceiul asta decat din citite..
noi oricum am facut notez mic in familie (31 pers), iar nasii au fost prietena mea de cand aveam 6 ani, e inca studenta la medicina , deci nu se asteptau la cadiu cum nu m-am asteptat nici eu nu stiu la ce.. desi m-a surprins extrem de placut cu grija ei pt trusoul de botez..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Nanna ..si mie imi place ideea cu icoana..

Nici la noi nu se da 10 la ceza.. faza cu decontatul de la CAS, am auzit-o si eu , la fel cum am mai auzit ca la pacientele sefului le da 10, pt ca are importanta la ""nota de catalog" a dr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

fetele help!!

mi se impietresc sanii(dreptul mai precis) tot la 2 ore. azi dupa o tura de somn si nici 2 ore de la ultima mulgere am simtit chiar si niste noduli sub el. Dupa juma de ora de masat si muls (16oml) au disparut. Adevarul e ca am vrut sa distantiez noaptea mulgerile(ma omoara mulsul noaptea la 2-2,5ore, plus ca am lapte mult, mulg cam dublu fata de cat manaca Noa la o masa...) ce fac¿¿ nu vreau sa scad productia, doar sa distantiez mulgerile noaptea...

azi am intrebat pediatrul ce sa-i dau fetei pt gaze, avea ieri burtica f tare...si mi-a dat Simeticona. 1ml de 3 ori pe zi. Experiente cu simeticona aveti¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Seidana - intr-adevar, Elena este superba, dar si tu esti foarte frumoasa! Si slabaaaaaaa.......

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Rana a avut-o din spital. A iesit la lama stafilococ, candida si enterobacter iar la urocultura klebsiella. Deci si micoze si bacterii, nu stiu cum naiba le-a luat pe toate. Vreau sa repet analiza, poate totusi n-are atatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Rana a avut-o din spital. A iesit la lama stafilococ, candida si enterobacter iar la urocultura klebsiella. Deci si micoze si bacterii, nu stiu cum naiba le-a luat pe toate. Vreau sa repet analiza, poate totusi n-are atatea.

bujo mami de Filip si Caterina

Imi pare rau de voi...si de May care tot din spital s-a pricovsit cu magarii

fetele care vreti sa aveti mai mult laptic la tz noaptea...mancati supica seara, acum mi-am dat seama ca aia am facut eu aseara, si tocmai azinoapte am decis sa nu ma mai mulg noaptea mai repede de 4 ore de-acolo pietroaiele mele...

Ionela nasti¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seara buna fetele

Mikka, pai nu cred ca are carente, dr a zs sa ii dam in primele luni pt oase

Bujo, macar ai descoperit si o sa ii dai tratamentul adecvat

Wow Hellena, saru'mana, esti prima care vede o asemanare:)..toti spun ca e un mic indian, si ca eu am fost absenta 100 % cand l-am conceput ( si eu stiam ca baietii seamana cu mamicile ); si puiul tau e superb, am vazut o gramada de zambete dragaletze

sei ai facut foarte frumos prima pagina, arata foarte bine, si gargaritzele alea

si ca sa zic, noi acum tocmai am terminat cina...ne-am dereglat rau programul,si mancam seara numai pe la 12 -1..ufff, si ma vait apoi ca ia uite io ma ingras...ca suntem asa dereglati pt ca ii facem baita lui Ayu foarte tarziu,adik ne paucam pe la 11 si terminam cu totul pe la 12...nu cred ca e binenici pt el sa ii facem baie asa de tarziu, dar el este relaxat,si la masaj,si la baita, apoi papa si doarme ca u ingeras, voi la ce ora faceti baita la bebei?

Va pup, vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Zubi, seamana f mult cu taticul lui insa aerul, mina, expresia fetei este a ta, eu asa zic din pozele vazute. Este un copil f reusit Ayu, si stii cum se spune, ca sangele cel mai sanatos asta e, copiii facuti din parinti diferiti ca nationalitate, iar eu sunt adepta acestei teorii, cu toate ca nu am aplicat-o si in cazul meu insa daca as mai avea un bb, as vrea sa fie o fetita (asa-i clar ) si sa fie mulatra ....adicatelea sa o fac cu un negru si NU, nu din cauza....aia ci tocmai pt ce spuneam mai sus. Insa na, e un vis de-al meu asta acum impartasit si cu voi, nu am in plan asa ceva si nici nu cred ca o sa se intample vreodata. Am luat-o pe aratura, va zic noapte buna si incerc sa ma culc; Petru tocmai a iesit, sau, mai bine zis, cu chiu, cu vai, am reusit sa il scot, dintr-o super extra mega criza de colici saracul Iar eu, mama denaturata si nebuna, ma incapatanez sa nu ii dau nimic pt colici. Nici macar ceai....Toti zic ca nu-s sanatoasa insa stiu eu de ce nu vreau sa ii dau. Bb nu are nevoie de nimic, decat de lapte, caldura si dragostea mamei si noroc de la D-zeu

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela, oare de ce face fiica mea kk verde? Nu toate scaunele sunt asa...alterneaza...dimineata a facut kk cu flocoane mustar ,restul era de culoare verde. nu stiu daca e de la alimentatia mea, sper doar sa nu fie vreo problema. ce zici? Oare de la ce e asa?

multumesc!

Aaa...scuze! Buna dimineata!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Neatza si de la noi..

Nanna. numa slaba nu sunt atata timp cat blugii sunt 40 , dar lasa ca revin in forta.. candva

Hellena, dam mana cum nu,.. dar dupa 18 ani.. Sa stii ca te apreciez ca nu ii dai nimic de colici.. de ce? Elena nu numai ca urla mai tare dupa siropurim dar s-a dereglat f tare digestiv..

Bujoo
.. uff ce rau imi pare.. mergi in spital cu o boala si vii cu 5.. Romania te iubesc...

Mergi la inceput