Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Camady e puseul de 2 ll\uni, d abia am scapat si noi de el, si fetita Nataliei,.. e cel mai urat de pana acum..
Elena se trezea de 3 ori noaptea, titi din 1,5 -2 ore.. plans mult si isteric , de neconsolat.. a tinut 3 nopti si 4 zile..
Lali.. ce dor imi fu de autostrada ta.....
Harnicuta tare Teodora, auzi tu sa se intoarca si sa bata din picioare .. am inceput si eu sa o pun pe Ela pe burtica sa ii se dezvolte musculatura gatului, stiu ca tu puneai copii destul de des pe burtica , ma insel? PE Ela am auzit-o gangurint cu agui ai auu insa doar de cateva ori.. nu o fi vorbareata, si cred ca mai conteaza ca voi sunteti 2 langa ea si eu una.. Clar 2 oameni vb mai mult decat unu
Eu am 2 baxuri de wickies si ma gandeam sa le donez ca sunt slabe si ieftne, si sa nu faca fata eritem.. dar daca zici ca la paul au mers o sa incerc si eu macar 1...
Lore.. si noi salivam la greu de vreo 1 sapt jumate 2.. tot zabaleste cand o tii in brate sau o pui pe burta.. nu mereu dar des.. dupa asta a inceput sa isi bage pumnul in gura toata ziua indiferent de cat de plin e stomacelul
Tare scumpa minunea ta.. si mare
EU m-am prostit cu cumparatu jucariilor.. ma obsedeaza cele Lamaze si sunt si scumpe
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
salut.
la 12 juma vine dr.
soacra mea a racit, deci eu sunt de garda 24 din 24.
si pe mine ma gadila in gat.
am bagat paracetamol si vit c
sei, am dormit binisor pe langa ea.
ea se trezeste la 4 si la 7 pt papa, care dureaza cate o ora, apoi eu tre sa ma mulg la celalalt san, deci acolo atipeala de cate o ora ici colo pt mine.
mi-e groaza de intervalul 10 seara - 12 jumate noaptea. atunci sunt colicii rai de tot, mamaie reusea sa o linisteasca, eu nu prea... sio daca mamaie e racita... tre sa stau eu...
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 salut. la 12 juma vine dr. soacra mea a racit, deci eu sunt de garda 24 din 24. ![]() si pe mine ma gadila in gat. am bagat paracetamol si vit c sei, am dormit binisor pe langa ea. ea se trezeste la 4 si la 7 pt papa, care dureaza cate o ora, apoi eu tre sa ma mulg la celalalt san, deci acolo atipeala de cate o ora ici colo pt mine. mi-e groaza de intervalul 10 seara - 12 jumate noaptea. atunci sunt colicii rai de tot, mamaie reusea sa o linisteasca, eu nu prea... sio daca mamaie e racita... tre sa stau eu... mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011 zebraroz.ro ![]() |
insanatosire grabdnica familionului!
citeste putin daca paracetamolul nu cumva trece in lapte. este un alt medicament naturist pt raceala nu stiu ceva cu oscilloc... nush cum. si faringoseptul cred ce e bun.
![](pupic.gif)
seidana spune:
Lali... nici eu nu ii dau caciula Elei decat afara la frig si 10 min dupa baie, nu am racit sau avem pb cu ochii...
Lore da.. sunt frumoase dar scumpe, la cate vreau eu... dam faliment, si pe ea inca nu o pasioneaza.. caruselul e dragostea ei..
Culmea e mai fetelor ca fetita mea acu 1 luna isi tinea capul sus de pe burta mai bine si mai mult ca si acum..Oare motivul e ca inainte o puneam pe burta si de cam 1 luna pe burtica nu am pus-o mai deloc? o puneam doar 3 min la masaj o data la 2 2 zile..
Cea mai fericita de
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
Buna dimineata, mamici si burtici
Noi am facut gauri in urechi in dimineata asta, a plans si ea( ce e drept, plange mai mult cand ii scot mucii) , am plans si eu, sotul nu a fost de acord deloc-deloc, acum are un bot de 15 metri ca de ce i-am gaurit fetei urechile. Deocamdata avem ata chirurgicala, cand se vindeca acolo, punem cerceii.
Asistenta m-a spus ca nu mai e galbena deloc, sper sa fi trecut icterul ala nenorocit, cred ca ma dc totusi sapt viitoare sa ii fac analiza la bilirubina.
Mi-a spus ca e cam grasa,cica are burta, dupa cantarul ei are 5500 de grame dar cred ca e defect, cum sa ia 500 de grame intr-o saptamana? Astept sa se trezeasca si o cantaresc pe cantarul meu...
M-a gasit dormind cu fata, eu ca sa ma justific ca dorm la ora 9 i-am spus ca nu prea am dormit azi-noapte ca s-a cam trezit aia micala care ea spune ca nu se satura copilul cu laptele meu, de aia se trezeste
, pai cum naiba, pe de o parte imi spui ca e obeza, pe alta ca nu se satura?
Azi-noapte mi-a dormit de la 9 la 4 dimi, ma asteptam sa imi pocneasca sanii, erau plini dar nu exagerat...orcum aseara am evitat sa beau multe lichide, Dbunny spunea ca de la astea se umfla sanii...acum beau ceai de lactatie si iau Nutrinatal insa nu mi se pare prea eficient, astept sa termin tubul si revin a Galafor.
Sei spun din nou ca te invidiez pentru ca doarme Elena asa de bine. Bine aca ati scapat de colici ca tare v-ati chinuit si voi o vreme
si bine ca acum poti manca lactate. Eu am inceput sa mananc curmale si vad ca e ok piticuta, mi-e pofta mereu de dulce si astea ma ajuta sa treaca.
bujo isi revine lactatia de la ceai? Si eu bag zilnic ceai din asta 2 litri, mi s-a acrit de el..
Lali bine ai revenit, mi-a fost dor de tine. Imi pare rau ca a racit Teodora
. Ce vioaie e pitica, o multime de activitati are
Camady si eu cred ca sunteti in plin puseu de crestere, putina rabdare si trece. Bine , vorbesc eu care ma panichez de fiecare data cand sta fata la san mai mult decat o face de obicei...
Lore eu folosesc New Baby de la pampers...sunt scortosi, e adevarat dar nu au niciun fel de miros si nu s-a iritat niciodata de la ei. Am folosit o singura data Premium Care , i s-a lipit plasa aia de fund si a facut bubite (a fost singura data cand mi-a facut asa ceva), i-au trecut in vreo 4-5 zile dupa ce i-am dat cu violet de gentiana.Ma bate si pe mine gandul rau sa ia scutece lavabile, sunt scumpe insa si buzunarul meu nu suporta deocamdata, asta mica face kk de 10 ori pe zi si e cam greu. Am gasit un site al unei mamici care le confectioneaza singura, sunt AIO si costa vreo 40 de lei bucata..o sa incerc sa iau si eu daca isi mai rareste Mariuca intervalul de kk.
may imi pare rau ca acum a racit si soacra ta . pentru gat incearca cu Homeogene 9(sunt din plante), mie mi-a facut foarte bine,am luat si in peroada sarcinii, eu sunt foarte sensibila la gat si mereu am probleme, am luat o folie(se ia o pastila pe ora) si mi-a trecut de tot. Si oscilococcinum am luat, 2 pe zi timp de 3 zile. Incearca si tu combinatia asta, poate merge. Eu de fiecare data cand ma gadila in gat, iau cate o pastiluta de homeogene si un oscilococcinum si trece repede
. bafta cu medicul, sper sa fie totul bine
sei pana la urma ce ai decis in legatura cu salteluta de activitati? Si eu ma tot uit dupa una de ceva vreme, cumnata mea mi-a spus ca fetele ei nu au fost interesate si a dat banii degaba pe ea insa mie mi se pare tare faina..
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
Ziua buna fetiliii
Simmo, te asteptam sa stai cu noi in casuta nu doar in vizita
Ionela, nimik, nimik?!!!!
Hai Ionela
Hai Tudor
Ce de autostrazi, matza, lali, mikka
Ce inseamna puseu de crestere?
De ce nu sunteti de acord cu fenobarbitalul?Si mie mi-a recomandat medicul de familie.
Sia mea ghinduta are la ochisori dimioneata cand se trezeste ceva galben.Nu-i lacrimeaza ochii si nu-s umflati.
Poate sa insemne asta ca are canalele infundate?
Racheel fericita de ghinduta
Anastasia-Maria (25.08.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
salutare....
noi am facut vaccinul si avem febra suntem apatica si numai brate vrem ...... si am atitea de povestit dar nu pot acum.
voi ati facut febra la vaccinul de 2 luni? cite zile a tinut?
eu l-am facut pe cel belgian infanrix.
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
fetelor daca e vreuna dintre voi interesata pot face calendare personalizate pt bebelusi (cadou bunicilor de Craciun) :
p r i m u lmeucalendar.blogspot.com
(scoateti voi spatiile)
P.S.: voi trimiteti numai pozele (de costumat ii costumez eu)
seidana spune:
Mikka.. da de ce nu e de acord sotul cu cerceii? nepotica are 6 ani si nu are gauri.. atata isi doreste cand vede fete cu cercei, si nu o duce ma-sa
Pt colici si lactatie bea ceai de chimen, (cred ca v-ati saturat sa repet atat), insa fata face parturi mereu, nu se mai screme , nu mai plange.. iar eu sunt full mereu la titi..
Cu salteluta.. inca nu stiu , dar cred ca zic pas, ce am vazut sa imi placa e f scump.. mai bine ii iau 3-4 jucarii de dezvoltare si nici nu se plictiseste..
Rach.. puseul e o etapa in care bebe sta mult la san, e maiplagacios, mai agitat, iar dupa aceasta etapa bb creste, i se formeaza noi abilitati... e un doc cu puseele pe prima pagina in listuta a doua-a...
Voi ce mai faceti cu ce va ocupati?
Marryan.. noi nu am facut febra ( am avut decat 37.8 rectal , doar o data), insa a fost mataita, apatica, plangacioasa.. s-a suprapus peste un puseu vaccinul.. a trecut in 4 zile..
Cea mai fericita de