Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

seara buna!

mai,ma suparasi rau de tot...eu cred ca voi nu vorbitica sunt eu p'aci si cand nu-s va-nghesuiti toata sa spuneti tot.

Incep cu un LA MULTI ANI, ANKA! tinerico! eu acusi fac 34

bine ai revenit, Loutzy draga!

welcome, cocuta!

Andutz, fiica-mea a facut febra de dinti 38,3 si i-am dat o doza de nurofen si i-a trecut, a doua zi nu a mai fost nimic. Gura ii poate mirosi si din stomacel daca a papat ceva ce n-a digerat bine sau poate nu a avut pofta din cauza de dinti si totusi tu ai insistat, etc. Stai linistita ca ei suntmai rezistenti decat credem noi. Sanatate!

De-Ea, cum mai e fetita, a papat?

Am ras copios azi cu voi...tare bine mi-a facut...sunt cam suparici azi...frate-miu are o noua mandra care-l cam duce de nas si nu prea ne convine noua, familiei...el nici nu vrea sa asculte...mama l-a visat rau si tot asa. Eh, ce-o vrea Domnul!

Tare bine-mi face sa vin aici mai ales ca atmosfera e asa de calda si de frumoasa in ultimul timp...daca nu erati voi nu eram o gravida senina, o mama relaxata si o femeie nestresata....Ca sa nu mai spun ca, asa cum probabil vi s-a intamplat si voua, prietenii cam dispar dupa ce vine un copil dar datorita voua nu le simt lipsa...Eh, sunt melancolico-depresiva azi dar imi revin eu nici o problema...

La multe lunite sarbatoritilor!

Noapte buna si ne vedem maine!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andutza, novocalmim se pune la 40, 39.8 cu 9, nu e de novocalmin
si se pune jumatate

bun, eu i am pus unul intreg cand a facut 40 si dupa o ora avea 38, deci mare branza nu a facut

de ai avea de unde lua diclogesic, astea iar sunt bune, dar au fost retrase de pe piata din cauza dozajului, cica prea mult diclofenac si ar fi trebuit injumatatit, impatrit la varste mici mici
asa ca in loc sa l dozeze corect l au retras

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

andutza, pune sosetute in otet (diluat, sa nu arda pielea, eu am pus 1lg la juma de litru apa), da antitermic (dc nu ai facut-o), treci la impachetari: o dezbraci complet, o invelesti prosoape sau fineturi udate cu apa calduta, un pic mai rece decat apa de la baita, le schimbi la 2 min, faci pana scade sub 38)
io n-as da decat la 40 novocalmin, vb mirelei (n-as da, sper sa nu ajung acolo vreodata)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna !
Vin si eu dupa o suta de ani ca indata nici n o sa mai stiti cine sunt.
Am fost la dr pt un control si ne au fost recomndate ghetute mai inalte ca e mai cracanel si sa se indrepte picioarele. A cumparat careva din voi?
Are 9,700 kg. Si ne a mai dat osteocare ca se vad putin coastele iesite in afara. Pe cutie scrie ca se da de la 1 an, banuiesc ca stia dr treaba asta.

Am primit pachetelul Tunde . Sarumana. Urmeaza sa ma duc sa traduc ce e fiecare. Serumul de rodii nu m am prins inca pt ce i. Unde se da ?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Magnetism; primit coletul?..scuze daca ai scris..n-am observat
Vasi;serum se da pe fata..putin..cam o data pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ANDUTA repet si ei ca o baba ce sunt, au zis si fetele NOVOLACMINUL (algocalmin) nu e pt temp asta, si numai NUMAI daca nu cedeaza d ela celelalte doua. Deci panadol/paracetamol supozitor acum, apoi mai vezi. Nurofenul e f bun, face minuni, scade rapid. Si nu uita: DON'T PANIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

vedeti ca toate Weledele de la Tunde le gasiti pe Weleda.com in engleza. La ce folosesc, ce contin etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Fetelor, sunteti niste comoare!
Noapte buna! Va scriu maine cum suntem!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

seara buna si de la noi!

profit ca piscotul doarme...azi a dormit foarte bine..vreo doua ore la pranz si acu are o ora...sper ca la noapte nu are furnici ca azi noapte cand se trezise si ma pipaia la maini ca ea nu vroia sa doarma...dar am castigat

LA MULTI ANI ANKA! O PETRECERE E SI MAI FRUMOASA IN TREI! TRE' SA SIMTA SI PITICU CA E ZIUA LU' MAMI

Mada si piscotul tranteste, pune mana pe ce nu trebuie..io ii zic nu -i voie si ea se uita la mine razand si nu ia mana de pe obiectul respectiv...daca nu ma mai uit la ea bineinteles ca il ia si il gasesc aruncat pe undeva. Sar'na ptr weleda.com

Laura - welcome back...doar ce te strigasem azi...multam ca ne-ai salvat si pupam Stefanelu'...bine ca a trecut raceala.

Tunde - sanatate multa lu Soniuc

Cocutza - bine ai venit printre noi si te asteptam cu mai multe info sau orice vrei tu sa ne scrii...bine sa nu ne injuri:)))))))))))

Mayane - 15.04.1981...nu stiu daca-s trecuta la prima pagina si m-e lene sa ma uit

SI PENTRU CA E ULTIMA SAPTAMANA DE OCTOMBRIE VA ASTEPTAM LA CAT MAI MULTE VOTURI PENTRU CA AVEM NEVOIE! PUPICEI!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Piscotel, am votat auzi, da' ce castigati?

Mergi la inceput