Scolari de Iulie - August 2004 * 84

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Tudor e mult mai bine, doar ca acum a inceput sa si tuseasca...il duc vineri la control si sper sa-i dea drumul sa mearga la gradi... Azi avea iesire la Tandarica, insa evident o scapa...dar am eu intilnire la 13:30 cu educatoarea pentru evaluarea de pe primul trimestru. Daca iar imi spune ca e neatent, cred ca o reclam...
Aseara l-am prins pe Stefan intr-o pasa mai bune, a fost foarte obedient la lectii, am reusit sa facem aproape o ora de exercitii diverse si l-am convins sa faca si o pagina a4 de liniutze...

In fine, eu am azi o zi incarcata...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

hello!
Gabitza, felicitari pentru aparitia in presa si sanatate multa lui Tudor!

Ioana, felicitari pentru voinicel!

Kim, noi suntem in acelasi club si cred ca nu suntem cazuri izolate... Eu nici nu mai povestesc pentru ca am pusee de tensiune...
Cand ai insa contact cu invatamantul privat este o alta lume.

Daria , te inteleg perfect.

Matei a luat vreo 4 de FB in caietul de scriere, habar n-am daca sunt in catalog, in schimb a luat ieri un Bine pe o fisa de evaluare si m-am suparat pe el pentru ca nu este atent, face a treia oara aceeasi greseala.

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Gabi, ma bucur ca Tudor e mai bine!
Bravo lui Stefan!
Maria nu se lasa dusa la lectii fara miorlaiala nici daca ii promit ceva. (si constat cu mare regret ca nu mai am nici bruma de rabdare pe care o aveam candva)

Daria eu nu stiu cum te descurci, dar te descurci admirabil! Bravo tie! (eu recunosc sincer ca nu as reusi!)

Ioana, felicitari pentru concurs!

Andries, super Mircea! "azi e maine" parca e Oana...hehehe

Noi avem 4 FB-uri in carnet, banuiesc ca tot atatea in catalog, dar cred ca jumate din clasa are la fel
Dar e neatenta...problema este la romana ca mananca litere la despartirea in silabe si reprezentarea literelor cu buline... la matematica faptul ca ...nu e atenta pur si simplu . Zice 5 si scrie 6...
"dar dupa ce scriu asta ma lasi la desene!", "dar dupa ce termin randul asta pot sa ma joc!?", "dar iesim afara", "cand iesim afara?!" o tine intr-una cat scrie
Din pacate pe mine ma apuca nervii si ridic vocea

Nu au ajuns la litere...sunt la "biciul"... o "incarligeala" Azi urmeaza niste c-uri...cred. Si de abia la 7 la matematica.

Hai ca ma intinsei ca o pleasca! Noi suntem in prin proces de vanatoare de proiecte, e o nebunie. Aseara pe la 18 le-am carat dupa mine pe amandoua ca sa mai printez niste hartii si sa le dau sa le semneze directorul ...Asa ca azi imi troneaza pe birou doua barbie (Oana ma trimitea aseara printre lacrimi sa le recuperez de la servici )
O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

buna dimineata.
sunt racita cobza
trimis cupilu` vesel la scoala
eu mai putin vesela sunt la servici cu sefu` in zona.
astept sedinta de maine, sa vad ce declara doamna despre don`soara Giulik
ieri mi a zis ca testul de la romana nu a fost adevarat, ca era ce stia, io m am bucurat, ea s a aricit apoi azi dimineata ne am certat ca io am zis ca i marti deci eram ferm convinsa, noroc cu cupilu` care mi a facut dirigentie

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
S noi avem probleme cu atentia .... mandra sta saptamana asta in ultima banca de la perete asa ca se vad efectele...daca luni la a mic a luat fb ieri la A mare a luat bine spre suficient...mie sincer mi s-au parut frumosi,daca am timp va fac o poza sa-i vedeti...fiind stangace ii ies mai rotunjuti daca-i faci de la dreapta la stanga...dar cum trebuie sa-i faca invers i-au iesit cam ascutiti..acasa i-am explicat cum sa-l faca pe bucati ca sa-i iasa perfect si a reusit....(noi acasa nu o certam deloc pentru rezultate mai slabe...dar se pare ca la scoala doamna-i pedepseste scotandu-i in fata clasei....ieri a zis de nu stiu cate ori"daca ma pedepseste doamna?"....eu am inscris-o aici pentru ca auzisem ca-i mai blanda cu copii dar se pare ca m-am cam inselatoricum marti ma duc la ora de consilere cu doamna sa vad ce note are in catalog si sa o intreb daca cu pedeapsa rezolva ceva!
Dariasi eu te inteleg perfect(eu pe card pana pe 14 mai am fix 150 de ron)dar cu timpul m-am obisnuit sa fiu optimista si sa spun ca ceea ce este important este sa fim sanatosi ca-n rest le scoatem noi la capat pe toate!!
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, imi pare rau ca ati ajuns in ultima banca.
Si la Maria in clasa sunt multi stangaci...am vazut ca doamna ii lauda in mod special, cred ca e un mod de ai stimula sa faca din ce in ce mai bine (ceea ce am observat e ca stangacii de la noi sunt mai mazgaliti de cerneala ca dreptacii...hihihi)

Eu v-am zis ca am insistat ca Maria sa fie la aceasta invatoare pentru ca este blanda...deocamdata nu-mi pare rau (chiar daca sta tot timpul in ultima banca, aici nu e vina invatatoarei...Maria are mancarici sub limba de cand o stiu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si Giulia e mai bucuroasa cand sta in banca a 2-a in prima nu ajunge ca cele 5 banci din primul rand sunt rezervate exclusiv copiilor cu probleme la ochisori; saptamana asta este in penultima banca
nici eu nu stiu cum ma descurc, dar cum este o chestiune de trebuie, n am de ales

]la mate ieri au facut cifra 3, si la abcdar a mic
din cate am vazut, reuseste sa faca un lant legat de a-uri fara probleme sa vedem mai departe cum va fi

si doamna noastra este foarte blanda io de asta o iubesc si pen`ca zambeste mult

vi-am zis oare ce bune s stilourile alea my pen de la herlitz ? si rezistente si la schimbat patron Giulik s-a descurcat perfect, fara nicio pata

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii la noi doamna practica mutatul in fiecare saptamana cu o banca in spate,problema este ca in fata ei este o fata cu un cap mai inalta ca ea si cu o freza afro...eu recunosc ca fiind stangace m-am temut ca o sa treaca cu mana peste litere si o sa iasa o mare nebunie...insa mandra m-a contrazislucreaza foarte foarte curat..si la pictura la fel,deci eu sunt multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, i-a iesit si ultima analiza asa ca avem confirmarea de mononucleoza - prezenti anticorpi Epstein-Barr...o sa-i cer dr si ceva pentru marirea imunitatii...

In alta ordine de idei tocmai m-am intors de la intilnirea cu educatoarea...jale, again! Zau, parca imi vorbeste de un alt copil...bine, pe linga faptul ca nu au fost si ele la vreun training sa invete cum sa dea feedback despre copil - respectiv sa inceapa cu lucruri pozitive si dupa aia sa-mi verse nemultumirile - gen e agitat, nu e atent, refuza sa faca fisele sau le face aiurea, plinge daca-l cearta, se bate cu copiii si refuza sa imparta jucariile...oare i-a scapat ceva??? Intr-un tirziu am intrebat-o si eu - dar ceva pozitiv si de bine aveti sa-mi spuneti de copilul meu?? Eu cred ca vorbiti de un alt copil, zau asa! Tudor care acasa coloreaza cu rabdare tot ce ii dau, in chenar, frumos, care completeaza corect sute de fise de-ale lui Stefan, care numara, vorbeste de ma doare capul sau care se joaca cuminte cu piesel lego sau cu masinutzele, care stie sa se joace pe ipad cum nici eu nu stiu, care face toate puzzle-urile in citeva secunde?? Unde se ascunde copilul asta cind e la gradi??
Pe de alta parte imi spune ca se vede diferenta de virsta (Tudor e cel mai mic din grupa, la distanta de aproape 1 an de majoritatea copiilor din grupa) ca altfel se intelege cu un copil de 4.5 ani si altfel cu Tudor care inca nu are 3.5 ani...Sa va mai zic??
Sincer, parca mi-l descria pe Stefan, atunci cind este acasa (caci Stefan de la scoala sau de la terapie este "din alt film" din punct de vedere comportamental fata de cum este acasa, cu noi...) - nici nu mai stiu in ce directie sa caut consiliere...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gabi nu trenuie sa te sperii de ceea ce spune educatoarea despre Tudor.
Daca el are 3 jumate, se va vedea o diferenta la 4 ani. Eu am vazut la Mircea, dar e adevarat ca educatoarea lui Mircea este parca din carti scoasa, eu atata rabdare si dragoste pentru copii nu am vazut la nimeni, nici eu nu am atata rabdare si nici o mama dintre prietenele mele.
A reusit sa faca dintr-un "Gica contra" un copil super ascultator si cooperant!! Nici pe mine nu ma asculta cum o asculta pe Iulia!!

Gradi asta e privata? Ca daca e privata, eu as avea alta discutie, de genul ca poate ar trebui sa duc copilul la alta gradi sau sa vb cu directoarea sa puna putina presiune pe ea. Imi pare rau, dar daca ea nu poate sa descopere partea buna din copil, inseamna ca locul ei nu e acolo, mai ales ca Tudor e un copil perfect normal, nu ai vreo "specificitate" sa poata spune ca e dificil...

Al meu maine are test la romana si vineri la mate, azi a avut vaccin.

Mergi la inceput