Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
Cristal - pozele sunt super, cel mai mult mi-a placut asta!!
De dimineata am fost cu Tudor la dr, la control - din pacate mi-a spus ca, desi este mai bine, il voi duce la gradi abia de pe 15 noiembrie, daca va fi total ok. El are (ma rog a avut) o forma destul de grava de mononucleoza (dr mi-a spus ca numai in 10% din cazuri leucocitele cresc peste 20000, iar el a avut la ultimele analize 26000...) si ca are imunitatea foarte scazuta si nu e ok sa-l duc in colectivitate unde poate lua cine stie ce alt virus. Ganglionii s-au retras foarte mult, dar inca splina marita, asa ca trebuie sa fim foarte atenti sa nu faca efort fizic, sa nu alerge, sa nu sara, etc...iar contagios poate fi 1.5 ani...deci trebuie sa fim atenti si sa nu bem dupa el, samd... In concluzie, joia viitoare repetam analizele si marti pe 15 noiembrie l-am programat la o dr de specialitate cu experienta in mononucleoza...
Caro - la multi ani!!!!
Philip - bine ai revenit, chiar ma intrebam ce-i cu tine, nu ai mai dat niciun semn de viata. Sunteti toti ok?
Ma duc nsa vad si pozele Roxanei...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
ce dulce e Pupu cu agrafa ei in par, oricum e o dulce, chiar si asa pictata
Leeloo, sanatati la voi si sa veniti cu vesti bune de la doc de specialitate.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
kim222 spune:
Rox super tari!!! Vazut si poze de la Antipa..cam putine:)
Daria..rigida este putin spus...Felicitari pentru Giulik cea cuminte!
Robi nici eu nu vreau FB uri..dar ma oftic cand nu le ia pt ca nu este atent..
Si eu m-am mai calmat si nu intreb..dar efectiv nu ma lasa d-na! Azi a trebuit sa-i dau niste bani pt poze si -i zice lui Luca...ieri nu ai stat sa-ti fac observatie! (pentru care fusese pedepsit in clasa..adica vezi doamne nu mi-a zis si mie ..poate nu stiam..si arunca una..Nu stiu cand s-o cumninti!
kim222 spune:
Gabi sanatate multa! Cum sa fie contagios inca 1.5 ani?Este prima data cand aud asa ceva! El nu o sa mai fie contagios..Mai bine iti spunea de regimul alimentar..macar 1 luna ,regim de hepatita.
szivarvany spune:
Kim, toata clasa e cuminte asa a declarat doamna, ea nu le pune p`alea cu intrat dupa ce a sunat, tavalit pe jos pe sub banci, ascutit creioane din 3 in 3 minute oftat cand e de facut ceva - asta e de la Giulik asa in gura mare
mai multi copii au zis ca doamna ii cearta frumos
nici eu nu vreau numai fb, vreau sa nu mearga cu sictir; am inceput sa aud povesti numai de "bine" despre ce e dintr-a 5-a in sus, cam pe la toate scolile din oras si ma apuca alea-alea
Rob, doamna voastra are o problema cu poeziile ?
noi n-am avut inca niciuna de invatat.
Insa vom avea serbare de Craciun cu Mosh ... eu sper ultima serbare de acest gen, am sperat ca am scapat la intrarea in scoala ... sunt o rea, sunt o Grinch
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
roxanaz spune:
deci v-a distrat, da?
Kim, n-am avut aparat la mine, doar stii. mai am un filmulet, l-am incarcat, dar l-a compresat automat deci se vedea rau rau. ata ete.
Gabi, succes. de regim vroiam sa zic si io.
maimuta urla aseara "unde e vopseaua meaaa????". io de colo "in cada" era sa pun furtunul pe ei, in ce hal de transpirati si vopsiti erau. in concluzie - distractie maxima
Dorsilia spune:
hello
va citesc dar din motiv de behaiala puternica si nervi n-am mai scris, asa viroza cretina ce trece greu, eu cu Dea inca behaim de ne sar capacele, nu mai zic de muci...de ieri si taica-su e cu gatu-n pioneze.
sa stiti ca referitor la ce discutati, e foarte interesant. Si eu zic mereu ca NU voi stresa copilul cu scoala, insa ma tot surprind in ipostaza in care-i fac morala, ba ca nu se straduieste indeajuns sa scrie frumos literele, cifrele, ba ca nu se concentreaza la ce are de facut, ba ca n-are initiativa sa se apuce de teme fara sa-l trimit eu, uneori cu un ton ridicat... Nu stiu cum sa-l fac mai ambitios, mai luptator. Azi i-am vorbit de ex despre posibile "consecinte" ale lipsei de interes pentru scoala si dupa o prelegere de 5 minute l-am intrebat daca a inteles consecintele. Si intrebarea lui a venit naucitor de naiva "ce-s alea consecinte?" Jeesus! am zis ca ma dau cu capul de birou direct. In fine, dupa o alta tura de explicatii, finalizate cu o amenintare de taiere a abonamentului la dans sportiv ca si consecinta posibila, a declarat ca a inteles ce si cum cu scoala. Faza nu e ca e indaratnic sau greu de cap, ci pur si simplu are un stil super lejer de abordare, de raportare la responsabilitatile scolare, si nici o ambitie sa fie "the best". Eu tin minte ca ma macinam, ma zbateam sa impresionez, sa ies in evidenta, sa fiu fruntasa clasei...etc. Si asa am tinut-o toata perioada din clasa I pana in ultimul am de facultate. Nu ma simteam bine daca nu invatam si ceva in plus pe langa ce ni se dadea, daca nu citeam si pe langa cursuri. Dar Danu in schimb, in momentul cand a terminat ultima litera de desenat pe caietul de teme, si ultima cifra, a si pus stiloul jos, si fuga la joaca, ce exercitii in plus, ce exersare la silabe, la citit? naaaa
Asa ca sunt in impas pt ca nu vreau nici eu sa-l stresez, vreau doar sa fie sanatos si multumit de el si de ce face. Ma gandesc insa ca daca las prea mult dupa el, nu numai ca mai tarziu dar si acum in prezent va avea de pierdut daca se va trezi in plutonul codas al clasei, nu?? Il vad, il stiu ca are potential, daca se concentreaza executa f corect tot felul de probleme de logica fara sa i le explic, citeste cursiv, fara sa -l fi invatat eu literele mici de tipar, scrie cat de cat frumos in caietele de lucru si in cele de teme, iar ca si comportament social nu am efectiv ce sa-i reprosez, nici eu si nici invatatoarea.
Habar n-am cum sa-l motivez mai mult, sau daca s-o fac...poate ma mai inspirati voi. De luni sper sa primim verde pt a-l duce la scoala ca a chiulit cu motivare medicala o saptamana cu viroza asta enervanta care i-a stricat si vacanta si i-a rapit si o saptamana de scoala. Mai sa ma iau de par cu taicasu care zicea sa las copilul in pace ca eu vroiam sa-l trimit la scoala si asa, sub tratament desi medicul a zis sa nu, pana la urma m-am calmat si am executat temele transmise telefonic sau direct, mergeam dupa ele.
szivarvany spune:
Lia, io`st in cealalta extrema mie asa mi se pare normal, acum in primele clase mai ales, sa fuga la joaca.
Acum conteaza sa stie, sa aiba bazele bune.
Nu zic ca am facut si eu o graseala de bou, am dus acasa lista cu lecturile suplimentare obligatorii, la care Giulia dupa vreo 3-4 zile m-a intrebat daca poate citi nush ce carte cu zane de la biblioteca. M-am simtit bou. Am lasat impresia ca numai alea le poate citi, ca intr-adevar si-a ales de acolo Pinocchio si Degetica si le-a citit.
Per total pare multumita si voioasa, o intreb zilnic daca a suparat-o cineva si-mi spune ca inca nu
_
roxanaz spune:
Lia, sa stii ca si Patrick e la fel. si eu eram ca tine, adica consideram normal sa fiu prima. deci am banuiala vaga ca tine de temperament