Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
La multi ani Caro!!!!!!!!!!!!!
Bestiale pozele de Halloween..si ale Monicai si ale Ioanei! Bravo voua ca aveti energie..va admir
g_ioana spune:
Cristal super pozele...si subscriu la ce a zis Carmen,John este bestial asa costumat
Kim nu va plictisiti deloc la scoala...io mor de inima rea cand aud ca-i pune la colt...alte metode n-or fi invatat la scoala de invatatori??....btw de energie ca am...ca nu am trebuie sa joc dupa cum pofteste mandra...si cum din motive financiare in week-end stam prin casa ne gasim mereu de lucru
philip spune:
Felicitari copilasilor pt calificative si premii!
Gabi, m-am bucurat mult sa te citesc la gazeta!
roxanaz spune:
neata doamnelor
aseara am fost la petrecere - alergatura, nebuneala, stiti cum e. la final, bineinteles, pictarea pe fata. Patrick a vrut sa fie Kai (personaj de lego ninjago), Andrei pretenul lui Sensei tot de ninjago.. iar Eva...???? tot Sensei . am cateva poze, incerc sa le pun sa vedeti maimuta imitatoare. asta e, fata cu frate si cu prieteni... baiat, nu fata (da' cu moatze in par )
ma duc la trebi. o zi frumoasa sa aveti!
szivarvany spune:
super pozele voastre Cristal
Rox, le asteptam pe ale voastre
Kim, cam rigida doamna voastra
Noi am avut aseara sedinta, in general e ffff multumita de copii dtpdv si fata de alte generatii sunt f cuminti si fara nicio urma de bulling inca
Giulik la teste a luat fb, azi dimineata am vb cu doamna si a spus ca inca nu simte nevoia sa ridice mana, desi stie de cate ori o intreaba
Apropo disciplina: ne a pufnit pe toti rasul cand doamna povestea asa efrvescent cum isi cotrobaiesc ei in genti, se lasa tacticos in genunchi si incep sa discute si uita ca`s in ora
Cand vin din pauze minim 5 minute le trebuie sa se calmeze
Andreea de Pupi, cum mai sunteti, cum e sistemul de scoala pe la voi, ce ti fac feciorii ???
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Aseara am fost la niste prieteni, la 7.30 am plecat acasa sa invatam poezia, Matei a adormit in masina cu capul pe ghiozdan, am reusit cu greu sa il conving sa intre in casa, a adormit din nou imbracat sui incaltat pe canapea... ce poezie, copilul e rupt de oboseala :(
Si a dormit pana la 5:40, cand s-a trezit fresh sa isi faca ghiozdanul :)
Rox, super, Eva va fi in avantaj, stie cum gandesc baietii,are informatii din interior :)
Andreea (Philip) ce faceti, sunteti bine?
Kim, super tare Luca Eu nu ma mai stresez, nu vreau doar note mari, nu vreau premiu, vreau un copil normal. Deja e speriat si incepe sa planga cand ii reprosez ceva legat de scoala, asa ca am schimbat foaia, cat poate atat face, insa ii atrag atentia cand greseste din neatentie sau din graba.
Cu disciplina si feedback-ul negativ am lasat-o mai moale, daca se va intampla ceva serios, probabil ca voi afla, daca nu, nu intreb...
Ioana, eu cred ca ai nostri copii apreciaza activitatile cu parintii in casa. Nici noi nu prea iesim din acelasi motiv, dar e fericit cand jucam sah, de exemplu. Iar daca stam toti trei sa ne jucam, e in culmea fericirii :)
Va pup, am o zi grea si urmeaza o saptamana naspa :(
g_ioana spune:
Neatza
Mandra ieri era in mare forma dupa 5 ore...s-au distrat la maxim la engleza,doamna le-a dat cate un nume englezesc pe care-l vor folosi de acum incolo tot timpul la ora de engleza,pe ea o cheama Jane...si au facut conversatie la gros...plus ca a facut sportul pentru prima oara in sala de sport si a fost incantare maxima...
Robinoi din fericire nu avem nici o poezie de invatat pentru acasa,dar...ieri mi-a zis doua poezii una Mama de Nichita Stanescu...ultimul vers il spune cu lacrimi in ochi...si una de Grigore Vieru...cred ca ceva cu martinica,am uitat
Andreap ce ma faceti?????????
Roxi faina petrecere ati avut,asteptam nerabdatoare pozele...ca eu de exemplu habar n-am cine-s personajele din ninjago:)))
hai sa avem o zi scurta...eu am 6 ore de seminar cu studentii de anul I....nu-s ei prea straluciti,da io-s fericita ca misca,sunt vii
roxanaz spune:
hai ca iar am scris aiurea cu pozele - n-am decat vreo 2 facute cu telefonul, ca de, nu prea mai caram aparate dupa noi.
Ioana, lego ninjago e asta: http://ninjago.lego.com/en-us/default.aspx?icmp=COFranchiseUSNinjago - e ultima furie, dupa lego hero factory.
ia, sa va radeti