el vrea sa fac avort,,ce sa fac??

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

hannen...ar fi fost f greu cu inca un copil, crede-ma.

Mai vroiam sa spun ca mama mea a avut servici si a muncit toata viata ei. In fiecare zi. Nu si-a permis nici co medical, nici co de odihna...niciodata. Pt ca asta insemna ca luna urmatoare nu prea mai avem ce sa mancam.
Cand am crescut noi am inceput sa o luam... la mare, munte.
Timp de mai bine de 20 de ani a muncit fara pauza in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

andacos,da mai ,responsabilitatea incepe din momentul in care ai decis sa intri in pat.Atunci deja ai decis!Dupa ce faptul e consumat si sarcina anuntata,mie mi se pare extrem de trist ca mentalitatea generala a unui popor crestin este ca avortul este una dintre solutii.Ca se considera ca avem dreptul asta!(de a decide daca pastam sarcina sau nu)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Hannen,nu cred ca ai intzeles ce voiam sa spun!

Conform dogmelor crestine(siu nu numai din cunostintzele mele)sexul inaintea castaoriei(castaorie in fatza preotului)este interzis ,este pacat primordial,deci asta nu intzeleg eu de ce se invoca religia doar in anumite cazuri!(adica in cazul unui avort de exemplu,desi in mod normal nici nu trebuia sa se ajunga acolo)!

Faptul ca Romania este tzara crestin ortodoxa,asta nu inseamna ca este si parcticanta a dogmelor crestin ortodoxe!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Offtopic:
Ela, dar CO de odihna, de 21 zile (sau cat o fi fost pe vremea lui Ceausescu) este perfect legal, platit integral, fara nici o diminuare de salariu, ca in cazul concediului medical; iar in vremurile noastre este la fel...

In rest, jos palaria ca ati scos-o la capat cu bine

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

De cele mai multe ori...daca nu aparea vreo problema cu noi copii, se intelegea cu seful ei sa lucreze si in zilele de co pt ca la ea acolo (la munca) ii platea banii de co iar apoi (avea drept vreo luna co) numai primea bani luna de dupa co. Era o situatie tare aiurea oricum care ne cam destabiliza fin ceea ce mama mea nu isi permitea.
Sti cum e sa ai copiii la scoala...tot timpul trebuie cate ceva, plus, intretinerea si toate cele...cam asta era.
Nu zic ca nu a scoso la capat...dar a fost al naiba de greu pt toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

A, deci isi primea banii cuveniti, dar disproportionat... Adica pentru luna respectiva de concediu iti dadea banii in avans si pe urma da, era 1 luna pauza, cam dificil, e drept... Dar pana la urma erau 12 salarii.
Am prins si eu sistemul asta, in vremurile actuale, la o institutie de stat, si nu ma dadeam in vant dupa el, dar concediu tot imi luam. Si oricum, doar pe hartie ma puneam 1 luna, ca in realitate imi luam in jur de 2 saptamani (legat) si apoi mai imi pastram zile pt situatii de forta majora, probleme personale (copii nu aveam atunci)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina23

desiree poate am exagerat si eu si asta si din cauza furiei hormonilor de sarcina ca stiti si voi toate cum este, dar asta nu inseamna ca imi poate inlatura cineva ideea pe care am etalat-o mai sus si sa iti spun si de ce ...mama lui nu mi-a cunoscut situatia de la inceput si asta pentru ca nu am vrut eu, am zis lasa macar sa mearga ok relatia si apoi cand va fi solida va afla, asa putea sa o zdruncine de la inceput cand ea inca nu era foarte bine consolidata si nu avea rost..cand m-a cunoscut o buna bucata de timp chiar nu-i venea sa creada ce fata gasise baiatul ei, ca il schimbasem foarte mult in bine, ii placea ca sunt la locul meu, ca vorbesc cum trebuie si tac cand trebuie cu alte cuvinte ca am bun simt si ca sunt bine crescuta..cand a vazut ea ca el se leaga sufleteste din ce in ce mai tare de mine a inceput sa dea primele semne contra dar inofensive, pana intr-o zi cand mi-a vazut buletinul si a vazut ca sunt mai mare ca el...de aici au inceput primele contre adevarate..iar cand iubitul meu a inceput sa isi care hainutele una cate una sau sa lipseasca noptile de acasa ca dormea la noi deja a inceput razboiul, deja eram o hoata de baieti ce merita data pe mana politiei, o nenorocita care distruge viata altora, lucruri afirmate chiar de dansa, le am si acum in tel meu, arhivate.Deci situatia era dezastru pana sa imi afle adevarata viata, pana sa stie ca toata viata mea (vba vine) fusesem casatorita iar fiul ei era al doilea barbat din viata mea, ii spunea iubitului meu ca toata viata mea am facut sex oral barbatilor pentru bani( bine ea spunea in termen popular, exact ca la usa cortului) si ca asta probabil incerc sa fac si din el...a incercat pana sa imi insceneze si o eventuala abatere de la normele morale ale relatiei si anume a pus pe cineva sa imi tot dea mesaje ca si cum eu as fi avut o relatie cu el in trecut( unul din multii mei:)))pana am prins-o cu ceva de care stiam noi ca numai ea stie...ca sa vedeti pana unde merge nebunia unui om.... si asta ma deranjeaza cel mai tare ca lectii de genu asta de morala vin tocmai din partea unor persoane cu foarte multe bube in cap ca o femeie normala nu ar sta sa inventeze sa puna atatea piedici mai ales cand vezi ca femeia de langa iubitul tau fiu il ridica, il face sa progreseze, si el e fericit cu ea, cel mai important lucru de altfel..Sunt mama si daca nu as fi fost as fi tacut din gura, dar daca eu l-as vedea pe fiul meu fericit alaturi de o femeie, daca acea femeie l-ar iubi sincer as fi cea mai fericita mama din lume..daca as vedea ca isi bate joc de el, ca il trateaza ca pe o carpa si il aduce la ruina dtpdv atunci da as lua masuri.

repet nici eu nu consider ideal ca un baiat tanar frumos si destept sa adopte doi copiii, dar cand destinul isi spune cuvantul astea nu mai depind de noi, pentru ca la cum ne-am cunoscut noi chiar a tinut de soarta.

Ma bag si eu, ca musca-n lapte.
1. Eu nu sunt de acord cu avortul atata timp cat exista mijloace de contraceptie la indemana. Ca suntem pe un forum, accesat prin internet, nu vorbim de persoane care n-au cunostinta de asa ceva. Religia e cu totul alta poveste.
2. Am dat un quote ca una din postarile autoarei. Deci, carina, da-mi voie, tu ai mai fost casatorita o data, deci stiai cam ca implica un sot si o soacra. Dupa cum s-a purtat cu tine de la inceput,eu cred ca a fost o greseala sa nu-i spuneti de copii tai din timp, eu nu inteleg pentru ce te-ai mai incurcat? Spui ca te iubeste si se poarta frumos cu baietii tai, asa o fi, dar aschia nu sare departe de trunchi, daca este asa de tanar poate ca a fost doar un teribilism din partea lui. Parerea mea este ca , indiferent daca faci copilul asta cu el sau nu, relatia asta n-are prea multe sanse. Pantru ca el a spus "de ce vrei sa ma legi de tine". Va sta cu tine/voi cat va vrea el, cu copil sau fara. Si-apoi sa te vad cum imparti copilul "lui" cu soacra, sau ai cumva impresia ca o sa ti-l lase tie?!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Off-topic, dar pentru carina:

Si noi suntem de mai multa vreme intr-o situatie financiara nu tocmai roz. Noi am patit-o sa nu avem bani de-o paine, de-un iaurt, de-un fruct, cum spui tu. Din fericire, soacra mea tine mult la mine, desi nu suntem casatoriti. Mereu ne-a sprijinit si ne-a ajutat.

Eu am spus, din start, ca din cauza felului in care decurge relatia mea cu Daria, fetita mea - mai bine spus, din cauza felului in care EU ma adaptez la personalitatea copilului meu, eu nu vreau sa mai am copii.

INSA, daca vreodata s-ar intampla sa raman insarcinata, eu nu as face avort, nu as putea, e copilul lui, al barbatului pe care il iubesc, e in egala masura parte din noi amandoi, ca si Daria. Si de-ar fi ca el sa nu ma mai iubeasca, sa ma indemne la avort, sa imi arate ca "nu e momentul" - si m-ar durea sufletul sa se comporte asa, insa eu nu as putea, pentru ca as simti ca tradez dragostea pe care EU i-o port lui. Chiar daca EL mi-ar rani aceasta dragoste.

O singura exceptie ar fi: copilasul nenascut sa aiba malformatii grave, gen sindrom Down sau alte lucruri care ar face viata noastra - si nu numai a noastra, ci si a Dariei - mult prea grea. Asa ceva nu i-as putea face Dariei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

carina, ce decizie ai luat? care mai este situatia la voi?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Nici o metode de protectie nu este 100% sigura. Numai abstinenta. Si daca nu vi s/a intamplat voua sa ramaneti gravide pt ca va protejati nu inseamna ca nu se poate intampla. Cand lucram in Ro am avut 2 colege maritate la serviciu care au ramas in timp ce luau anticonceptionale.

Finn Constantine 15.10.2009 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina23 spune:

nu s-a mai intamplat nimic deosebit, el inca nu a ajuns acasa, va ajunge pe miercuri joi cred, am mai purtat discutii in sensul asta in fiecare seara, el isi mentine parerea si anuma ca financiar ne va fi foarte greu, chiar s-a enervat ca eu nu i-am crezut motivul si mi-a spus ca daca nic incredere nu mai am in ceea ce spune el e minunat!!!plina de furie si eu la un moment dat i-am dat un ultimatum si cred ca am facut prost, i-am zis asa ok renunt la sarcina dar nu vreau sa te mai vad in viata mea!!el mi-a zis ca niciuna din situatii nu-i convine, ca nu vrea sa ne despartim, el ar vrea ca situatia sa fie ca prin minune la fel ca inainte dar asta nu prea se poate sau cel putin nu din partea mea..a si mi-a mai zis ca el cand a intrat in relatia asta nu a intrat numai cu mine ci cu 3 pers adica eu si copiii si ca un al treilea copil probabil l-ar sufoca de-a dreptul, nu stiu habar nu am ce e in capul lui..cert e ca nu isi doreste si eu chiar nu stiu incotro sa o iau, mai sunt si pers in jurul meu care ma sperie spunandu-mi ca sunt nebuna ca fac copilul daca el nu vrea, ca din ce voi trai daca ma va parasi si ca stiu bine ca in cea mai grea perioada din viata mea( cea de dupa divort) el a fost singurul care nu mi-a intors spatele care avea grija de noi, imi platea datoriile si datorita lui aveam tot ce pofteam pe masa..mie mi-au intors spatele atunci si ai mei si toti prietenii mei si toate rudele mele, de parca eram vreo leproasa ca fusesem parasita si eram divortata( o rusine probabil pentru ei)a fost cumplit pana a aparut el si stiu cate sacrificii a facut pentru mine, stiu cum plangeam dupa dobitocul de fost sot inainte knd l-am cunoscut pe el si el ce facea statea langa mine, ma consola ca o sa fie bine si ca o sa treaca si intamplator i-am vazut o lacrima in ochi, caci nici el probabil nu mai suporta sa vada atata durere( prosteasca de altfel din partea mea) Cati barbati ar suporta asta, cati ar sta alaturi in continuare de o femeie in conditiile astea? spunea cineva mai sus ca probabil relatia nu va tine ca el e tanar, ca aschia nu sare departe de trunchi si tot asa..poate nu va tine, poate asa e dar nu voi uita niciodata ca omul asta cat a fost in viata noastra a fost ca un inger trimis de Dumnezeu,,,Si d-asta ma doare atat de tare ca suntem in impasul asta din care nu cred ca vom mai iesi, iar despre decizia mea sa ma ierte Dumnezeu dar chiar nu stiu ce sa fac:(

Mergi la inceput