A doua sansa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

Asa e, victory. Nici eu nu cred in schimbari majore de caracater/comportament...cu o singura exceptie: daca tu ca individ iti doresti sa te schimbi.

El cred ca a riscat sa ma piarda pt. ca nu se gandise niciodata ca ma va pierde. Pt. el a fost un soc.

Si eu am insa problemele mele, si la anumite chestiuni in relatie a fost foarte intelegator. Altii nu cred ca ar fi fost. Ma refer la energia pe care o depun pe plan profesional, la gradul de independenta relativ ridicat pe care il cer de la un cuplu, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioachim

la gradul de independenta relativ ridicat pe care il cer de la un cuplu, etc.

Ce inseamna pentru tine ...gradul relativ ridicat de independentza in cuplu?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Andacos - inseamna ca daca, spre exemplu, munca ma trimite in delegatie 1 luna in alta tara, sa pot pleca fara probleme, daca nu e vreo urgenta legata de el. Nimic neloial, dar nu e nici neaparat tiparul traditional feminin, asociate mai mult caminului. Pe el nu il deranjeaza asta, pe alti barbati i-ar putea deranja in schimb. Asta e o bila alba pt. el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioachim
Nici eu nu cred in schimbari majore de caracater/comportament...cu o singura exceptie: daca tu ca individ iti doresti sa te schimbi.

Dorinta de schimbare poate ajuta doar la un control mai mare. Asta inseamna ca daca inainte tipa de 2 ori pe luna, acum va tipa o data la 2 luni ... dar de topat tot va tipa.

Mai depinde de motivatie - cererea partenerului este o motivatie de scurta durata, frustranta si fara sanse de reusita pentru ca este determinata de un santaj emotional (daca mai tipi ma despart de tine). Convingerea interioara este o motivatie mai de succes pentru ca este controlata strict de cel in cauza.

Mergi la inceput

Asta asa este, buflea.

Ce imi da o relativa incredere este tocmai faptul ca el a venit cu initiativa schimbarii, si a spus ca o face mai ales pt. el si pt. viitorul lui, constientizand impactul negativ al comportamentului sau in ansamblu.

Mergi la inceput