A doua sansa
Raspunsuri - Pagina 2
BlackCat4evR spune:
Ce cred dupa ultimul tau mesaj? Ca esti un pic singura si ca te-ai cam plictisit asa. Si ca acum ti se pare mai buna "ciorba reincalzita" decat "nici o ciorba". Incearca sa nu fortezi lucrurile, pastreaza-l ca prieten, si nu-ti pierde rabdarea. Daca el chiar merita, va veti apropia din nou. Daca nu, deschide ochii, cine stie de unde sare iepurele?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BlackCat4evR .. deschide ochii, cine stie de unde sare iepurele? |
Care iepure? Era vorba de dude...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
ioachim spune:
Blackcat, s-ar putea. Dar din anumite puncte de vedere, il iubesc cred si intr-un fel il voi iubi mereu.
Are anumite calitati la care eu tin foarte mult, si pe care e greu sa le gasesc in alta parte.
Problema e:
1. nu stiu daca schimbarea va fi durabila
2. dupa episoadele respective, atractia mea pt. el a disparut si nu a reaparut. tandretea si afectiunea au ramas in schimb.
Dar asta nu ar insemna ca de fapt intr-o noua relatie as cauta atractia, care, daca nu e insotita de alte calitati, nu e un fundament solid?
Cu el intr-un fel ar fi "the safe choice".
seidana spune:
Ioachim..
mereu o sa iubim , mai mult sau mai putin, persoanele din trecutul nostru care au avut o amprenta fericita..
Insa pt a putea sa te bucuri de "noua" relatie , ar trebui sa depasesti acele momente urate, sa nu le lasi sa te urmareasca in prezent
Din experienta persoanei care a dat o sansa in schimbul schimbarii, iti zic ca : poti fi fericita, poti crede in schimbare, insa lupta mare ca fi intre tine si tine.. poti uita acele episoade? poti sa le lasi in trecut fara durere? eu la 4 ani de la o noua sansa, sunt fericita insa motivele despartirii inca dor, am iertat un om, insa nu reusesc sa uit fapte..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioachim Multumesc tututor pt. sfaturi. Da, asta este ca nu stiu. In momentul asta, nu ma mai simt atrasa de el fizic decat foarte putin. Tin la el insa mult, dar poate ca la un prieten foarte bun. ... Dar, pe de alta parte, nu pot uita. |
Cu asta ai spus tot. Parerea mea? Vezi-ti de treaba si lasa-l pe el in pace. O sa mai gasesti alt barbat sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti si tu si o sa fii fericita si implinita.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Care iepure? Era vorba de dude... Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu, Rufus, de fapt e vorba de autobuze: Sa nu plangi niciodata ca ai pierdut un barbat sau un autobuz. Intotdeauna vine altul.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Rufus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Nu, Rufus, de fapt e vorba de autobuze: Sa nu plangi niciodata ca ai pierdut un barbat sau un autobuz. Intotdeauna vine altul. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Mai, ce ti-e si cu autobuzele astea...prezente peste tot.
Cica dupa femei si autobuze niciodata sa nu fugi...te poti accidenta grav!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
ioachim spune:
M-a sunat din nou. Ca tine foarte mult la mine si doreste sa stam impreuna. Ca se schimba ( accentuez, el a venit cu initiativa, eu nu i-am cerut, pt. ca nu cred ca oamenii se pot schimba la cerere ) si ca nu voi regreta daca ne vom impaca.
Uneori imi e tare dor de el. Eu as vrea sa ramanem in continuare prieteni si in dupa separare. El spune ca nu ar putea, i-ar fi prea greu, ceea ce este de inteles.
Inteleg ca o data ce oamenii s-au purtat abuziv in mod repetat, e foarte greu sa te schimbi. Pe asta se bazeaza si abuzul domestic, pe necesitatea de control.
In cazul lui, a fost clara aceasta tendinta, dar nu neaparat in sensul traditional de barbat infuriat care vine acasa furios de alte chestii si isi palia o pauzaste nevasta.
De asta ma intreb, se poate schimba pe termen lung? Noi nu am locuit impreuna de un an si jumatate, deci nu am fost zi de zi acolo.
El ma iubeste - multe chestii banale pe care le fac eu, i se par super-amuzante, induiosatoare. Imi intelege aspiratiile profesionale.
Victoria_mami spune:
Ioachim, eu zic sa renunti la el, pana nu o sa ajungi dependenta de abuz. Renunta acum, cat inca ai posibilitatea de a ramane desprinsa de un abuzator. Parerea mea.
_
VICTORIA