Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 6

rodyka spune:
hei mamici dragi!
eu inca is in urma, asa ca urez LMA pentru saddie si
pentru cris2010, sa fie fericite si mereu cu zambetul pe buze
eu am ajuns acasa azi la 12, asa ca am avut timp de joaca, nici obosita nu-s, ca n-am de ce . dupa-amiaza evadez in oras sa-mi cumpar... pantaloni, ca aia ce-i aveam mi-s largi
. a venit toamna de-a binelea, azi a plouat fara oprire. noroc ca nu e prea frig, tre sa-i caut si Isei cizmulite de guma pentru baltoace, hihi
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
sa ne spui cum e...musai sa fac si eu ceva sa mai slabesc, inca mai am 4 kg in plus ![]() ![]() ![]() 1an + ![]() " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
www.comenzi.ro/relax-tone-0268b-red-power-p-2412.html" target="_blank">asta e
il primesc vineri,dupa 2-3 sapt va anunt ce efect are

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

ludmila_p85 spune:
Alice, sa stii ca si Vladut al meu era tare zbintuit in burtica, nici noaptea nu avea somn,fapt ce il confirm si acuma! asa ca toti Vladutii sint la fel de energici!!! O sa fie botezat Vlad?

bumblebee spune:
Hello!
Paula, asa-i, noi ne tot impiedicam de maruntisuri, cand altele-s problemele-n viata. La cati medici ai fost pt problema actuala? de fapt pt ce suspectati. Nici eu n-as sari cu siropelul in gurita. E buna si ideea cu filmatul, dar depinde si la ce medic mergi, ca daca medicul deja si-a format parerea.. na, zic si eu ca un ochi bun, de Cj e ideal.
Denisa, relax, join the club, si eu sunt la fel cu soacra, ma scot din sarite tot felul de lucruri lipsite de importanta cand vine vorba de ea. Soacra mea nu e cu personajele negative, ea e mereu cu victimele
. Tare tare m-am saturat s-o aud vaicarindu-se din te miri ce, se consuma din orice aberatie si orice cuvant pe ea o poate nimici.
O sensibila!
De ex ieri a sunat pe la 11 juma' (pe feciora-su' pe mobil), nu am apucat sa raspund, sotul dormea (sau incerca), ca deh, obosit de la nunta. Dupa mai putin de o ora suna iar, raspund si intreaba daca dormim, eu zic ca numai G, ea ca da, ca de-aia nici n-a sunat.
Say What? Pai cum n-ati sunat, ca ati sunat?!
Ea a schimbat vorba si repede a inchis, azi i-a spus sotului ca am cam repezit-o!
Saptamana trecuta, vorbea sotul pe tel fix cu un prieten din Anglia, in timpul convorbirii, suna ea de 2 ori, dar G n-a putut raspunde, deh, doar nu era sa-i inchida amicului (cu care nu mai vorbise de muuult), suna dup-aia pe mobilul lui G, care era la incarcat, n-am ajuns sa raspund. Dupa ce termina G de vorbit la fix, incepuse a vorbi cu altcineva pe mobil. Soacra-mea suna, a 4-a oara, pe fix, eu raspund, bineinteles, ca unde am fost . De ce sunase? Ca avea niste ghebe frumoase
.
In fine, e criminala, de aia nici nu sufar sa vb cu ea.
Crissteo, eu m-am mai ordonat putin cu mancarea, impus cumva, pt ca luasem 2 kg (si eu as vrea sa scap de vreo 3). Asadar la micul dejun, dezmat total, cereale dulci, un cub de cioco, lapte cu cacao (Da, i love orice cu cioco). La pranz mananc bine si seara ceva mai usor, fara carne (eu carne mananc mai mult in vizite).
Teo oricum mananca cu voi, mananca si tu odata cu el, pt 5 minute cat iti ia sa mananci, nu se intampla nimic de speriat, lui Albert da-i un covrig/ceva sa roada, si gata.
Nu combin proteinele cu carbohidrati (pe cat posibil), evit cartofii si cam atat.
Pot spuna ca mananc mai bine ca inainte, doar ca nu imi mai las stomacul pe ultimul loc si mananc si la pranz.
E greu sa te molizezi, dup-aia e usor. Bafta!!

ochidut spune:
mie dor de voi dar nu prea am timp sa scriu.
Pup toti delfinasii raciti si toate mamicile racite, sa va insanatositi repede.
Ce fain ca v-ati intalnit asa, imi e si ciuda
, vreau si eu!!!!!!!! Dar din pacate eu nu am cu cine o lasa pe Larisa seara....mama saraca la munte, soacra o tuleset de regula la "tara" ei pe care tare mult o iubeste si nu imi ramane decat bona, de care nu pot abuza. Acum la botez tot ea a stat cu Larisa. Dar am zis ca poate in w/endul asta o chem pe mama la mine sa stea catvea zile si se duce Paul acolo. Asa o sa petrecem ca fetele.
Da, am botezat, Bumblee multumesc de urari. Ce se mai uita finutul in ochii mei la biserica, m-a impresionat.Din pacate insa impresia mea proasta despre preoti continua....
Va anunt cand gasesc unul cu vocatie si cel mai important omenos, modest.....etc etc.
Am dus-o si pe Larisa o ora la restaurant, evident am "elegantirisit-o" sa impresioneze...era tare dulce. Dar nu i-a placut ei tare mult agitatia, asa ca repede am dus-o acasa. La biserica nu am luat-o ca dormea, dar oricum plange cu disperare ca vede ca il iau pe finu in brate
Denisa, felicitari pentru programul celor mici.
Adriana, ar trebui mai des sa te rasfeti asa.
rodyka,nu te mai plange de cele 16 grade de dimineata, la noi nici la pranz nu sunt atatea.
Noua ne-a iesit un colt mic de canin dar cred ca distractia va continua....
de Larisa Ioana 24.06.2010

crispro spune:
Nu imi merge netul, iar. Is nesmititi astia, atot la 2 zile pica netul. E din cauza vantului care misca un pic cablul lor pe stalp. Netulnpe tel
Merge horror, asa ca nu am reusit sa va citesc. Poate diseara.
Sa-l ajutam pe Alex

ooana spune:
ochidut vreau sa vad poze
ieri am fost la Festivalul vinului...acolo erau clovni care faceau animale din baloane din alea lungi, am vrut sa ii iau si la Matei dar cand a vazut clovnul cu peruca lui verde a inceput sa planga
am baut must, am mai vorbit cu finii mei pe care nu i-am vazut de tare de mult asa ca pana la urma a fost o seara frumoasa desi era cam mare aglomeratia
fetele care aveti bone, cate ore sta bona si cati bani le dati?ce face bona cand bb doarme? va ajuta si cu menajul/calcat etc
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina Salutare, sunt de la puiutii sept-oct 2010, dar ne-am nascut in august, pe 4, cu 2 luni mai devreme. nu are varsta corectata strumf. va scriu cu rugamintea de a corela cumva ce face un strumf nascut la termen cu ceea ce face el. in primul rand ne laudam cu 74 de cm de la 42 de cm si plangem strasnic de 6,680 de kg de la 1,5 kg.avem 6 dintisori. hranit doar cu lapte de la mami,apoi diversificat. il alaptez si acum.avem un sindrom de malabsobtie si un megacolon functional.. psiho-motor stam asa: vorbim vreo 20 de cuvinte,iar pe altele le stalcim. facem,timid, primele propozitii:mami da, mami ia, mami hai. mergem in picioruse singurel, de pe 22 oct si se da singurel jos din pat. se ascunde si face bau, iti aduce un obiect cerut sau il pune in locul pe care i-l indici.pune obiectele in fomrle lor:stelutele la stelute etc.desurubeaza tot ce se poate si incearca asamblarea(e haios de tot). la greutate stiu ca e jelanie mare,dar psiho-motor ma intereseaza daca e macar aproape de cei nascuti la termen,in august. va multumesc. |
draga mea, Matei al meu nu merge inca singurel, adica eu nu il mai tin dar se tine el de mine

eu zic ca poti fi multumita de dezvoltarea puiului...bine poate la kg ar mai fi e adaugat dar nici acolo nu e sfarsitul lumii
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2

Alice_Elena spune:
denisa, iti scriu reteta de negresa imediat cum dau de soramea sa mi'o dicteze ca nu e altcineva acasa.
cu soacra te inteleg perfect
ludmila, nu stiu inca cum va fi botezat. imi place vlad dar sotului meu nu prea.. al meu nu ma deranjeaza noaptea, doarme de fiecare data cand dorm si eu
histamina, si eu cred ca se dezvolta bine puiul tau. dar ce te'a facut sa intrebi? au zis doctorii ceva?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
29+

ooana spune:
v-ati prins ca Matei doarme nu?!?
ghici de cand! de la ora 13!!!
stau si ma gandesc oare la cresa mi-ar mai dormi asa?
de asta bantui eu pe aici of course
1an +

Noi 2