Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula orice descarci de pe camera ramane si pe cardul camerei...

eu tin minte cat de mult imi iubeam bunicii si cand venea bunica mea de la Cluj la noi era sarbatoare iar cand pleca plangeam toata ziua iar in vacante stateam exclusiv la ei la Cluj...ce vremuri si da i-am iubit infinit mai mult decat mi-am iubit parintii, ce urat suna dar asta e adevarul.
tin minte si acum cum adormeam cu bunica in pat care imi citea povesti mama avand 2 locuri de munca vesnic dupa ce a murit tata nu mai avea nici timp si probabil nici rabdarea necesara sa imi citeasca seara povesti

Cris dar vezi ca te tine de gat cand vrei sa il pui in pat

Ramona ma bucur ca sunteti mai bine, asta conteaza sa nu se agraveze sau sa faceti febra

i-am zis la mama de oala si a zis ca are ea una micuta pe care mi-o "doneaza"

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, d-aia la cuptor? nu stiu daca e voie dar fimea a mancat azi varza murata. Si tot imi cerea "ata, ata"

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, Raisa a mancat la cresa si salata de varza si varza a la Cluj. Eu zic ca ii poti da.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

varza calita baloneaza

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Fetelor,cat dorm ai vostri in total din 24 de ore ? mai nou noi dormim cu chiu cu vai 2 ore la pranz si 11-12 ore noaptea ... deci,sa zic maxim 14 ore din 24 . de cand doarme asa adoarme f repede si fara scandal seara. pai, acum in 5 min e in lumea viselor

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

palomina, al meu doarme 11 ore noaptea si 2-maxim 3 ore ziua.
ti-am vazut pozele pe FB..asa imi place de voi ca sunteti cu muzica, dansul...frumoasa ocupatie are sotul tau!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', mami, pe bunica o vede mai rar, cand o vede e numai de joaca, ai spus-o si tu. Oricum, mama e numai una si sentimentele de asemeni!

Oana, lasa ca se va revansa mami cu Matei si ceilalti nepoti, dar draga de ea, nici ei nu i-a fost usor..

Ramo, ma bucur ca Raisa e mai bine!

Palomina, noi ajungem cam la 13 h, maxim.

Eu nu sunt prea multumita de mancarea pe care o primesc copiii la crese/camine , nu sunt interesati deloc de nutritie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, tu, io nu vreau sa o iubeasca pe soacra-mea mai mult ca pe mine.

Tre sa il pun pe Vasi de acum sa ii dea siropuri, sa ii aspire mucii. glumesc

Palomina, da ce face sotul? e cantaret? ca parca imi amintesc de o poza cu un flaut, nu?

Merg la nani, noapte buna.

Paula, merci! Uitasem de homeopate pt tuse.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mi-a trimis mama castane, ce sa fac cu ele?
Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

le prajesti

noapte buna tuturor!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput