Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- de azi am luat masuri- am inchis tv. pai, cum stam si ne jucam in patul mare-el era deschis permanent.asa ca, dc tot am auzit la stiri ca nu ar fi indicat sa tii bebelul nici macar in camera in care e deschis tv,..m-am enervat. ce denaturata mama mai sunt si eu..ca doar stiam asta, dar..imi e mai comod si placut asa,sa mai trag un ochi spre tv, sa mai ascult cate ceva..
- off, ne plangeam ca avem multe scune si mai explozive, si acum banana ne-a constipat..avem 2-3 pe zi, dar cu greu,si beton armat cate unele. si pun 1/2 banana la amndoi, dar de cand am introdus-o..ieri am combinat-o cu para, dar tot nu a fost cine stie ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mada am vazut ca ai mai intrebat de noi...
uffff nu stiu cum de tot in wk o patim lucas a facut temperatura mare sambata noaptea,,,,duminica a continuat..aseara a ajuns pana la 39,7 fara nici un alt simptom. sunt consinsa ca e de la cel de -al 8 lea dintisor...dar asa mare temp???? offff greu a fost cu dintisorul asta..mama lui,,,,pana acum la nici unul nu a avut nimic...iar acum sper sa pocneasca o data astazi..ca se simte/vede tare in relief....
gata, m-am plans destul...merg la junior sa il schimb de kkaciala si sa il culc...
astazi vad ca e ok cu temp...avea 37,9 ...
vreau sa il mai tin sub control prin antitermice (doar in caz ca urca din nou, altfel nu ii dau nimic) inca 1-2 zile ca daca mergem la pediatra sare cu antib din start si nu mai vreau sa ma contrazic cu ea.
va

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

am aparut si eu , sapt trecuta am ramas fara net
ma inscriu si eu in categoria celor care nu prea au timp
bebelina mea nu sta decat dimineata singurica, in rest numai agatata de mine

am pus vreo 6 poze de la nunta cu dedicatie speciala pentru strumph, mai multe nu au incaput ca stam prost cu spatiul pe picassa.

multumim pentru urarile de ziua noastra(roxy si yasmi), yasmi la multi ani si pentru lucas cu intarziere

cami - pup pentru antonia si sa treaca repede problemele cu muscatura

pisuc- multa sanatate lui petru.eu am pus ser mult, am aspirat si apoi cate un puf in fiecare nara, de trei ori pe zi, nu mai mult de 3 zile cu pivalone

lalely - off, prin ce ati trecut cu david.pup

ailed - felicitari pentru cercelusi.sa-i poarte sanatoasa!

va pup si o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

viss, si eu stau cu tv deschis , dar nu il voi inchide. ideea e sa nu lasi copilul sa zaca cu orele in fata televizorului. Catalina nu e interesata de tv decat la reclame..ca majoritatea copiiilor.

yasmi, off asa febra mare de la dintisor? iese caninul , asa-i? Ce repede ias la el dintisorii si alti bebelusi nu au inca nici un dintisor. Il declar cel mai dintzos fluturas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ioanna, fff fruoase pozele! Pitica a fost o adevarata printesa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-azi declar operatiunea dormit copii-esuata!a venit ora de somn- l-am adormit pe sergiu leganat in scoica 5 minute.sonia desi agatata de pernuta cu suzeta in gura, se traia pe plapuma.sa il vada pe sergiu care era jos.ieri a mers ca am legant-o si pea cu scoica-de,il vazuse pe frasu,si dupa 15 minute a obosit-nu inchisese ochii, am pus-o in patutul ei, a adormit singurica.azi-nimic, sa se dea jos din scoica..in patut urla, da cu picioarele in saltea, se agata de stinghii plangand.am lut-o din patut, am adus0 aici, l-a trezit pe sergiu.l-am readormit, iar am dus-o dincolo, iar ma adus-o..l-a trezit pe sergiu de 4 ori, pana la urma am aprins lumina in camera, i-am pus pe amndoi in fundulet la jucarii- si gata, fara prima repriza de somn-bineteles ca am tras si eu un bocet inainte- in perna-vazand ca in minte nu am nici o solutie,am zis-dc nu sunt in stare sa adorm copii, atunci sa nu dormim.or cadea lati dupa fructe..
- camerele sunt apropiate- lipite, si nu sunt izolate fonic, asa ce mi-i ca-i desparteam, cand sonia urla de te tii, sergiu saracul se trezea, pana la urma adormea cu manuta mea lipita de fata lui,dar nu ma lasa suflketul s-o als nici pe nebnatica ast amica mult asa in patutul ei..asa ca, din pacate ptr sergiu ,a venit trezirea..
- sonia s-a jucat 5 minute, sia cum iar maraie. maraie si in brate, si la jucarii,si in scoica.cev cred ca nu-i in regula.de la dinti o fi..dar nici eu nu pot pocni din degete si face o casa mai mare .astfel incat sa nu se auda unul pe altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

Cam tarziu dar ce sa ii faci ca am fost lenese si am dormit pana la 8 si un pic?

Vad ca au dat mucisorii si febra in mai multi copilasi, le doresc sanatate la toti si sa se faca bine repede

Si a mea stranuta ieri, cred ca luat-o putin vantu pe la urechi ieri pe deal in parc , dar pana acum nu are nimic si sper nici sa nu faca se tot maraie de la dinti, baga tot ce prinde in gura si baleste, am verificat la mana gurita dar nu se simte nimic... ehh poate ma trezesc deodata cu ei in gurita ca si la primii 2 dintoci

Eu azi am treaba dar nu multa, da` o leneeeeeeeee acusi pe la 11 imi vine menajera si o bag pe ea la inaintare, eu vreau sa ies dupa ce vine ea sa ma duc la mothercare ca sunt reduceri si sa ma bag oleac la niste cumparaturi pentru Craciun, niste costumase sa ii iau sa aiba pentru cand l-o intalni pe Mosu

revin ca s-a rasturnat cu capu in minge si urlaaaaa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Cami..avem muci inca si nu sunt sanse sa scapam de ei.Nici nu stiu ce sa ii mai fac.Acum procedez asa:punser sau apa de mare,aspir apoi pun Colargol..Oare Colargolul se pune inainte de aspirare??Caci nu mai tin minte...
Si i-am pus 5 picaturi de Sinupret in ceai dar tot are saracul..Nu mai zic ca daca il scot afara se accentueaza starea.Ieri a fost cred ca maxim 3 minute afara..pana la masina si inapoi si aseara a avut muci gramada..nu mai putea nici sa respire.
O sa incerc si Pivalone de Madutza...

Bine ca nu are febra ...Oare daca ar avea ceva infectie,un rosu in gat mai urat ce ar necesita antibiotic ar face febra???Azi merg la medicul de familie sa vad ce mai zice..Nu vreau sa ii dau antibiotic dar mai am putin si fac 6 zile de Eurespal si el tot mai tuseste putin.

In situatia lui David oare se face vaccinul??Ca inca nu am apucat sa il fac pe cel de 6 luni..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am facut si supa sa vad ce sanse am azi..M-am decis sa ii punsi eu lapte in ea,nu stiu daca LM daca nu o masura de LP..poate ,poate il pacalesc..

Eu cu diversificarea asta ma enervez cumplit...In supa i-am introdus cam toate legumele..carnita de pui..ce urmeaza???

Azi i-am dat si cereale in fructe si a fost ok.Nu le-a refuzat.
Oare branzica constipa???Saptamana trecuta i-am pus branzica in fructe si a avut mare disconfort...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata am potolit copchilu` din urlat bine ca nu i-a ramas un cucui ceva, ca aseara vorbeam cu parintii mei pe skype si ea statea in fundulet in fata laptopului sa o vada ai mei si sa vorbim si ea se tot ridica de fundulet sa ajunga ea sa butoneze la laptop si deodata cand nu eram eu chiar cu 4 ochi pe ea , top cu fruntea a cazut pe marginea laptopului ce s-a inrotit , s-a umfat si am dat-o repede cu gel de arnica si imediat a fost ca noua am cumparat de mult tare sa il am in caz de accidente de genul asta, e super, imediat se retrage cucuiul si roseata si e apt iar de dat cu capul si nu numai la cap e bun, oriunde se loveste si se umfla, maini, picioare...

Pisuc, cum e Petru acum? sper ca e mai bine si cat de curand ne spui ca i-a iesit dintocul cred ca de la dintoci a facut, ca de racit nu cred ...

Madutza cum sunt puii? le-au trecut mucii ? si zi drept, planurile de Craciun de cand le-ai facut ? ca nu poti sa spui ca nu te-ai gandit deja ce si cum, ca nu te cred

Yasmi pup sa treaca febra si sa iasa dintocul mai repede si sa nu mai faca febra

Scrish, bafta la doctor si sa vii cu vesti numai din categoria foarte bine

viss ti-am admirat copilasii baiatul ii seamana perfect lui tati si fata lui mami ma insel sau nu mai vad eu bine ca nu am ochelarii pe nas? pupa buburuzele din partea mea

Ioana , sexy nasa da ce floare ti-ai tras in par? te-ai inglezit si tu de tot ? gogoasa toata printesa si ce ochisori areeee o sa dea baietii pre spate numai dintr-un batut de gene

Lalely ...uraaaaaa ai iar net ce bine, chiar imi era dor de tine sa te mai citesc sper sa ii treaca repede mucisorii lui David si tu sa te mai relaxezi putin ca meriti

Ailed zici ca nu-ti pare bine daca te ajuta Andra cu lustruitul parchetului? glumesc, si eu abia astept sa ajung la faza aia sa vedem cum imi ciufuleste si mie covorul latzos din living si cum isi baga gherutele in carbunii de la semineu acolo chiar ca trebuie sa am mare grija ca nu-i de gluma spre ca ai dormit mai mult si mai bine azi noapte

Somleac super tare faza cu parintii si copiii asa da, imi place de voi tare... stiti sa va distrati pozici cu gasca cand ne mai arati ?

Simona sa nu te mai amarasc cu aceeasi intrebare , sa iti spun doar ca eu de azi am intrat iar la dieta, gata cu pizza, sarmale, clatite, popcorn... de azi : apa, paie si bataie, vorba aia adca multa miscare, sa dau bataie la fundu asta mare sa il plimb mai mult pe afara Cum se descurca David la scoala? Matei la gradi e baiat cuminte, primeste si el stampilute sau buline ?

Lidia, azi incotro vrei sa o apuci ? ahhh ce m-as mai plimba si eu prin IOR, parcul Morarilor, Cismigiu, Herastrau... nu ca as duce dorul parcului ca am si eu aici destule si mari si frumoase dar mi-e dor de ale noastre din Bucuresti, cand eram acolo nu le apreciam destul... plus acum am una bucata copchil in carut si daca m-as mai intalni si cu niste mamici, ar fi superrrrrrrrr

Ally ce meniu i-ai pregatit azi lui Duracell? eu cred ca el de asta se trezeste noaptea ca isi consuma toata energia ziua cu boacanele lui si cere papa sa isi realimenteze motorul

Roxy , tu esti in urma cu stirile mama, se vede ca cvitesti in diagonala sau pricepi degraba si uiti repede? care din astea 2 variante ? am mai spus eu acum vreo 2 sapt in urma ca eu mi-am sters albumul ca nu mai avea rost sa il tin sa ocupe spatiu, desi nu ocupa decat 4 MB , desi putin de tot ca mi le redimenzionasem , dar nu avea sens ca eu mereu va dau link spre pozele din contul meu personal de picasa, deci....

Cami off ce ati mai patit si voi sper ca e bine Antonia acum si nu a ramas speriata pozici noi cu fetele tale tot vreau sa vad, da ?

persi, off Raducu meu drag si scump, iti da batai de cap vad las ca ii pun eu o vorba buna cu piscoata sa ia exemplu ca doarme ca valiza-n gara, sper sa nu am gura aurita si sa inceapa si ea sa se trezeasca, ca mi-a ajuns cat m-a inebunit de cap cat am fost in ro cu trezitul noaptea, 2 sapt am spus ca prostesc de tot pup scumpul de Raducu

Alexina, bravoooooooo sa ii spui balerinei sa ii azvarle niste pofta de papa si piscoatei mele, poate poate o sa vrea si ea niste legume... oricum, o mai las si sapt asta numai cu fructele si de sapt viitoare o sa ii bag si ei legume incet incet... sa vedem cum o fi Am si eu o curiozitate, de mult ma tineam sa te intreb dar uite ca abia acum mi-am adus aminte sa si scriu nu numai sa ma intren eu in capul meu De unde i-ai ales numele de Teea ? nu l-am mai auzit niciodata pe nicaieri, Theea da, dar si ala e rar... sau Timeea care imi place la nebunie

Irinuca asteptam pozicile daca ai primit aprola, daca nu striga tare sa auzim da?

Miki voi cum mai sunteti ? sper ca bine si ca Vlad s-a dus la gradi bucuros de dimineata

iar se arunca in fata ca berbeaca si da cu capul in jucarii si se scanceste e cam mofturoasa, ma duc sa ii fac fructele si apoi sa o pun un pic la nani , poate ii trece faza de moftureala si maraiala

va pup si o zi frumoasa, revin mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput