Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cum e Lucas?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Somleac,multumim mult! Acum l-am tot invartit pe toate partile si nu vrea sa stea sa vad cu se simte la mana...nu am mai gasit nimic.Era ceva mai mic decat o boaba de mazare. Ce-o fii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Cum e Lucas?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

bine...sforaie :)))
de la paracetamol a transpirat tot...
il chinuie rau de tot acel dintzoc..dar oricum e mult mai bine azi decat ieri.sper sa pocneasca gingiuta maine-poimaine...

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

scuze, lalely, ti-a raspuns somleac in locul meu, ally du-te la un dr. dar daca era ceva observa careva,

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ne mai tineti si pe noi minte?
suntem tare tare ocupati..mai ales ca pe cel mare il duc la gradi..si a prins si o raceala de pe acolo..vad insa ca pe cea mica a ocolito febra..a avut doar mucisori..
ne-au iesit de 2 saptamani ditisorii de jos si eu nici nu mi-am dat seama fiind focalizata pe iesirea unuia de sus care tot o incearca saracuta..
sta foarte bine in fundulet..eu fac comparatia cu tudor care a stat in fundulet bine abia dupa ce s-a ridicat in picioare singurel in patut adik la 7 luni..eu sta foarte bine acum si se joaca singurica..si se ridica in genunchi si sta dreapta..cred ca intr-o saptamana doua se ridica singura in picioruse si apoi am sa o pun si in premergator prin casa:D
papa fructe cu branzica, legume cu ou sau carnita de pasare sau vita, azi i-am dat si un pic de peste:D, pste 2 zile ii bag iaurtel, si de cateva zile i-am bagat si o masuta de cereale din faina de orez in laptele de seara ca ajungea sa manance si 300ml de laptic seara..

e o scumpa..si invata extrem de repede de la frasu orice..avum o invatam sa se dea jos din patul mare sau de pe canapea..sa stea pe burtica si sa ajunga sa-i atarne piciorusele la marginea patului ca apoi sa se dea jos in picioare si sa se tina de pat..apoi cade in fundulet..nu mai cade in cap(posibilitate..desi o tranta de acest gen a luat..)

zice papa cand ii este foame si in rest gangureste tare zgomotos ca sa se auda..sotul meu zice ca spune si tata..acum eu nu am auzit-o si nu stiu ce sa zic:P

va invit sa va uitati pe FB sa vedeti fotografiile cu copii http: //www.facebook.com/media/set/?set=a.2056500058700.2099679.1430564715&type=3 sau intrati pe botezurinunti.ro sa o vedet pe eva la studio (copii/galerie foto) fotografiata de tatiprofi alin craciun :D

va o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Cum e Lucas?

bine...sforaie :)))
de la paracetamol a transpirat tot...
il chinuie rau de tot acel dintzoc..dar oricum e mult mai bine azi decat ieri.sper sa pocneasca gingiuta maine-poimaine...

Daca a transpirat este de bine! Dragul de el ce rezistent este!Multa sanatate si sa se faca cat mai repede bine sa aiba Yasminutza cu cine se juca cand vine de la gradi.

Mergi la inceput

yasmy, e canin?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ally daaaa este foarte, foarte rezistent!! la ce crocobauli a adus iasmi de la gradi.....

Mergi la inceput

nu delia.

Mergi la inceput

yasmy, sa verifici baiatul si la noapte!si sa-i dai pupici de la noi

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput