Nasterea la Arcadia - Iasi(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo78 spune:
Ionela big like la semnatura (sa fie asa cum iti doresti) si la partea cu sedativele la bebelusi! In general postarile tale sunt foarte pertinente si bine documentate (esti cumva sora mea de suflet?)
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si29+ cu Youssef Gabriel
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 Ionela big like la semnatura (sa fie asa cum iti doresti) si la partea cu sedativele la bebelusi! In general postarile tale sunt foarte pertinente si bine documentate (esti cumva sora mea de suflet?) mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si29+ cu Youssef Gabriel |
Bai, eu pe tata nu-l banui de nimic si nici pe mama dar cine stie???
Despre semnatura ma ia cu rau cand o vad. sa mai spun ca eu ma simt asa... cam ca la 34 de sapt??? Si ca bebe era la 36 mare deja????
Eu cred ca nu mai nasc anul asta.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor
Simo78 spune:
offf te inteleg prea bine! nici eu nu mai pot, vreau sa se termine odata! plus ca mi-a venit lactatia deja, nu numai o picatura pe pijama, efectiv curge din prea-plin sau daca apas pe sani.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 offf te inteleg prea bine! nici eu nu mai pot, vreau sa se termine odata! plus ca mi-a venit lactatia deja, nu numai o picatura pe pijama, efectiv curge din prea-plin sau daca apas pe sani. mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si29+ cu Youssef Gabriel |
Avantaj eu deci
ionelamaria spune:
Simo, deci, decat balta de lapte mai bine tandem ( la noi, binenteles) Sper sa nu regret decizia asta.
Cat despre nu mai poti.... ei.... vreo 8-9 saptamani sa mai poti macar!!! Nu te grabi!!
Stii tu cum e: abia cand ai bebe2 stii cat de usor era numai cu 1 si asa liniste si asa mult timp n-ai sa mai ai in veci!!!!
Simo78 spune:
Ionela sa stii ca ma simteam vinovata de sentiment, dar am avut o sarcina nasoala, cu stat la pat, contractii, medicatie....deci ma simt indreptatita sa vreau sa treaca timpul mai repede. Plus ca stiu care e rezultatul la final Abia astept sa simt mirosul de bebelush!
ionelamaria spune:
Simo, imi pare rau ca nu a fost totul perfect in sarcina. Bine ca sunteti sanatosi si asa sa ajungeti la termen. Inteleg eu ca vrei sa treaca mai repede timpul nu sa nasti mai repede si asta sigur sigur nu e de judecat!!!
Simo78 spune:
Nu-i nimic, Ionela...nici la Matei sarcina nu a fost perfecta, in schimb copilul DA
madline82 spune:
Buna fetelor!
Cludia, bebelusii mai vomita in jet, unii destul de des, altii cu episoade rare, acum la voi a fost prima data si de asta te-ai panicat m mult, e f posibil ca scotand aerul sa fi iesit mai mult laptic decat normal, sau sa fi papat el f mult si a eliminat excesul! in afara de sperietura ta nu mai e altceva grav
Stiu ca pe vremea mamelor si bunicilor noastre se dadea la bebelusii agitati si care nu dormeau ceai de mac..dar chair daca e natural nu stiu in ce masura e si sanatos...
Ionela, hai ca noi iti tinem galerie,felicitari si pt statusul nou..e tare simpatic! Si chiar daca vei naste pana sa vina dr Cacicovschi, sunt convinsa ca vei avea timp sa ii povestesti dr de garda toate dorintele tale si tot planul de nastere!