Nasterea la Arcadia - Iasi(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mada

Claudia, daca voma nu se repeta a trecut si pace. daca se repeta urmareste restul semnelor: febra? scutece? cum e bebe? cum papa? etc! Iti trebuie imaginea de ansamblu. Nu cred ca e nimic semnificativ... dar na... iti inteleg si teama

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Ionela, dar daca papi ciiocolata?? Am auzit ca ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Ionela, dar daca papi ciiocolata?? Am auzit ca ajuta

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Papat, fara sa stiu ca ajuta.... vreo 3 zile... si asta noapte la 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ionela, papa si pentru mine una intreaga... of ce as manca multa ciocolata...acum asa doar o patratica

Ca sa ajute tb sa fie din aia cu 90% cacao.

Apropo de ciocolate http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167380&nm=E-uri-si-in-ciocolata#.TpKph8DP2k4.facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Am fost la faimosul cantar azi ,bebe ANDREI are 4500 gr la 5 sapt ,a crescut 250 gr intr-o sapt,e bine? nu era dr ,era doar asistenta ,m-a intrebat daca mai am si alte probleme si i-am zis de eritemul fesier al copilului si mi-a dat o mostra de crema de la ROCHE-POSAY ,sper sa-i treaca ,ca mi-e asa o mila cand vad roseata aceea la popou lui bebe !
I-am luat un carusel pt patut si nu se uita la jucariile care se invart ,ce mi-e ciuda ,poate trebuie sa mai creasca
Si ii curg balele ,e normal ? asa mic ,sa-i curga balele ? credeam ca mai tarziu cand se pregatesc dintisorii ...
va poop !

Mergi la inceput

Iulia, 250 g pe sapt e in limite spre limita superioara
Balutele curg mult inainte de primele semne de dintoci. Cam cand descopera manutele si au tendinta sa le suga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Iulia, 250 g pe sapt e in limite spre limita superioara
Balutele curg mult inainte de primele semne de dintoci. Cam cand descopera manutele si au tendinta sa le suga

deci ,concluzia e ca am lapte!! ,mai am o singura problema existentiala :sfarcurile care ma dorrrr,am cumparat lanolina azi ,dar cred ca degeaba ma dau eu cu mama cremelor daca bebe nu apuca bine ,tot o sa ma doara ,mi-a zis o prietena sa mai pun pompa sa se mai formeze sfarcurile ,nu mult 5 minute inainte de a-l alapta pe puiu mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Am fost la faimosul cantar azi ,bebe ANDREI are 4500 gr la 5 sapt ,a crescut 250 gr intr-o sapt,e bine? nu era dr ,era doar asistenta ,m-a intrebat daca mai am si alte probleme si i-am zis de eritemul fesier al copilului si mi-a dat o mostra de crema de la ROCHE-POSAY ,sper sa-i treaca ,ca mi-e asa o mila cand vad roseata aceea la popou lui bebe !
I-am luat un carusel pt patut si nu se uita la jucariile care se invart ,ce mi-e ciuda ,poate trebuie sa mai creasca
Si ii curg balele ,e normal ? asa mic ,sa-i curga balele ? credeam ca mai tarziu cand se pregatesc dintisorii ...
va poop !

bravo, ce voinic de baiat ai..ai sa vrei mai tarziu sa nu mai fie asa de voinicel..ca o sa iti rupa mainile. Legat de causel e inca micut sa observe jucariile atarnate, ai si tu un pic de rabdare, din cate imi aamintesc parca pe la 2 luni incep sa se uite dupa ele, atunci cand isi descopera si manutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Iulia nimic in lume nu formeaza sfarcurile mai bine decat bebe! Eu recunosc, am folosit glicerina boraxata dupa 5 zile de ragade in care nimic nu a mers (bai de aer, garmastan, bepanten, linolina) sugea copilul meu lapte cu sange in doua, iar cand il puneam la san ma tineam de masa de durere si tasneau lacrimile instant! O zi am pus glicerina si s-a reparat treaba, iar apoi alaptatul a fost cea mai mare placere de pe lume!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si29+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Maine facem 3 saptamani, daca nu au aparut pana acum colicile, mai pot sa apara?

Mergi la inceput