Nasterea la Arcadia - Iasi(24)
Raspunsuri - Pagina 21
oiyoy spune:
Citat: |
Oiyoy, e tare frumoasa pagina de ianuarie...mai ai si altele? Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
claumarcoci spune:
Buna dimi si de la noi
Ionela felicitari!!!!
Iulia ma bucur ca totul e Ok si mai ales cu iritatia lui bebe Andrei
Bun venit noilor burtici!!! sarcini usoare si la termen
Intrebare la mamici , cu bebele meu nici o zi nu e la fel, deci acum ne confruntam cu ceva nou imi refuza sanul , se trezeste , incepe sa planga de foame, pun la san suge repede 5 min si apoi o tine intr-un plans si cauta titi, pun din nou si tine gura inchisa( asta aseara), ca in noaptea care a trecut a dormit de la ff mult, la 5 m-am trezit eu si am incercat sa-l pun la san, dar fara noroc, s-a trezit la 7 si a refuzat iarasi sa pape.
M-am schimbat de haine, facut dus, spalat bine titi si tot nimic.
Culmea e ca e vioi, gangureste la mine , zambeste,a cerut titi l-am pus a stat 20 de min din care nici 10 a supt si mai nou doarme.
Eu eram obisnuita cu un mic haplea ,manca ori de cate ori ii dadeam sau cerea, iar acuma suntem in cealalta extrema.Una peste alta ma asteptam sa-mi explodeze sani, dar nici asta nu s-a intamplat
Ce sfaturi imi dati si ce sa fac ca-s putin dezorientata( sotul zice ca s-a aturat de si ca vrea piza si shaorma cu de toate)
Multumim
Claudia David Andrei 12 sept 2011
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Buna dimi si de la noi Ionela felicitari!!!! Iulia ma bucur ca totul e Ok si mai ales cu iritatia lui bebe Andrei Bun venit noilor burtici!!! sarcini usoare si la termen Intrebare la mamici , cu bebele meu nici o zi nu e la fel, deci acum ne confruntam cu ceva nou imi refuza sanul , se trezeste , incepe sa planga de foame, pun la san suge repede 5 min si apoi o tine intr-un plans si cauta titi, pun din nou si tine gura inchisa( asta aseara), ca in noaptea care a trecut a dormit de la ff mult, la 5 m-am trezit eu si am incercat sa-l pun la san, dar fara noroc, s-a trezit la 7 si a refuzat iarasi sa pape. M-am schimbat de haine, facut dus, spalat bine titi si tot nimic. Culmea e ca e vioi, gangureste la mine , zambeste,a cerut titi l-am pus a stat 20 de min din care nici 10 a supt si mai nou doarme. Eu eram obisnuita cu un mic haplea ,manca ori de cate ori ii dadeam sau cerea, iar acuma suntem in cealalta extrema.Una peste alta ma asteptam sa-mi explodeze sani, dar nici asta nu s-a intamplat Ce sfaturi imi dati si ce sa fac ca-s putin dezorientata( sotul zice ca s-a aturat de si ca vrea piza si shaorma cu de toate) Multumim Claudia David Andrei 12 sept 2011 |
Clau, cu siguranta ti s-a reglat si lactatia de asta sanii nu par asa de plini ca la inceput, cu toate astea ei produc laptele necesar pt bebe.Cat despre comportamentul lui haotic e bine sa intri pe gmail sa citesti despre puseuri,( e pus in documente) cred ca acuam il traversati pe cel de la 8-10 saptamani, ai acolo multe informatii pretioase!E trecator oricum!
claumarcoci spune:
Mada multumesc , chiar acum citeam despre puseu, intradevar ma regasesc in aproape toate descrierile, mai putin aia cu somnul, la noi e invers.
Tind sa cred ca am scapat ptr moment de colici si acum recupereaza cu somnicul.(oricum nu pot face mare lucru deoarece doarme cate 20-30 de min, nu 1-2 ore).
Claudia David Andrei 12 sept 2011
madline82 spune:
Va invit la capitol nou!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167988