Nasterea la Arcadia - Iasi(24)
Raspunsuri - Pagina 20
Simonik21 spune:
Mamicile care au nascut cu dna dr. Cacicovschi, ce imi puteti spune despre ea? Eu am fost pana acum la dr Samoila, dar din pakte ea a plecat de la Arcadia si m'a trimis la dr Cacicovschi. Ink nu am avut control sa o cunosc si eu, abia peste 2 sapt merg.
Shoshonik spune:
Despre Cacicovschi am auzit doar lucruri bune. Eu am fost la inceput la Vieriu (foarte dragut) si acum la Magaleas( o super draguta)
Mihaela, 9+
Simonik21 spune:
Fetelor cand incepeti un nou capitol treceti'ne si pe noi( eu si shoshonik) la burtici.
Simonik21 cu , DPN 18.02.2012, dr. Cacicovchi
iulia_iulia spune:
Bebe ANDREI a facut eco de sold azi si i-a iesit bine.Noi am fost la Pedilife la dr Botez ,care m-a cam luat la rost ,ca copilul e prea gros imbracat ,ca de ce nu am facut eco mai devreme ,la nastere de ex ,ca de ce nu am facut la Arcadia ,imi venea sa-i zic :dar ce nu-ti prind bine niste bani?
In alta ordine de idei ,lui bebe i-a mai trecut eritemul fesier uracios ,a mers cu crema de la Bioderma ,joi mergem iar la cantar,in seara asta a gangurit putin am fost asa de fericita !A inceput sa urmareasca jucariile de la carusel ,numai ca s-au cam terminat bateriile ...
Bun venit noilor gravidute ,sarcini usoare cu bebei sanatosi si frumosi !
Simonik21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Simonik, ai nimerit din fericire pt tine pe maini mai bune! Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Madline82 mc de incurajari si sper din toata inima sa fie asa.
Multumesc Iulia_iulia si ma bucur ca bebitza al tau e bine
oana.irina spune:
Cand am nascut eu, dr Magaleas era de garda, si externarea tot dansa mi-a facut-o, pt ca am nascut cu Mihalceanu- colaborator, si s-au inteles ele sa se ocupe Dr. Magaleas de mine in spital. Din punctul meu de vedere, numai de bine despre dansa. Si in timpul travaliului s-a ocupat foarte bine de mine.
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia Bebe ANDREI a facut eco de sold azi si i-a iesit bine.Noi am fost la Pedilife la dr Botez ,care m-a cam luat la rost ,ca copilul e prea gros imbracat ,ca de ce nu am facut eco mai devreme ,la nastere de ex ,ca de ce nu am facut la Arcadia ,imi venea sa-i zic :dar ce nu-ti prind bine niste bani? In alta ordine de idei ,lui bebe i-a mai trecut eritemul fesier uracios ,a mers cu crema de la Bioderma ,joi mergem iar la cantar,in seara asta a gangurit putin am fost asa de fericita !A inceput sa urmareasca jucariile de la carusel ,numai ca s-au cam terminat bateriile ... Bun venit noilor gravidute ,sarcini usoare cu bebei sanatosi si frumosi ! |
Ce bine ca i-a mai trecut eritemul..cat despre dl dr, cunosc si eu ce stil are..noi tot la el am facut eco si s-a luat de noi sa vada daca are fata vreo alunita pe corp..ca si cand el era dermatolog..e cam ciudat tipul