Africa

Africa | Autor: Victoria_mami

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui Marina
aici (Africa)

Nici nu am citit restul. Pot sa te vizitez?

VICTORIA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Africa Africa, dar unde in Africa? c-as veni si eu....ca in Angola de ex e vara....si tareeeee mi-ar prinde bine nitel soareeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Marina, am citit si restul mesajului si nu pentru conditiile de acolo, ci pentru ideea de Africa, e visul meu sa ajung acolo intr-o zi (si la Machu Pichu). Unde esti in Africa?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Va zic la alt subiect, il lasam pe asta despre condus?
Sunt in Luanda, Angola orasul in care condusul si traficul sunt cu adevarat o aventura. E absolut cumplit sa vezi zilnic accidente auto cu morti, in Ro macar exista o discutie, aici nu da nimeni doi bani pe ei.

Mergi la inceput

numai despre condus nu e sub asta
oh...acolo e in adevarat sens legea junglei, am un prieten ce munceste acolo si mi-a spulberat visul de a vedea Africa cu povestiri de acolo

Mergi la inceput

Ii fac split daca imi iese si continuam desire Africa la un alt subiect?

Mergi la inceput

nu-i o idee rea deloc....doar ca eu ma alatur maine, acum va doresc noapte linistita

Mergi la inceput

Uite ca mi-a iesit , va povestesc aici despre Africa, e un continent fascinant orice credeti sau auziti. Emanouela sa-mi zici pe cine stii aici in Angola, macar suntem putini si intercam sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Marina, nepoata mea are in clasa ei doi studenti veniti din Africa de Sud si zilnic vine fascinata de povestile lor. Mi-as dori sa pot vizita Africa! Asa cum imi doresc sa vizitez si parti din ASIA. Sunt sigura ca e plina de lucruri interesante. Fie-mea a facut la Arte cate ceva din picturile unor triburi de acolo.

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

AFRICA te rog frumos incdreaza te in alta parte!!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Celcesforaie isi face, azi, veacul prin Angola. Da nu spui unde exact!
Tocmai am primit nite poze cu masina in care se afla si multe maimute cocotate pe capota.
Insa de departe cea mai tare poza e aia cu pisica care mananca un liliac cat juma din ea.
Asta ca sa ma descurajeze. Oricum nu as fi avut de gand sa-l vizitez!
Sa ma fugareasca prin Luanda Anofelu', sa ma vaccinez impotriva febrei galbene, sa stau la hotel (de ****, de altfel) cu a/c la 18 grade ca sa nu ma piste niscaiva insecte dubioase. Asta nu-i de mine!

Asta iarna, era cat pe ce sa piarda sarbatorile din cauza unei epidemii de varicela cu un virus mutant. Nu i-au dat voie sa paraseasca tara Angola pana nu a facut cele 3 shot-uri din noul vaccin, la 2 saptamani distanta unele de altele.

Ma rog, astea-s partile mai rele.

Frumos a fost cand a strabatut desertul Kalahari din Namibia pana in Angola.
Frumos imi povesteste de Africa de Sud si de Guineea.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput