luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 41
oana_lex82 spune:
Ei Selene, scuze..tu ai zis papusa blonda eu am retinut satena..ce conteaza?? Baby Amore e chel..nu ti-am spus ca repros ci ca sa stii cxa s-a referit la altceva cea care intreba de Baby amore! no offence!!!
Desiree2002 , nu eu am intrebat de Baby Amore, am baiat ..
oana_lex82 spune:
Citesc zilnic subiectul asta..imi plac mult discutiile despre jucarii si functiile lor..Plus ca ma simt mai aproape de Craciun..parca ma cuprinde febra sarbatorilor cand intru aici si vad discutii atat de aprinse despre cadouri pt copilasi!
_Ralu_ spune:
Selene, am vazut azi la Toyplex o caleasca frumoasa cu papusa, maricica la 150 de lei, dar nu era BArbie, e drept.
www.toyplex.ro/Toyplex/Papusi_si_Jucarii_de_plus/Papusi_fashion_si_accesorii/X/Papusa_cu_cal_si_caleasca%C2%A0_50789" target="_blank">Asta
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb ralukutza Selene, am vazut azi la Toyplex o caleasca frumoasa cu papusa, maricica la 150 de lei, dar nu era BArbie, e drept. www.toyplex.ro/Toyplex/Papusi_si_Jucarii_de_plus/Papusi_fashion_si_accesorii/X/Papusa_cu_cal_si_caleasca%C2%A0_50789" target="_blank">Asta ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |
Baga-mi-as, am scris un mesaj mai lung si l-am pierdut...
Am vazut caleasca aia live, Ralu, si nu a prezentat interes.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Daria are preferinte putine, da' fixe. :D
Rar s-a intamplat sa urle, efectiv, dupa o jucarie. Am fost cu ea in 4 magazine pline cu jucarii - Nautilus, azi, Carrefour, ToyPlex, Kaufland, doar se uita, eventual le ia de pe raft si le pune la loc.
Azi si-a ales, de la Nautilus, un port-suzeta roz, in forma de inimioara, e ca o gentuta. A costat 11 lei. Nimic altceva n-a tentat-o.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
oradeanca spune:
buna seara
ne.a cuprins si pe noi febra cautarilor.
As avea, daca se poate, 2 intrebari:
- fetita mea a vazut aceasta papusa imensa in Real, la un pret imens (pe net vad ca e mai ieftina) si vrea sa o comandam la mosul. As dori sa stiu daca a mai avut-o cineva, sau pe alta din gama, marca FALCA si daca e rezistenta etc. orice impresie
http://static.jucariidejucarii.ro/imagini/250x250/papusa-printesa-lissy.jpg
- tot domnisoara ar vrea, optional, o ratusca de baie roz cu flori, din aceea de cauciuc - daca stiti vreun magazin online/supermarket
Multumesc anticipat si spor la cumparaturi!
eumada spune:
Grea problema......eu i-as lua tot ce vrea dar ma tem ca vor ajunge ca si celelalte.....in saci sau dulapuri.....
Ultima papusa imensa pe care a primit-o..e cat ea dar moale.....are deja ochii scosi....parul tuns ca de..e moda si acu` zace cu gatul sucit in mijlocul patului...
Pe pereti .....abia varuiti.....o sa desenam acus cand vine mosul...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Ei Selene, scuze..tu ai zis papusa blonda eu am retinut satena..ce conteaza?? Baby Amore e chel..nu ti-am spus ca repros ci ca sa stii cxa s-a referit la altceva cea care intreba de Baby amore! no offence!!! Desiree2002 , nu eu am intrebat de Baby Amore, am baiat .. |
Intrebase cineva, nu stiu de ce am crezut ca tu. Si da, stiam ca ai baiat, dar credeam ca vrei ptr. fetita altcuiva.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Laura Ioana spune:
Fetelor, stiti cumva daca mai sunt anul acesta serile magice la carrefour? Si, daca sunt, cand sunt?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt