luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 37
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Merita drumul pana in Dragon sau Doraly? Cred ca exista Doraly si in Bucuresti, dar nu stiu unde.. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Doraly este, sau era, nu mai stiu exact daca mai exista, dupa Dragoane, undeva in Voluntari.
Daca merita drumul...depinde ce anume iti doresti.
Sunt multe jucarii frumoase si rezistente si acolo.
Sunt multe care imita marile branduri, gen fisher price, lego si altele.
Eu zic ca merita.
Daca vrei sa mergi in Dragon, nu merge in Europa, adica in partea descoperita, mergi chiar acolo unde sunt dragoanele.
In dragonul nr 2 merg eu, foarte rar, cand ajung si sunt cateva standuri cu jucarii.
Am auzit, dar nu am probat inca, sper sa pot ajunge in luna decembrie, ca in Dragonul nr 7 sunt numai jucarii.
Parerile cu dragoanele sunt impartite. Am auzit persoane f incantate si altele f dezamgite. Deci, e o loterie:)
Tala spune:
Am ajuns si eu in Europa vineri mai mult intamplator(desi jurasem ultima oara acum 6 ani ca nu mai calc pe acolo). Eu n-am mai vazut tarabe descoperite, totul e in hale (dragonii cu nr aferente) si am mers si in cel destinat jucariilor. majoritatea da, sunt gen 'europa' dar am gasit un stand (unul singur) care vindea jucariile cele mei promovate pe posturile tv, in special cele gen set educativ la o treime din pretul din oras. Trist este insa ca le vand doar la set (insemnand cate 10 - 20 sau nu stiu cat contine setul respectiv). E o solutie pt gradinite pt cadourile de la Mos. In rest, nu, nu merita drumul pana acolo (cel putin nu pt jucarii).
Selene_Bunny spune:
Am fost si eu in Selgros, slaba oferta de jucarii, comparativ cu Carrefour. Cica vor mai primi, dar nu se stie cand si cat.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
boticelina spune:
Alexandra mi-a adus tata circuitul, dar din pacate e un circuit cu 2 masini nu e tren, sorry ca ti-am dat sperante.
Am vazut in schimb azi in duty free langa serviciu un www.clevercloggstoys.com/brio-safari-figure-8-set-237.htm" target="_blank">set de tren Brio Safari cu 33.9 euro. Nu e electric si cred ca ai iesi mai bine cu setul lillabo de la ikea, dar io acum le-am sesizat existenta prima data. Sa-ti povestesc ce parfumuri Hello Kitty aveau pt fetite?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
geniest spune:
Am maaare nevoie de ajutorul vostru. Se pare ca pe cartoon network ruleaza o reclama cu un dinozaur care vibreaza sau asa ceva....
Stiti cumva despre ce-i vorba ???
Leditia spune:
citat din mesajul lui geniest Am maaare nevoie de ajutorul vostru. Se pare ca pe cartoon network ruleaza o reclama cu un dinozaur care vibreaza sau asa ceva.... Stiti cumva despre ce-i vorba ??? |
E vorba de acesta??????? http://www.dinoland.ro/p-7570-dinozaur-intearctiv-little-inu.aspx
L-am vazut si eu,David f entuziasmat,mama(aka eu) s-a uitat pe net si a zis ca de banii aia luam o gramada de jucarii.Doamne fereste,ce preturi!
Asa..am fost azi in carrefour,dupa altele,insa am zabovit destul si pe la jucarii.Am fost cu copilul dupa mine(bine,altfel nici nu se putea) sa vad cam ce i-ar placea..si-a ales o carte.(e in debara,gata sa fie impachetata pt Mos Nicolae)
Laptopurile..nu am putut sa ma uit la toate sa vad ce fac..ecranul mi s-a parut extrem de mic la cele pe care le poti testa.
Este plin de jucarii..dar plin..insa niste preturi..
Mi-a placut o tabla cu cifre si pe care poti si desena..http://www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Lena-2183/13602/Tablita-cu-litere-magnetice.html in genul asta...Mai era o tabla cu desene predefinite,f interesanta si aia.
Am vazut si jucarii de la leapfrog,nu jucaria pe care o voiam eu,insa toate de acolo erau in engleza si am fost un pic dezamagita de asta.
Oricum,va zic sincer ca m-au socat preturile.Nu am fost prin alte magazine,nu am cautat ceva anume,dar anul acesta m-au dat pe spate preturile.
Ramane de vazut ce ii voi lua pana la urma de ziua lui si Mos Craciun.Pt Mos Nicolae,am luat carti.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
Mie mi-a facut-o olim... In sensul bun al cuvantului...
Zilnic dau zeci de refresuri aici: http://www.leboncoin.fr/jeux_jouets/offres/pays_de_la_loire/occasions/?f=a&th=1
Macar ochii sa mi-i clatesc...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui boticelina Am vazut in schimb azi in duty free langa serviciu un www.clevercloggstoys.com/brio-safari-figure-8-set-237.htm" target="_blank">set de tren Brio Safari cu 33.9 euro. Nu e electric si cred ca ai iesi mai bine cu setul lillabo de la ikea, |
Eu as zice sa nu. Trenurile Brio au si componente separate, deci ele se pot completa pe parcurs cu alti metri de sina, cu vagoane, gari, poduri, etc. Nu sunt ieftine, dar sunt durabile si daca veti cumpara accesoriile pe rand, merita.
Despre trenul de la Ikea nu pot da referinte prea grozave. Nu are avantajul sus-numit, iar imbinarile de plastic ale sinelor nu sunt prea rezistente.
Daca e de ales intre Brio si Ikea, Brio castiga dupa parerea mea.
alex_andra spune:
Mai fetelor, eu am avut cand eram mica, un joc numit Mini Senso. Tot caut, dar nu gasesc pe nicaieri acum.
era un joc cu 4 parti luminoase - rou, verde, galben , albastru si incepea cu o lumina. Apasam pe ea. apoi prima lumina si inca una, apoi 3, apoi 4.
Si ideea era ca trebuia sa pastrez ordinea. Si erau din ce in ce mai rapide.
Stie cineva de pe aici despre ce vorbesc??
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
E vorba de acesta??????? http://www.dinoland.ro/p-7570-dinozaur-intearctiv-little-inu.aspx L-am vazut si eu,David f entuziasmat,mama(aka eu) s-a uitat pe net si a zis ca de banii aia luam o gramada de jucarii.Doamne fereste,ce preturi! |
Nu cred sa fie asta. Zice ca mananca iarba si face oua.