luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 30
alex_andra spune:
ma gandeam ca vor baga jucariile multe abia din decembrie.
nici nu stiu daca sa ma duc sau nu. mi-e teama
nu am cumparat inca nimic, ca ziua fetitei e pe 23 decembrie, deocamdata testam piata.
sunt multe jucarii pe care mi-as dori sa i le pot cumpara, dar trebuie sa ma oprec doar la una si e tare grea alegerea :(
alex_andra spune:
trebuie sa cumpar cadouri de sarbatori pentru fi-mea, verisoara-sa de 3 ani, 2 veri de 8 ani, unul de 14 si fetita nasilor, de 1 an.
Mai are si 2 prieteni mai apropiati,de 3 si 2 ani, ma gandeam sa le iau si lor ceva.
mi-am facut un excell, ca sa am o evidenta de cadouri, ca mai e si mos nicolae si ziua fie-mii in februarie si a verisoara-sii in ianuarie.
Si se mai gasesc si ocazii si copii, si vreau sa profit de ofertele de sarbatori, macar atat, sa le iau mai ieftin.
Deja ma doare capul
Selene_Bunny spune:
Apoi in Carrefour sunt asa:
2 randuri lungi cu jucarii - unul pentru fete si altul pentru baieti - cum ar veni lateralele interioare ale unui autobuz
Si inca... 5 sau 6 randuri cat jumatate dintr-un rand lung.
Plus in mijloc, unde e plin de papusi mari, Disney, cat o fetita, castele de papusi, carucioare, papusi cu accesorii, plusuri, antemergatoare, balansoare...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
alex_andra spune:
Apoi, Selene, draga, ma bagi la belele tu ma mine
Maine iau cardul de cumparaturi Carrefour, al lui mama si la shopping cu mine, ca trebe sa-mi tratez depresia capatata in spital
oana_lex82 spune:
FFF tare alex_andra, te invidiez,hao fetelor, please, ati vazut prin magazine vreun balansoar de plastic, nu calut, acest stil:http://www.jucariidejucarii.ro/imagini/cover/balansoar-dino.jpg?
Mu neaparat modelul asta, dar ceva asemanator, asrept cu interes raspunsuri! Multam!
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anka74 Si pentru ca tot mi-ati trezit amintirile di copilarie, a vazut cineva, undeva jocul Titirobil - un fel o farfuriuta cu niste gauri colorate (cu anumite punctaje), 3 bile de metal si un titirez...ar face fiimiu adunari la greu cu un asemenea joc, insa nu l-am vazut pe nicaieri! |
Anka,imi amintesc de jocul asta . Nu mai tin minte cati ani aveam, dar stiu ca l-am descoperit ascuns de mama urmand sa il "primim" de la Mos Craciun. Atunci am aflat ca de fapt mama cumpara cadourile
Mi-ar place si mie sa il cumpar la Stefi dar nu stiu daca se mai fabrica jucarii asa simple. Desi de vreo luna i-am cumparat Pacalici . Si ne jucam tare frumos,deocamdata cu cartile "pe fata"
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
delsim spune:
Deci au bagat jucariile in Carrefour?Imi reaminteste cineva, care erau serile magice in care erau reduceri de 20%?
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui libelula intrebare pentru mamicile de fetitze: mai exista papusile Aradeanca? doamne ce frumoase mi se pareau cand eram mica! |
Da, sunt la Auchan.
Am luat eu pt finuta...ca pret cred ca sunt undeva intre 30-50 lei.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
puisorul spune:
Am gasit si cadoul din partea bunicii
http://www.cadorisit.ro/cumpara/papusa-larisa-care-umbla-1216112
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Darria spune:
buna
Va rog puteti sa-mi spuneti daca ati vazut papusi Aradeanca in Selgros sau Carrefour?
In Iasi nu avem Auchan. In magazin poate am sansa sa vad mai multe modele decat pe net. Caut acest model: o Aradeanca mare, bruneta, cu par bogat, ondulat si lung pana aproape de talie.