luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Nepotelul meu -4 ani- a vezut la TV -reclame- un avion care "zboara" Aveti idee despre ce e vorba?
Ziua lui e luni iar eu sint din provincie si as vrea sa-l comand azi, miine ca sa stiu ca ajunge la timp.
Va multu' anticipat.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Eu am tot vazut prin mall-uri standuri unde se vand masini, elicoptere si avioane radiocomandate. Dar sunt pt varste mai mari. Ceva de genul asta: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Avioane-RC-2429/Nikko-1008/8211/Avion-Red-Wolf-RC.html
Elicopterele si avioanele chiar sunt super. M-as juca si eu cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Super idee cu papusile astea..am comandat deja 2 pt Craciun pt niste cunostinte..cred ca mai comand una.

Unde le-ai comandat? Trimit cumva si in afara?

Edit: noi i-am avut pe smecherii astia. Vai ce drag mi-era de ei! http://papusiaradeanca.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetelor, o idee, sugestie, va rog
Cadou pentru fata nasilor, de 1 an, buget 150 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

alexandra, aicateva optiuni. eu sunt genul care, pt copii, cumpar doar jucarii, haine mai rar spre niciodata.

- antemergator cu sunete si lumini
- incastru de lemn cu sunete
- carticele de baie
- buburuza din aia de calarit cu roti
- roller coaster cu bile din lemn (ikea)
- rata flip & flap, quercetii, fi-mea a adorat-o pur si simplu
- alte jucarii de impins/tras
- jucarii de baie (a mea si acum face baie cu muuuuulte animalute)

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Papusile le-am comandat pe www.cadorisit.ro..Sper sa nu se considere reclama..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Multzumesc Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Pentru Alexandra,

As adauga si un cub piramida din cuburi de carton (Melissa&Doug). Le va adora in cateva luni.
Sustin puzzle-ul cu sunete si jucariile de baie (culori pentru baie - sunt super).
Si de ce nu, poate chiar si un memory game de lemn
Sunt genul de jucarii cu care nu risti sa te repeti cu alte cadouri primite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Edit: noi i-am avut pe smecherii astia. Vai ce drag mi-era de ei! http://papusiaradeanca.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

Doamne...uitasem cu desavarsire de ele! L-am avut pe ala cu sepcuta galbena, de 7 lei, ce drag mi-era de el...

Si pentru ca tot mi-ati trezit amintirile di copilarie, a vazut cineva, undeva jocul Titirobil - un fel o farfuriuta cu niste gauri colorate (cu anumite punctaje), 3 bile de metal si un titirez...ar face fiimiu adunari la greu cu un asemenea joc, insa nu l-am vazut pe nicaieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Multumesc de sugestii, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alex_andra, daca inca nu ai cumparat nimic, eu tocmai m-am intors din Toy Plex + Carrefour. In ambele au adus la jucarii... de nu mai plecam de acolo.

La Toy Plex am vazut, la pretul de 89,90 lei, o jucarie de baie mare, frumoasa, se poate prinde pe perete si, atunci cand copilasul toarna apa (jucaria are un fel de cupe, nu e simpla), face baloane. Nu mai stiu firma, ceva cu L.

Apoi, in Carrefour, la sectorul pentru copii mai mici, au adus o droaie de jucarii Fischer Price si Tomy si Simba care canta. Ce am vazut si mi-a placut: un pian mare, cu f. multe butoane si f. multe sunete - NU stridente! Si animalute, si note muzicale...

Am mai vazut o gargarita de dimensiune mijlocie, corpul ei este format din niste cubulete care se invart si scot sunete cand se invart, pentru a forma o imagine, un animalut. Picioarele gargaritei sunt instrumentul cu care poti invarti. 69,90 sau 79,90 lei.

Un mic televizor care deruleaza o imagine si canta, 35,90 lei.

Si alte chestii vorbitoare si cantatoare, dar in engleza.

Jocuri, jucarii, cate vrei, multe, multe papusi.

Jucarii f. frumoase si interesante si la Toy Plex.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput