luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ha-ha Alex_andra... stii cred ca e o vorba k pana la o anumita varsta parintii iau jucarii mai mult pt ei si dupa gusturile lor decat pt copii..asa si eu..am cumparat atatea jucarii ff scumpe care stau aruncate prin casa si nu le baga nimeni in seama ..:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

da, asa e , eu ii cumpar fetei mele jucarii care imi plac si mie, dar care cred eu ca-i sunt si ei bune si distractive.

3 ani, cat va avea ea in preajma Craciunului mi se pare o varsta de start ok pentru trenulet, nu mi se pare ca-i prea devreme:)

Maica-mea mi-a zis azi ca noi de bucuram de trenulet pentru ca si stiam ce-i ala un tren, ca mergeam cu trenul la mare, pe cand fi-mea e numai cu fundul in masina

Am mai dus-o eu, intamplator cu autobuzul o statie, ca nu aveam chef sa merg pe jos, dar cam atat.

Oricum, cred ca voi amana achizitionarea trenuletului pentru ziua ei din februarie, ca se strang prea multe acum, de Craciun

Si in plus, vreau sa ma documentez bine, sa nu arunc banii pe fereastra degeaba, ca daca nu-i place ei, macar sa ma joc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALEXANDRA fetita a primit cadou pe la 3-4 ani ceva de genul dorit de tine,dar e doar o locomotiva micuta,nu are si vagoane.Insa are un traseu fain,sina de cale ferata urca/coboara (se da cumva peste cap,e ca un carusel),are doua locuri unde se intoarce si are si macaz in ambele locuri ,nu mai zic ce sunete faine scoate ! Eu si sotul ne-am jucat intr-o veselie cu el ,dar fetita a fost pasionata doar cateva zile ,asta doar fiindca era ceva nou.L-am aratat si baietelului acum cateva luni si nu l-a bagat defel in seama . O sa mai incerc saptamana viitoare odata sa vad.Nu stiu ce firma e ,dar clar e un no name,deci ieftin,scrie pe el doar "funny train".E fain si ca nu ocupa loc,ca nu are traseul foarte lung.
Si ai mei stiu ce-i ala tren ca au mers cu el si le place mult.La fel cu tramvaiele.Legat de treaba asta le-ati face o mare placere daca macar ati merge cu copilasii mici la gara sa vada trenurile,ideal ar fi si o plimbare,macar gen de la gara de nord la gara de vest,sau asa ceva.Eu am impresia ca genul asta de jucarie le-ar placea doar mai incolo,sa zicem dupa 5-6 ani.
Edit ca l-am gasit si pe net http://www.alibaba.com/product-gs/309622066/2012_Hot_sale_funny_electric_toy.html

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

simpatic foc trenuletul, monica

dar nu e genul pe care vreau eu sa i-l cumpar fie-mii, cel pe care il aveti voi e viu colorat, seamana cu trenurile thomas&co, care sunt la moda acum, pe cand eu vreau sa iau un tren care sa imite realitatea, sa nu para asa de jucarie.
ma gandesc ca daca nu o sa-i placa acum, peste 2 ani tot o sa-i placa

referitor la transport in comun, trenuri si altele, eu chiar vreau sa o plimb un pic.

vreau sa dau o tura pana la munte, cu trenul, sa vada si ea cum e, sa o duc si pe la metrou....dar trebuie toate astea cand sunt in concediu, deci pe la vara, numai bine sa mai creasca si ea si sa priceapa mai bine.

La munte poate mergem chiar in apropierea zilei ei, ca tot pica in timpul iernii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Oana, acum am vazut ce ai intrebat de comenzi la Imaginarium. Se pot face si comenezi si iti livreaza acasa. Oricum poti sa ii suni. La magazinul din Baneasa eu sunt saptamanal :) asa ca daca vrei, te pot ajuta sa iei ceva.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am vazut niste parcari de la Plasticart http://idealbebe.ro/plasticart-parcare-etajata-nivele-p-4094.html are cineva asa ceva? Am citit ca-s produse in Germania (si de-aia or fi asa de scumpe ) deci presupun ca-s de calitate.ce ma intereseaza e daca se desfac usor si in ff multe bucati ,ca al meu eu demolator/demontator funtas.
Am vazut si ceva parcare pe trei nivele si cu ff multe accesorii in oferta de la Kaufland,e doar 50 de eli,din aia are careva? Si daca da,cum e?
ALEXANDRA eu cred ca o sa ii placa,dar numai daca ii mai faci si un fratior sa aiba cu cine sa se joace.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

trebuie neaparat sa va spun si voua. Fusei azi in auchan (doar ce s-a deschis in urbe) si am gasit niste joculete de familie pt 2-4 ani mortale: www.auchan.fr/vad/article/ficheArticle.jsp?&rayon=6856161&fromssrayon=true&ssrayon=6860434&afficheProduit=1&cug=458982&source=" target="_blank">broscute infometate - unde apesi pe o parghie ca sa-ti hranesti broscuta cu cat mai multe bilute, www.auchan.fr/vad/article/ficheArticle.jsp?&rayon=6856161&fromssrayon=true&ssrayon=6860434&afficheProduit=1&cug=530563&source=" target="_blank"> la pescuit de pirania - se joaca in 2-3 jucatori si tre sa prinzi piraniile, si www.auchan.fr/vad/article/ficheArticle.jsp?&rayon=6856161&fromssrayon=true&ssrayon=6860434&afficheProduit=1&cug=678665&source=" target="_blank">cursa de iepuroi - unde tre sa apesi repede, repede pe butonul corespondent iepurelui pe care l-ai tras la sorti ca sa ajungi primul la morcov. Sunt cam 30 de lei bucata, abia astept sa iau salariul

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Boti,lumea din urbe iti multumeste pt ponturi.si mai asteptam.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Alexandra, stiu exact la ce te referi cu trenuletul electric. Eu am fost pasionata de el de cand l/am primit. Primul meu craciun la 4 luni jumate! Ai mei il au si acum si abia astept sa i/l dau pt ca e nebun dupa trenuri! Este model tt bahn. Incearca sa cauti pe ebay de sau uk poate gasesti ceva mai normal ca pret. Sunt extrem de scumpe. Am vazut cu ochii mei niste seturi de vis la targul de jucarii de acum 1 luna, dar am zis pas deocamdata.

Ela, Finn are multe seturi imaginarium pe care pe dezasambleaza singur cateodata dar nu a reusit performanta de a rupe nimic pana acum.

Eu ma gandisem la o camera foto digitala speciala pt copii.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Mergi la inceput

mda, deci m-am lamurit si cu trenulete pe care le vazusem...nu le mai vreau ca-s din plastic si alea, adica sinele-s din plastic si locomotiva e pe baterii.

o sa strang bani si o sa-i cumpar din ala cu alimentator la priza, nu cu baterii.
in genul astuia
http://www.trenuleteelectrice.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=65_67&products_id=617
Si daca nu-i place, o sa ma joc eu cu el

Avantajul astora e ca poti sa cumperi pe bucatele, in timp, cate o bucatica de sina, cate un semafor, cate un macaz

Mergi la inceput