luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 19
alex_andra spune:
eu i-am luat fetitie mele, sevalet de lemn, de la ikea:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50021076/
cu toate accesoriile, adica hartia, cariocile si creta.
Mai vreau sa-i iau puzzle din lemn, forme geometrice
http://www.jucariidinlemn.com/product/puzzle---figuri-geometrice_61761.aspx
si asta cu litere
http://www.jucariidinlemn.com/product/puzzle-lemn---literele-alfabetului_62517.aspx
si asta, cu fetita
http://www.jucariidinlemn.com/product/puzzle--imbraca-frumusica-_62311.aspx
si joc "octogoane":
http://www.jucariidinlemn.com/product/first-octons--set-constructie---primele-octogoane_64452.aspx
si un carucior de papusi mai strong :)
si se mai gasesc si altele...nu stiu daca toate de craciun sau le mai dau si cu alte ocazii....cert e ca sevaletul i l-am cumparat de craciunul trecut, dar nu am apucat sa i-l dau ca mereu avea mult prea multe si nu avea rost, dar de craciunul asta nu ma las
Imi place si acest lego
http://jucarii-hainute.ro/products/Joc-tip-LEGO-Casa-fetelor-9932.html
dar cred ca e prea mica pentru el (2 ani si 10 luni, de craciun)
si imi mai place foarte mult si acest set de la Galt, dar iar, e mult prea mica pentru el:
http://www.buburuza.ro/jucarii/jocuri-si-jucarii-educative/arta-si-indemanare/ghivece-colorate
si .....set de plastilina cu forme
apropo, pentru cine vrea sa cumpere carti pentru copii, daca cumparati de la teora, direct de pe internet, sunt preturi f bune si reduceri mereu.
eu am cumparat multe carti de acolo, mult, mult mai ieftine decat in magazine, chiar cu peste 50% mai ieftine.
BraveGirl spune:
Oana, fetitei mele i-au placut f mult jucariile Beep-Beep de la Imaginarium. Avem trenuletul, garajul, aeroportul. Pt baiat, la 1 an i-am luat o masinuta teleghidata Beep=Beep si e tare incantat de ea. Alearga dupa ea si cd o prinde o studiaza pe toate partile.
Trenulet Thomas cu sina am luat si eu pt fetita la 2 ani, dar nu a inteles mare lucru. De abia acum, la 3 ani ii place, dar tot nu se joaca prea mult, pt ca sina e greu de asamblat.
La 1,5 ani i-am luat primul Lego. Succes total.
tot mare succes a fost si trusa de scule de la Ikea, desi e fetita
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 Are cineva experiente cu setul acela cu pistoale NERF la care tot vad reclama pe toate posturile de desene? Baietelul meu isi doreste unul dar nu imi dau seama cat de sigur este ? Nu se poate rani cu "gloantele" alea? |
Nu se raneste decat daca isi trage in ochi de la distanta mica. Sunt dintr-un material moale si nu le simti. Au diferite capete, preferatele noastre sunt cele cu arici care se lipesc de tot ce e moale. Stiu ca exista si o tinta dintr-un material opus, ceva in genul tablei de dartz, dar nu am reusit s-o mai gasim prin magazine. Si acum vreo luna am vazut in real o oferta foarte buna pentru doua pistoale cu vreo 50 de lei. Daca va mai cuplati cu cineva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
boticelina spune:
Oana_lex nu i-ar placea acest magarus gonflabil? Il tine de urechi si poate sa si sara cu el. E si ieftinut, vreo 40 de lei. Anul trecut de craciun eu i-am luat fetei mele f multe puzzle-uri simple si ieftine de la D-toys, din acelea de 6-9-16 piese, au fost foarte iubite. Plus o trotineta cu 3 roti.
Desiree tu macar ai primit o carte cu coperta rupta, eu am primit odata o carte jumate in romana jumate in suedeza Am sunat la editura, am returnat-o cu confirmare de primire si ei mi-au inlocuit-o si mi-au dat si un cadou (o alta carte) ca sa nu ma sifonez. Eu nu ma sifonez asa usor, mai ca-mi venea s-o pastrez dar na, chiar doream cartea (in romana)
Eu i-am luat www.ascred.ro/magazin/item.asp?id=44&name=SET_C_" target="_blank">aceste carti fetei mele pentru Mos Nicolae. Cand am intrebat-o ce vrea sa-i aduca Mosul mi-a zis ca vrea un puzzle cu Winnie, simplu, nu? Si a mai vazut un glob pamantesc la librarie si i-a placut foarte mult, era ieftinut, cred ca va incapea si ala in sacul Mosului.
Ma gandesc daca i-ar placea o masinuta cu telecomanda, eu as fi fost ultraincantata sa primesc asa ceva la 3 ani jumate
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Si am vazut la Kaufland o presa pentru flori si frunze ca sa faci ierbare, de la Clementoni, o minunatie si doar vreo 50 de lei costa, daca o mai gasesc sigur o iau, chit c--o tin ascunsa 2 ani pana ii vine vremea.
Iarasi are mare succes la fi-mea un www.lagaredujouet.com/admin/products/images/Fantacolor%20butterfly.jpg" target="_blank">joc tip Fantacolor, aveam si noi cand eram mici, sunt niste pioneze colorate care se infig intr-o tablita cu gaurele, bibileste la alea mama-mama...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
monica70 spune:
Puzzle din lemn cu figuri geometrice si cele cu litere ( ca in linkurile date de Alexandra) au avut ff mare succes la ai mei amandoi intre 1,5 si 2 ani.La fel un trenulet de lemn cu forme geometrice de sortat,dar si alte chestii de gen din lemn.
Dar daca aveti ocazia sa mergeti pe la diverse targuri cu tarabe,fiti pe faza ca puteti cumpara chestiile astea din lemn si mult mai ieftine decat in linkurile respective.Sau la magazinele cu chinezarii am gasit din cel cu litere si forme geometrice.Am vazut pe net puzzle din ala cu forme geometrice si cu cca 80 lei, pe cand noi l-am luat doar cu vreo 15 lei.Si e intact,la fel cel cu litere,desi le-au "calarit" la greu amandoi.
Cu "octogoanele" alea s-au jucat mai putin,la fel cu margelutele de insirat pe ata,sau cu jocul gen Fantacolor.
Apropo de jucarii pt. baieti de doi ani: al meu are doi ani si-o luna si acum se joaca cu foarte mare placere zilnic cu lego simple,cu piese din cele mititele, noi avem unul de 4+ ani.Daca stati cu ochii pe ei / va jucati cu ei,cred ca e ok ,ii vedeti daca au tendinta sa le bage in gura cumva! Al meu se joaca impreuna cu sora-sa sau daca nu e ea acasa, cu mine.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
ALEXANDRA am vazut ca ai scris de ceva jucarie ca tu crezi ca-i fetita prea mica pentru ea.
Eu vreau sa va spun sa nu ii subestimati !
De exemplu la puzzle asta cu forme geometrice ,uitati ce scriu astia
http://www.jucariidinlemn.com/product/puzzle---figuri-geometrice_61761.aspx cica ar fi pentru copii de 3-6 ani.Ce sa zic Eu am vazut acum clar diferenta la al doilea copil.Multe chestii de gen - inclusiv carti - i le-am cumparat fetitei pe la 1,5-2 ani abia.Dar frate-su le-a avut la indemana mult mai devreme si prin urmare le-a si "rezolvat" / s-a jucat cu ele mult mai devreme! Sunt sigura ca daca i le luam si ei mai mica fiind , s-ar fi jucat cu ele si ea. Oricum eu in general i-am cam luat si ei jucarii/jocuri tot "in avans" ,adica pentru copii mai mari.
Si mai e o chestie,daca le luati ceva si nu le place/nu se joaca cu ele, ascundeti-le si scoateti-le dupa o luna-doua-sase si poate aveti surpriza ca ATUNCI le va placea.
Magarus gonflabil avem si noi,dar cam rar il calaresc ...
In schimb anul trecut i-am luat celui mic un tobogan mic din plastic si a fost un MARE SUCCES toata iarna trecuta - inca nu se tinea bine pe picioare (avea doar un an), dar pe tobogan urca si se dadea singur! Acum e in balcon de vreo doua luni,dar il "reactivam" zilele astea asta,sa aibe cu ce isi consuma energia.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
BraveGirl spune:
Noi avem un magarus si un cerb. Toata ziua sunt calariti dc ii zici lui bebe 'tzup-tzup', se duce la cerb si topaie pe langa el, pana il ajut eu sa se suie. e tare nostim.
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna fetelor..v-am intrebat acum ceva timp ce as putea sa cumpar pt copilul meu care la Craciun ar avea 1,7 ani..n-am primit decat o sugestie dar din pacate avem jucaria respectiva..si ma tot framant ce as putea sa-i cumpar..ma gandeam la un trenulet Thomas pe sine care merge singur (ceva pe baterii) dar o prietena zicea ca e copilul prea mic si il strica si e pacat de bani..ca unul e destul de scump..ma mai gandeam la o parcare de-aia suptaetajata pt ca el e inebunit dupa masini..dar oare ar sti sa se joace cu asa ceva??? Mai am obtiunea sa ii cumpar un calut balansoar..dar l-am mai pus la nasa lui pe un calut si nu-i place..deci e exclus In concluzie, mamici cu copii de 1,6-2 ani , voi ce luati puiutilor vostri de Craciun?? |
Alor mei nu le-a prea placut nimic cu baterii.Ma asteptam ca macar baiatului sa ii placa masinile/trenul ,dar nu le lasa sa "evolueze" defel, le inhata si incepea sa mestereasca la ele,sa vada ce poate demonta,desuruba etc. Altor copii poate le place,ai mei sunt pasionat de montat/demontat ,construit si de-aia or fi facut asa.
Legat de parcare si eu vreau sa ii iau asa ceva - io ca sa il fac sa se joace si cu masinute,ca nu o face - el e cu oalele .Pe la 1,5 ani as fi vrut sa ii iau, dar mi-a zis cineva ca toata casa i-a fost plina de parcarea demontata si imprastiata de baietel si fix de-aia am zis ca mai astept,ca nici la mine n-ar fi fost mai bine
Cum am zis,nici ai mei n-au fost prea mult atrasi de jucariile gen calut/balansoar ... doar daca se punea alt copil pe ele
oana_lex82 spune:
Wow..jucariile de la imaginarium sunt totale..am sa studiez cu maxima atentie oferta sa vad la ce ne oprim..la prima vedere imi plac toate..imi place si magarusul..dar dupa cum ziceam lui Iustin nu-i place sa stea calare pe ca;ut..nu stiu daca pe mararus ar fi vreun succes..am sa incerc...