luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mamagiuliei la Ikea este un trec pe sine, destul d eieftin. Circuitul de baza este insa destul de simplut, trebuie luate sine suplimentare (acum depinde si de varsta copilului)

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Desiree unde l-ai gasit pe Habarnam?

La editura rao, am comandat on-line 27 de lei + 8 lei delivery.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Dar pentru o fetita care va implini 3 ani pe 18 decembrie ce imi recomandati?

Noi i-am cumparat un bebelus care bea lapte, clipeste, ragaie dupa ce bea si apoi doarme. Nu stiu daca fetitei (ptr. care vrei tu cadou) ii plac papusile. Sau carucior ptr. papusi. Victoria a primit si un laptop de ziua ei si i-a placut (desi mai avea unul acasa). Sao poate un joc Nintendo (Victoria are un dsi si o gramada de jocuri: Tinkerbell, Pritesa si broasca, un bebelus, carnaval, 2 cu Dora, Ratatouille), depinde cat vrei sa cheltui si cat de mult cunosti din preferintele fetitei.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Desiree unde l-ai gasit pe Habarnam?

La editura rao, am comandat on-line 27 de lei + 8 lei delivery.

_

VICTORIA

Multumesc, abia astept sa-l recitesc. Sper ca fiica-mi s-ai placa la fel de mult.

Mergi la inceput

Lorikay si eu sper sa-i placa nepotelei mele, desi cred ca am comandat cartea mai mult ptr. sora-mea

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am vazut la voi si mi-ati dat o idee buna cu Geomag. A luat cineva de la ei? Sunt bune piesele ? Al meu e innebunit dupa constructii , are Lego, Playmobil, constructii din lemn, dar magnetic nu am vazut pana acum si ma gandeam sa i l comand. Insa daca are cineva sa mi spuna cat e de bun , mi-ar fi de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Am vazut la voi si mi-ati dat o idee buna cu Geomag. A luat cineva de la ei? Sunt bune piesele ? Al meu e innebunit dupa constructii , are Lego, Playmobil, constructii din lemn, dar magnetic nu am vazut pana acum si ma gandeam sa i l comand. Insa daca are cineva sa mi spuna cat e de bun , mi-ar fi de ajutor.

Avem noi, doua. Sincer, mie nu mi se pare mare "fas", niste mici tije invelite in plastic, care se combina in diverse feluri intre ele, folosindu-se bile magnetice. Probabil ca daca ar fi mai multe, s-ar putea face ceva constructii mai elaborate.

Sunt de diverse feluri, am vazut chiar si in culori pastel.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Dar pentru o fetita care va implini 3 ani pe 18 decembrie ce imi recomandati?

Noi i-am cumparat un bebelus care bea lapte, clipeste, ragaie dupa ce bea si apoi doarme. Nu stiu daca fetitei (ptr. care vrei tu cadou) ii plac papusile. Sau carucior ptr. papusi. Victoria a primit si un laptop de ziua ei si i-a placut (desi mai avea unul acasa). Sao poate un joc Nintendo (Victoria are un dsi si o gramada de jocuri: Tinkerbell, Pritesa si broasca, un bebelus, carnaval, 2 cu Dora, Ratatouille), depinde cat vrei sa cheltui si cat de mult cunosti din preferintele fetitei.

_

VICTORIA

Poi a mea fetita, Desiree.

Daria face 3 ani pe 18 decembrie. Amu' s-a hotarat ca ii trebuie o Barbie originala. Pe langa altele.

Papusi-bebe are asa:

- un bebelus mic, care miroase a vanilie, are suzeta si scoate diverse sunete - e mazgalit de pix
- un bebelus mic cu accesorii - olita, chestie de baie, suzeta, biberon
- un bebelus mare, care inoata si stranuta si tremura de frig - mazgalit de pix
- un bebelus mare cu accesorii, care canta - asta avea corpul moale
- un bebelus mare cu trotineta cu melodii - si asta e mazgalit de pix

Io zic ca sunt de ajuns.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Edit: carucioare - 2.
Jocuri pe calculator/televizor - incerc sa evit, pentru ca e dependenta de desene, nu spun cate ore se uita la desene, ca imi sare DC-ul in cap. Desene educative si fara violenta, dar totusi.

Un site romanesc de unde pot comanda Barbie-uri exista?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Legat de "lego pentru fetite" - eu nu i-am luat Dianei asa ceva.Au doar o cutie de lego original,doar cu piese simple, mici ("peste 4 ani") si azi s-au jucat frumos impreuna amandoi cu ele desi ea are 6 ani, iar frate-su doar 2 ani.Pe el l-am lasat in premiera cu ele azi,dar a fost incantat si le-a asamblat usor desi-s minuscule Normal ii sunt interzise,dar cand se satura de jucat cu ele,le strang si le pun undeva sus,sa nu ii fie la indemana cand nu e supravegheat.
El desi e baietel se joaca foarte mult cu bucataria de jucarie plus vasele aferente.Si culmea, se joaca mult mai mult decat s-a jucat sora-sa cu asa ceva!
Deci eu zic ca sa nu va cramponati de faza cu jucarii de baieti/jucarii de fetita!
Diana s-a jucat cu papusile in majoritate in doar doua feluri: ori le coafa de le lua naiba (aveau toate parul plin de agrafe,elastice de par,impletituri etc.) ,ori le insira si se juca cu ele de-a gradinita/scoala.Zilele trecute facea pe profesoara de engleza - era cu o carte de engleza + o poseta + o agenda si le "certa" intr-o veselie - io o spionam ca ea era in dormitor. Dar pentru o fetita,cam rar s-a jucat/se joaca cu papusile .Pana nu s-a nascut frate-su mai dragalea pe papusile-bebe,dupa aia le-a abandonat ca avea papusa vie.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput