Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Nu pana la 8...Eu nu mai zic de trezirile de peste noapte pt ca nu ma uit la ceas...habar n-am cate sunt si la ce ore...sunt chiauna si vreau sa adorm cat mai repede :))

O sa fie tare haios la intalniri :))) Cu manduce, wrapuri, slinguri si toate nebuniile. Cred ca ramane pe sapt viitoare, sau vineri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Salutari si de la noi...
Raportam si noi treziri mai dese noaptea...,nici vaccinul nu l-am facut din cauza mucisorilor...,in rest suntem bine..
va citim in fiecare seara....
Va dorim o zi placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Babylicious multumesc pt link, merg si eu sa caut.
alex e deja in carantina la sora mea, eu cu dani, pana ajunge tati, apoi ma duc la alex pana maine dimineata. cam asa o sa fie programul. nu stiu cum vom face cu papa lui alex de peste zi ... vedem.
oxidoni exact asa noaptea si cu alex.
dar nu de foame se trezeste, ci de burta, mai ales cand seara ii dau si LM si LP. acum am ales ca ii dau doar una sau alta. daca ii dau doar LP ma mulg, si am pt a doua seara portie intreaga de LM. si in plus alex mai face urat noaptea daca mananca prea mult (a avut seri cand a supt f bine si apoi a bagat si 130 ml de LM in bibe. ei noaptea aceea a fost CRUNTA). dar, intr-adevar, indiferent de cauza trezirilor tot la san reusesc sa il linistesc.
in plus colieful ne mai asigura cateva ore de somn legate si doar o criza mai nasoala noaptea (cel putin de 3 nopti asa a fost).
fetele, sper sa reusesc sa mai intru.
tineti pumnii sa nu faca si alex. PLEASE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Ohhhh, ce veste urata Laura draga
Multa, multa rabdare si sanatate si sa-ti ajute Doamne sa treci repede peste , sa te descurci si baietelului sa-i treaca repede si sa fie o forma usor de suportat.
Noi aseara ne-am culcat la 22, ne-am trezit la 2,00 apoi la 6 si de la 6 la 8 cand m-am ridicat si eu de tot s-a foit incontinuu Eric.
Beau zilnic o cafea tare, o cafea eco de la doamna de care va povesteam la inceput ca au propriile lor culturi de plante si totul este eco, bio... si pt ca nu este indicat sa bem cofe , iar eu nu ma pot abtine, am trecut pe aceasta cafea care este din boabe de cafea dar nu e trecuta prin atatea procese si e muult mai ok.
Am fost de am scos niste poze pt a completa abumul bebelusului pe care l-a primit de la sora lui studenta in anul I la Cluj
Acuma ma duc sa mananc si eu ceva,...inca mai am ace in sani...
Incep sa treaca bubitele lui
vorbim..

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

neatza fetele!

in sfarsit acasa... am stat cu asta mic la plimbare (in wrap ) vreo 2 ore, tare ii mai place!

laura, crunt! sper sa scapi cat mai repede de situatia asta. ofof, despartita de cel mic atata vreme.... iti tin pumnii!

corry, ce bine ca ai revenit! nu te-am mai "auzit" de mult sa inteleg ca te descurci mai bine cu piticii, te-ai obisnuit?

boala grea cu manduca asta, vorba lui ana eu nu ma gandesc la ea, sunt (inca) entuziasmata de wrap. si eu si alex, care nici nu vrea sa auda de alte carriere. Chiar comenteaza prin hypermarket: ia uite la aia, ce nashpa tin copilul! (portbebe normal, adica )
s-ar putea sa imi iau un marsupiu pentru la iarna, ca o sa fie cam aiurea sa pun wrapul peste geaca. acum stau cu paltonul deschis, si merge, dar la iarna mi-e ca tremur ca un pufulete

si noi bifam puseul de crestere de 3 luni... de ieri sta la san aproape continuu, si a inceput sa se trezeasca noaptea. iepurele meu, care dormea dus pana la 6 dimineata, m-a trezit azi noapte de vreo 3 ori, iar la 7 n-am mai rezistat si l-am pus in pat cu mine, sperand ca o sa pape si o sa adoarma. de unde! pana la 9 a supt continuu, si facea ca in povestea laurei: mai certa sanul, maraia la el, tragea din celalalt, se intorcea la primul... va dati seama ca in felul asta ioc somn!
a fost foarte simpatic azi: am avut ceva treaba in oras si l-am lasat cu mama soacra, si cu biberonul de lapte praf. cand m-am intors, tocmai la sfarsitul mesei. tinea bunica-sa biberonul, el cu mana peste mana bunicii, si tot apasa pe ea. se termina laptele din biberon, si el tot sugea in continuare ii zice bunica-sa: stai mama, s-a terminat, gata! el nu si nu, tinea mana pe biberon, si sugea cu putere (aer, ce altceva...). oricum a fost o imagine funny

s-ar putea ca sapt. asta sa dau pas la intalnire. am prea multe plimbari, analize, etc, si sunt cam contra-timp.

apropos, fetele care vor sa isi ia ap. de aerosoli, nebulizator, umidificator, etc, am vazut un magazin plin cu asa ceva in policlinica vitan. si erau la jumatate de pret fata de farmacii! ma bate si pe mine gandul...

mi-am luat aspirator nazal vibrocil. bate de departe orice pompita din aia de cauciuc. in sfarsit suntem mucs-free!

urla de foame, evident. ma duc.

laura, inca o data multa multa santate, sa ne tii la curent!

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

so, 100% varicela sau varsat de vant.
alex s-a mutat la andrea cu tanti geta, eu sunt cu dani, astept sa ajunga florin acasa, ma duc sa o schimb pe bona, stau cu alex dupa-amiaza si la noapte. dimineata alaptez, vin la dani, ma mai duc la alex la masa de pranz, vin apoi la dani si tot asa.
pediatra spune ca va fi o forma asa-si-asa, nici prea usoara, nici prea complicata.
deja si-a rupt 3 bube, deocamdata pe spate. si am experimentat si prima criza la dat cu alcool mentolat si pasta de apa.
are 2 exact sub ochi si mi-e frica sa il dau acolo cu ceva, dar imi e si f frica sa nu si le rupa pe cele de pe fata.
diseara tre' sa fac de mancare, dublu, o tura pe bona, o tura pt dani si noi ce mai apucam.
nu ma rog decat sa ma mai tina laptele sa trecem si de "criza" asta.
intr-un fel ma bucur pt dani ca a facut-o la varsta mica, eu la 18 ani am tras cumplit. dar imi e groaza pt alex.
no, cam astea-s vestile. nu f bune, din pacate.
A! acum astept sa vad daca va face si forin, ca soacra-mea nu mai stie

multumesc mult de tot pt incurajari, e ffff greu ca nu ma pot rupe pe din doua. asta e cel mai trist.
salut gasca, nu stiu cand voi mai apuca sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Laura multa sanatate puiului mic si tie multa putere!O sa fie bine si totul v-a intra in normal!!!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ziua buna mamici frumoase!

Acu sunt ceva mai libera, caci azi avem ultima vizita, vine elena prietena mea pe la mine pana vineri dimineata!! Dupa aia, in sfarsit suntem si noi singuri!! Cu toate ca stiu ca mi va lipsi casa plina!! Asa s eu, imi place tot timpul sa am pe cineva in jurul meu!!

Ce de mamici noi!!! Bine ati venit cu drag la toate!! Sper sa va simtit minunat aici si sa gasiti acest forum the best si foarte folositor!!

Multumim Lisssa, Anca28, Laura13, Anaemi, Roberta, Michelle, Babylicious,

Gogoshika , Al3xutza si Michelle felicitari pentru bebeii crestini!

Azi am facut si noi vaccinurile de 3 luni!! Sper sa fie la fel de bine ca si data trecuta!! Imi amintesc ca la sfarsitul lui septembrie, cand am facut vaccinurile de 2 luni, mi a dormit o saptamana intreaga intre 6 si 7,5 ore pe noapte!!! De atunci nu mi s a mai intamplat asa ceva!!

Cand au venit nasii weekendul asta, mi au instalat si mie TV romanesc, asa ca incep si eu sa ma uit la TV ca acasa!! Mie nu prea imi plac telenovelele, dar cred ca o sa mi prinda bine sa ma uit la cateva. Recomandati ceva care se termina pana in ora 9 ora romaniei (7 UK). Atunci vine sotul acasa si nu mai pot sa ma uit. Vrem s o invatam cu rutina pe Imi sa doarma la 8! Baie la 7 si ceva si apoi gata, somn!!

Am citit ca a murit o mamica de strumfi 2010!!! Stiti cumva cine este? Sa i fie tarana usoara!

Eu am atat de mult de recuperat in citit, incat cred ca sunt foarte in urma cu raspunsurile si mi cer scuze!

La noi nu prea s a simtit cine stie ce acest puseu de crestere de la 3 luni!! Adica a fost ca in toate celelalte zile! Dar sigur s a mai calmat Imi de cand cu botezul! Numele ei de botez e Iustina!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Lamaia mi-a fost recomandata de pediatra pentru intarirea sistemului imunitar (au fost ff raciti), nu ptr gustul ceiutului.

Corry - Pt intarirea sistemului imunitar la bebelusi de 3 luni exista o serie de alte variante, nu lamaia ! Pediatra noastra ne-a recomandat Vitamina C natural, exact asa se cheama, dar nu mai devreme de 1 an ...

Eu as mai cauta si alte pareri, mi se pare totusi prea devreme cu lamaia ...

Pentru nebulizatoare sau orice alte chestii, inainte sa luati din comert dati o cautare pe OKAZII.RO ca s-ar putea sa gasiti mai ieftine; sunt NOI, aduse de diversi pe "persoana fizica", sa mai fenteze statul de niste taxe si impozite, dar sunt noi si ok. Noi asa ne-am luat nebulizatorul, OMRON, foarte util, face toti banii !

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Buna seara!
Ce mai faceti, fetelor? Nu am mai intrat de ceva vreme. Suntem bine, Matei creste pe zi ce trece. Nu-mi vine sa cred ca maine face 4 luni. Am trait intr-un stres fantastic care inca nu s-a terminat. Pana la urma ne-am mutat in Brasov. Suntem aici de 10 zile, incercam sa ne acomodam, dar e destul de dificil pentru ca nu cunoastem pe nimeni.
Era sa pierd laptele de 2 ori pana acum, noroc cu homeopatele. Sper sa se termine nebunia asta intr-o zi pentru ca nu stiu cat mai rezist. Matei vrea numai in brate, l-am obisnuit atat de prost, nu pot face nimic de el. Il mai las sa planga, dar nu se lasa. Iarasi e ragusit de atata urlat, ce sa ma mai fac cu el? Voi va confruntati cu astel de probleme. Colici nu mai avem. Oricat de obosit ar fi nu adoarme fara mine. E horror. Maria, saraca nu mai are niciun program. De-abia astept sa o dau la gradi, dar pe de alta parte mi-e frica de bolile din colectivitate, iar noi nu avem nici macar medic de familie, pediatru nici atat. In caz de ceva nici nu stiu incotro sa o apucam.
Sper ca voi sunteti bine, cu totii/toate sanatosi.
Va pup! (iarasi urla)

Mergi la inceput