--> --> -->

bebe agitat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

davidalessia,si eu sunt de parere ca e prea mult 25 de grade!
iar de iesit la plimbare poti iesi! sau cand e prea frig,ger imbrac-o bn,deschide geamul si luati o gura de aer!sau..pe balcon!e foarte importanta chestia asta!
poate e si lapticul.si noi a trebuit sa trecem la milupa la 1 luna dupa ce din prima zi acasa a papat tot nan.eu nu am putut sa alaptez :( plangea mereu iar scaunul era tare.
tot apa fiarta si racita foloseam!ba din contra,medicul mi-a recomandat apa imbuteliata si stefan nu mai vroia sa manance!
daca are colici incearca sa o pupi pe burtica ta,fa-i masaj,exercitii cu manutele,piciorusele,lasa o burtica ei..
despre diversificare.. noi am inceput la 4 luni aproximativ , cu suc de fructe proaspat,apoi fructe pasate,piure,supa,pe la 7 luni si jumatate carnita de pui,iar acum la 16luni mananca de toate absolut!
pot fi si dintisorii!stefi la 3 luni si 3 sapt avea deja 2!
dar noi putem doar sa ne dam cu parerea,tu si pediatrul stiti ce e mai bn pt bebelusa ta!
Sa auzim numai de binee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidalessia spune:

cu temperatura am incercat aznoapte na mai fost asa cald si tot asa sa simtim am urmarito mai bn ise unfla murtica ca si cum sar balona si atunci asi intinde picioarele si se indeasa incearca sa deie parturi si nu poate sau nustiu ce sa zic abea astept sa merg la doctor si la plimbarica iesim in fiecare zi ca stam la casa la tara si daca nu ne plimbam iesim cate 10 minute la aer curat

Mergi la inceput

stefi am incercat sai fac masaj dar cand ai pun mana pe burtica sau o ating la burtica mai tare se incoarda nui place cand o las inpace se linisteteste abea astept pana merg la dr ca numai pot de griji ser sa fie bn tot cu toate ca iam facut toate analizele si as ok pediatra nea zis ca daca nu ia gasit nimik inseamna ca sunt colici sa numi fac griji dar nu pot sa numi fac mis ft nelinistita

Mergi la inceput

Si Stefan facea la fel la inceput cu mangaierile pe burtica dar a fost ok pana la urma!
E normal sa iti faci griji,dar incearca sa te linistesti ca nici starea asta a ta nu o ajuta!
Noi,rezultat al nelinistilor mele,la o luna si jumatate dormeam numai in pat cu mami si tati!Deci,nu e ok!
Si acum doarme cu noi,poate ar dormi in patut ca noaptea doarme f bine(de la 22-22:30 pana dim la 9-10-11)fara sa se trezeasca,dar deocamdata cautam sa ne mutam si voi incerca apoi!
Ce sa zic?Numai bn,abia astept sa ne spui ca e totul ok,ca va bucurati de micutul ingeras in liniste si pace!Doamne ajuta!

Esti cine vrei tu sa fi!

Mergi la inceput

buna fetelor am fost la dr miercuri si mia zis dr posibil coliciasta vrea sa zica ca nici ea nui sigura daca a zis posibil dar eu tot nu mis linistita si dr mia zis la fel si pediatra acuma asteptam pana la 5 luni sa vedem daca e tot asa ca mie nu mise pare sa aibe colici dar infine dr ai dr dar hai sa va mai zic ceva chestile astea cu agitatia numai in patut face asa in pat cu mine cand doarme doarme destul de linistita adica se foieste fttt putin a maipatit careva asa va multumesc numai bn la toate mamicile si la toti puisori lor

Mergi la inceput

Davidalessia,am scris mai sus.Stefan la fel..la o luna si jum a trebuit sa-l iau cu noi in pat.In patut nu plangea dar nu dormea deloc.Si acum la 1 an si 5 luni doarme cu noi desi are camera lui.Eu nu m-as simti bine stiindu-l singurel,nu acum,mai asteptam putin

Sigur micuta vrea sa te simta langa ea,mai ales ca o si doare ceva.E dificil sa dormi cu un copil in pat,dar ce nu facem noi pt linistea si fericirea iubiricilor noastre,nu-i asa?

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput