Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna ''noapte'' si de la noi!

Mayane ..acu a venit decizia ?? mama ce rapid lucreaza.

Noi am tras plimbari azi,shopping,am mancat in oras,am cautat cadou pentru o prietena de-a Cameliei,merge maine la petrecerea de ziua ei.
mi-am gasit cizmele visate

am luat jucarii pentru Edu..o masina mare si un leu care daca il tragi de coada merge singur si se invarte. partea nasoala e ca se pune pe plans de nu se mai opreste si o ia la fuga cand le vede fatalau lu mama.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Tunde, nu vei primi de la aceeasi persoana, ci de la alta. A ramas la aprecierea noastra dc cumparam pt bebe, pt mama, pt ambii..

Ziki, eu n-am primit adresa persoanei; oricum timp este..

Eu una voi fi in tara de sarbatori, si am inteles ca si restul misunatoarelor (ca n-am inteles de ce va puneati problema pachetului trimis peste hotare), mai putin canadiencele care oricum se cadorisesc intre ele.

Scriu f greu, ca mi=a smuls maimu' tasta de spatiu, deh..era cea mai mare si misto.. Noi ne tinem dupa musafiri, nu ne lasam..
Imi mananca tot mai rau, a naibii dinti ca nu ies odata.. O sa incerc retetele de dovleac, multumim pt postari.

Ma duc sa mananc niste pepene, mi-am adus aminte ce mai scriati despre mancaruri in sarcina.. (asta ca tot ziceati de bebelu, tunde si 'sansez pt tine')



Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Ziki, multumim pentru extragere!

Deja cam stiu care o sa fie cadoul, in linii mari...


Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bai nene....eu sunt un car de nervi ! deci andrei nu vrea sa doarma...incerc de la 21. ba in patut la el, ba in patul mare, pe intuneric, cu tv-ul, ne jucam, il pun la titi . NIMIC ! vrea doar sa stau cu el sa il pun sa mearga si sa stea catarat...atunci incepe chiuiala si zice tatatata si babababa intr-una ! nu mai rezistam, l-am pus la duck tv in patut la el...a fost vesel o vreme, acum il aud cum bodoganeste. ce o avea? i-am dat o doza de panadol, l-o durea ceva. nu mi s-a mai intamplat pana acum, nici macar cand avea colici. offfffffffffffffffffff de obicei adoarme greu cand e obosit , dar azi la pranz a dormit 25 ore si seara vreo 40min . l-o durea burtica de la dovleacul ala ! pana mea nu stiu, stiu doar ca sunt nervoasa. e aproape 1 !

ziki primit PM ! senc iu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen..daca nu plange,poate nu il doare nimic, nu ii e somn si are energie. cine mai stie cu bebeii mici se fac ei mari si ne spun ce si cum.
Edi a dormit pana la 7 cand am ajuns acasa,adormise in masina. dupa papa,baie..la 9 ii s-a facut somn. asta e ora lui indiferent cand doarme ziua si pana la ce ora,cred ca s-a obisnuit organismul.
Cu Cami e bataie de cap,ei niciodata nu ii e somn,mereu ne intreaba daca nu e prea devreme pt nani ca ea nu e obosita

ma rog..noi suntem in pauza de filme,nu avem de gand sa dormim prea curand e noaptea noastra de dezmat


apropo de cadouri...nu credeti ca dupa atata timp meritam sa bem si noi paharul ala de alcool la care visam cand eram burtici mari si grele ? sampania aia de capsuni(bebelu?),un vin bun (piscot,aduc sticla de acasa) o intalnire ceva,luna asta,viitoare,in decembrie...cand decideti ?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Doloress, al meu inca are probleme cu regurgitatul, insa nu mai da afara decat rareori, dar mi-e mila de el ca inca ii vine pana in gurita mancarica. Chiar mi-am facut curaj sa incep trecerea de la laptele AR la nr.2.

Ppisic, ce buburuze dragalase ai facut...

Maimutzica, io eram aia care intreba cum trimitem peste hotare. Nu m-am gandit ca veniti in tara. Oricum, nu era problema ca sunt mamici peste hotare, ci ca nu stiam cum trimitem. Scuze daca am deranjat pe cineva.



Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

a adormit acu' la 1.30...pfiuuuuuuuu ! cred ca totusi il durea dintisorul si ii trecea durerea cand era vorba de joaca. cum e si cu noi, adultii, mai uitam de durere daca facem cate ceva. la un moment dat adormise cu titi in gura si s-a trezit urland...si baga telecomanda in gura asa cu nervi.i-am dat cu orajel si o doza de panadol si cred ca d'asta a adormit. of saracutul. tare greu ii ies dintii. la asta al 6-lea s-a taiat gingiuta acu vreo saptamana.
simo daaaaaaaaaa vreau si eu la o citirica cu mamicile !!!

of noapte buna fetelor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo


Maimutzica, io eram aia care intreba cum trimitem peste hotare. Nu m-am gandit ca veniti in tara. Oricum, nu era problema ca sunt mamici peste hotare, ci ca nu stiam cum trimitem. Scuze daca am deranjat pe cineva.



Luca Alexandru, mica mea comoara


Nu, voiam sa spun ca n-o sa fie complicat dc participam si noi. Io asa retinusem, ca ne mai stragem pe la casutele noastre. Acu' sa nu fi retinut eu aiurea..


Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

am pregatit ....

ziki, receptionat PM, multumim de idee, de ajutor, de tot. multumim si domnisoarei Flavia care a avut "mana buna".....

Mirela, Tunde multi pupici sa nu puneti la suflet, ca nu cred ca vb din suflet, vb la nervi sau sunt speriati ca nu mai aveti timp de ei ca si pana acuma...asa zic eu, poate gresesc....

zumzu, asta cu impartitul in 3 nu o stiam, in ritmul asta chiar ca trebuie sa-mi notez undeva tot ce spuneti despre fotografiat....

Carmen, multumim de reteta, incercam si noi saptamana care vine....

Anduta, bine zici, "goana dupa informatii"....da-da, speram sa nu dam gres....

fragrant sa ne povestiti intalneala...., sper ca nu i-ai zis nimic la Dolores, e secret!!!!

Tunde, eu am retinut asa: noi trimitem la cine ne-a zis ziki, iar de primit nu stim de la cine primim pana nu ajungem la posta....iar despre cadoul la cine vrei tu (mama sau buburuza)....daca nu e asa, va rog sa ma corectati....

Simo, ce zi frumoasa ati avut.... R si acuma se sperie de jucarii care canta si se misca, are o vulpe rosie care canta si se plimba, cum o pornim cum plange si ne spune sa o oprim.... poate Edu se va obisnui cu leul....sa porti sanatoasa cizmele.... sa va fie de bine "dezmatul"....hahahahaha si bine faci, organizati-va si vedeti-va cat mai multe....

Carmen, nu stiu sa-ti spun cauza, dar sper ca pana la urma a adormit.... vezi ca daca esti nervoasa te simte.... eu mai patesc asa cu somnul de seara (ala in jur de 18) si uneori nici nu doarme.... si eu mai patesc asa cu D, suge-suge lasa sanul si urla si eu tot pe seama dintilor am pus problema asta....lasa ca ies ei si apoi vin altele....nici dupa ce ii insuram nu incetam sa ne gandim la problemele lor....

Mimo, o saracutul Luca, multi pupici sa se faca bine si sa nu mai regurgiteze.... nu ai deranjat pe nimeni, eu una de aia m-am bagat la Craciuneala, stiind ca venim acasa....

maimutzica, 2,20 noaptea.....? dimineata poti "functiona"....?

noi am dormit pana la ora 7...acuma sunt afara cu tati (amandoi), astept sa vina de la piata, sa pun o friptura la cuptor si apoi mergem cu totii afara, profitam ca avem vreme frumoasa....

va si sa aveti o duminica placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

eu nu -am zis nimic lui doloress-jur pe rosu-, dar cred ca telepatam, ca nush cum se face de stia

relusha - intalneala cea mult amanata fu foarte placuta; beuturi si mancaruri alese, companie placuta, copii cuminti.

highlight-urile serii, vorba chinejilor :
- sophia si kevin se ciondaneau de la o mandarina,
- sophia i-a supt degetul lui kevin, iar kevin, in revansa dadea s-o suga de papuc
- Patrick a gasit primul la un joc doi "escargoi" (traducere - am jucat cu Patrick un joc unde trebuia sa gaseasca 2 animale la fel, si la un moment dat, el bucuros: "eu am 2 escargoi" - escargot, in franceza = melc.
-la final, Patrick i-a trimis bezele sophiei, si de unde noi ne duseseram in petzit pentru Kevin, cred ca Sophia e inamorata de Patrick, ca are escargoi si coccinele si da cu talent bezele.

Mergi la inceput