Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(91)
Raspunsuri - Pagina 5
gabrielaromt spune:
Piscotel, am votat azi. Tot vroiam sa-ti zic de ceva vreme, ca parca si tu stai in apropiere de IOR, poate ne intalnim intr-o zi toate care stam pe aici. Din ce stiu eu Mada, Mirela si tu. si daca mai vrea cineva, cu placere.
florintunde spune:
multumim Ziki..am emotii..deci e secret..restul vedem cum ne intelegem..si pe cand le trimitem
ocsanica80 spune:
seara buna si de la noi, primit PM de la Ziki, multumim Flavia , trimis si noi ca eram in urma, sa va povestesc ce patanie am patit, intru repede sa trimit PM ca eram pe lista cu rusinica, si vad ca am primit unul nou, care am crezut ca este de la Ziki si in titlu mi-a pus Irinuka (in mintea mea se conturase ideea ca trebuie sa ii fac cadoul Irinukai) maxim de bucuroasa ca am ocazia sa ma uit si eu mai mult la lucrusoare de baietei, cand deschid vad ca Irinuka imi raspunsese la o intrebare mai veche , multumesc din suflet , oricum m-am bucurat iar repede cand am primit PM-ul de la Zki;
acum ma duc sa ma uit cu soata la film ca ma tot striga, va pup seara buna ;
Roxana mami de Maria-Sofia
fragrant8 spune:
ziki - ce supriza placuta!!!! ce mana buna are flaviuta!!
eu tocmai ma pregatesc sa o tai inspre doloress; am sa ii dau vestea in persoana
Mayane spune:
fragraaaant, nuuuu... ca trebuie sa fie surprizaaaa
World all details Wallpapers on view
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
fragrant8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane fragraaaant, nuuuu... ca trebuie sa fie surprizaaaa World all details Wallpapers on view "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
Mayane spune:
Mi-a venit decizia ca mi se aproba concediul de ingrijire copil
World all details Wallpapers on view
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
florintunde spune:
mai dati cu rosii oare?
-Aceeasi persoana imi va trimite si mie cadou?la care trim Io
-Cumparam la bebe sau la mamica?
ati folosit lampa bioptron la bebelusi?Eu am inceput astazi sa-i fac sedinte lui Soniuc..nu mai poate de muci si mi-a facut si febra in seara asta..vrea sa suga..se cuibareste..se enerveaza...urla..m-am saturat ..si e abia Octombrie..ce om face toata iarna
madalina_m spune:
Ziki primit PM .
Zumzu in afara de regula treimilor pe orizontala am mai citit una de incadrarea pe verticala. Arata o poza cu o biserica in dreapta si restul pozei era o ulitza. Ziceau ei ca astfel iese mai bine biserica in evidenta. Eu m-am mirat, mai ales ca eu sunt bolnava cu simetria dar am zis ca profesionistii stiu ei care e treaba.