Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA..Eu-s pe aici dar n-am mare lucru de spus.Vreme nasoala..copii raciti,Eu cu hemoroizi si cu rusi la un loc..

Sonia are tone de muci..urla la pus picaturi,urla la BB..nu mai tine figura!ne batem pur si simplu..
Nu a dormit toata ziua..acum l-am pus in pat..sa vad cat doarme.I-am pus ceapa in patuc..ulei de eucalipt in apa clocotita pe calorifer..i-am luat nazomer junior..nu mai stiu ce sa-i dau..si niste oscillo.. de 3 x nurofen.
-merge toata ziua prin casa..acuma a prins smecheria..se culca pe parchetul rece,cred ca acolo raceste..un geam e mereu cracacit..pe jos e frigut..

Ma duc in lada..ca butoi nu mai avem..stau in lada de lemne..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

pe unde umblati?

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

noi ne-am bagat la somn, trupa mica sforaie deja... acuma merg si eu langa D...

va pup si sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita, fara treziri, asa mi-o doresc si mie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Tunde multi pupici, sa treaca muci si celelalte, pune in lada lemne sa ai sa bagi pe foc, nu ai ce cauta tu in lada....pupici....

gata, ma bag la somn, ne auzim dimineata....

ziki, acuma iti trimit PM cu adresa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tunde elibereaza lada ca vin cu lemnele

io unde ma bag?? al meu nu vb cu mine
ba colac peste pupaza cica ii pare rau ca a facut copii cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

relusha noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

'Mna seara!!

s-a lasat asteptata Flaviuta, am avut musafiri care mi-au si rapit-o nitel pentru parc...

pun pentru ultima oara listuta, si la 7 fix incep extragerea (filmata) - si va trimit si PM-uri. Inca o data, cele in verde sunt OK, si rosu - cele la care nu am inca adresa. dar este timp.

LISTA DE CRACIUNEALA

SE CRACIUNESC URMATOARELE:

*ANDUTZA
*LORICH
*MIRELA
*SIMO
*PATRICIA
*MADALINA
*RALU
*ADRYIII
*ROXX
*MAGNETISM
*OCSANICA
*TUNDE
*PISCOTEL
*DEDICUT
*CARMEN
*DANINA
*IRINUKA
*MONIKA
*ANCA-blue
*ANGIE
*MAIMUTZICA
*PUFOASA LAURA
*DEEA Sav
*SIMINA
*FRAGRANT + *DOLORESS - sitting in a tree
*ALINUSH
*PPISIC
*LOUTZY
*ZUMZU
*MIMO
*ANKA
*MAYANE
*GABRIELAROMT
*RELUSHA
*DE-EA
*Subsemnata

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ne cerem scuze!
din cauza de recensamant, extragerea se va efectua la ora 20.15
am avut timp, in timp ce ii raspundeam bietului recenzor, sa imaturesc biletele cu nume

suntem gata, ramane sa ne tragem in poza.

revin cu PM-urile dupa o scurta pauza publicitara! asteptati-ne!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;ce de barbati avem noi..auzi?ii pare rau ca ti-a facut copii..ce B!...Si al meu zice ca ne-am f*tut viata cu 2 copii..Eu ma rog la Dumnezeu sa le dea sanatate ca ei sunt lumina ochilor mei..sunt viata mea,sunt aerul care il respir..in rest cred ca vorbeste oboseala din noi..nu ne-am schimbat ci trecem printr-o perioada mai grea!
Te pup si capul sus!!!!!!!!esti de meleone!ai alti trei barbati langa tine care te iubesc si te respecta

RELUSHO;TE PUPICESC!

Zikiut;multumim pentru TOT CE FACI TU pt gasca!..MAI ALES DOMSOAREI FLAVIA CA NE ONOREAZA CU PREZENTA LA TRAGERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

A fost si la mine tanti cu recensamantul... Ca urmare i-am cam afumat compotul lui Darius

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am intrat si noi sa va pupam inainte de nani.
de-abia astept si eu tragerea

i-am luat azi un balon cu heliu lui Darius din mall, ca sa il tina ocupat, l-a amuzat teribil. afara destul de racoare, prin parc nu era nimeni.

mada cu centratul ai dreptate. exista "rule of third" care zice ca atunci cand compui poza sa iti imaginezi ca o tai in 3 si pe orizantala si pe verticala, iar subiectul sa il pui la o treime.
de exemplu cand faci la mare poza sa nu pui niciodata linia orizontului la mijloc, ori bagi de 2 ori mai mult cer in poza, ori de 2 ori mai multa apa si o treime cer.regula se aplica pentru orice subiect. e una din regulile de aur din foto.

Mergi la inceput