Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Ce inseamna ca ti le-a nenorocit? Vezi ca exista varianta gel incapsulat mov, special pentru colorate... de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
cu albele e ok, mi le scoate super..dar nu ala gel...am incercat si nu scotea hainele asa ca detergent praf.
Dar cele colorate mi le-a decolorat de numa' zici ca-s cumparate de acum 15 ani, nu acum o luna de zile

Mamica lui JR
vias spune:
ce amncare de regim pt mine imi recomandati?
vad ca incep sa ma simt ceva mai bine ..din ce in ce mai bine 

Mamica lui JR
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui vias am observat ceva...eu spal cu Ariel, ok, spala bine, dar mi-a cam nenorocit toate hainele colorate...daca mai foloseste cineva..nu a observat la fel?????? ![]() ![]() Mamica lui JR |
nu!

25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui vias partea mea de "pisic" distrusa...cred ca niciodata nu va mai fi adusa pe cai bune...a plecat odata cu Darius..si nu o mai aduc inapoi... Imi pare rau ca nu pot sa am asa grija de JR cum mi-as dori eu...pe cuvant ca este un copil extraordinar, minunat, istet...dar simt ca eu nu-s o mama bunapt el...mereu ma invinovatesc pentru asta...si cum mai sunt si altii care gandesc asa, si mi-o spun.. Mamica lui JR |
Numai Lorelix mai era cu
..dar daca-i nevoie, scot laptopul din priza si o bag si eu...ce mama ma-sii...
care-s aia care-ti spun ca nu esti mama buna?!Am trecut si eu prin ce treci tu..cu "gura lumii", m-a afectat..stiu ce inseamna.Atunci cand ai nevoie de sprijin moral, ei te fac la "pisic".Vias...eu iti recomand sa iti gasesti o tanti calma sau nene...psiholog..si sa mergi la cateva sedinte.Ai nevoie sa te descarci.Deja "pisicul" tau iti afecteaza organele-sanatatea-stima de sine si personalitatea.Chiar daca nu pare:e periculos.Te rog din suflet sa faci asta.Nu imi place tonul din mesajele tale...e un ton de om resemnat/muribund..lipsit de viatza...tu nu esti asa!!!!Tu esti bataioasa...eu nu te stiu asa!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Mancare de regim?
branza de vaci...
multe legume si carnita la cuptor, la abur..
legume facute la grill
salate de legume crude(ardei,morcov,telina)
peste pe gratar
supe de pasare de tara
incearca sa iei niste vitamine si minerale.iti recomand cu cladura Supradyn efervescente!Si fa o cura cu Liv52 pentru detoxifierea ficatului.
Multe ceaiuri iti recomand, in loc de apa...gasesti la Plafar tot ce vrei..pentru stomac, ficat, pancreas..intestine, adicate-lea pentru detoxifiere!
Multa odihna si iti mai recomand cu cladura multa nesimtire, ai nevoie!
Si.........nu capitula never-ever.....tu trebuie sa musti cu dintii din oameni pentru copilul tau...pentru el orice...daca a te face bine inseamna a manca crengi de copaci un an..pai le mananci si gata!!!!
eu asa am reusit sa ma ridic de jos..sa pacalesc moartea...gandindu-ma la Rebecca..la faptul ca daca nu as mai fi..m-as imbolnavi irecuperabil, ea ar fi a nimanui..nimeni, dar nimeni nu poate inlocui o mama!
My_Lady0091 spune:
Eu din ianuarie 2010 pana in oct-noiembrie 2010...nu puteam sa mai inghit..de la stres nu mai puteam controla deglutitia.mi se oprea mancarea in gat la propriu..mancam doar strecurat si cu frica..facusem infectie in gat si imi crescuse si un chist deasupra amigdalei..si ea marita...acum s-a mai micsorat chistul...am fost la "n" ORL-isti sa ma asigur ca n-am cancer!Am tras multe Vias..muuuuuuulte tare...Dar Dumnezeu nu m-a uitat si nici eu pe el!!
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui getik1 ba da ma bag dar trebuie sa termin cu curatenia in curte si in casa la socramiu si apoi pe ele deabia astept sa fac cate ceva ![]() |
vreau si eu fulgusori din margele..alb cu rosu...si bastonase din margele..alb cu rosu..din alea care se agata in pom..gen ciubuc!
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina ... eu abia acum constientizez partea mea de pisic... si nu am avut o nesansa ca aceea care vi s-a intamplat voua... Rares - clipe si zambete |
Magdule...tu oricum ai un "pisic" tare-n antebrat..poti sa-i dai cat vrei, ca nu se juleste
La noi e nesansa, la tine(si in cazul Laurei_b )e cruzime
.Eu una as fi ori la Balaceanca ori la Spitalul 9...Dar tu esti aici, printre noi, cu zambetul pe buze!Cum sa nu te iubesc eu pe tine???
vias spune:
probabil ca sunt cu moralul la pamant...asta din cauza ca nu ma simt bine..
La noi in casa lucrurile stau asa:
sotul munceste de-i sar ochii din orbite, pt noi, pt familia lui 

eu tot ce inseamna casa:eu de platit tot, de rezolvat tot, curat, spalat, grija de copil, scoala, munca...
e greu si pt mine si pentru sotul meu, cum eu am fost bolnava ieri... echilibrul nostru a fost tare zdruncinat...
ma uitam aseara la sot cum trebuia sa aibe grija de JR, sa-i spele biberoanele, sa spele cateva vase, sa fie atent la copil... pur si
simplu era depasit de situatie...mi-am dat seama cum ar fi sa nu mai fiu eu...
...s-a enervat asa de tare, a tipat la JR ![]()
![]()
il cred ca era obosit, la ora 21:00 ma lua pe mine de la spital, atunci venise de la servici, apoi am mers dupa copil, apoi acasa...nu era nimic de mancare, el era flamand, obosit...eu eram o leguma in pat...JR neastamparat
toate de facut el....
Of, si ne tot ciondanim pentru ca eu vreau sa-l duc pe JR la gradinita, chiar cred ca pentru el ar fi tare bine, iar tatal lui nu e deloc de acord...
cand ma voi simtii mai bine, voi avea o discutie extrem de serioasa pe tema copil-gradinita 
Mamica lui JR

de
11.11.2009 si
6 ani.