Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
Ruxi
Inteleg prea bine ce inseamna diferentele si ce aduc ele!
25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
partea mea de "pisic" distrusa...cred ca niciodata nu va mai fi adusa pe cai bune...a plecat odata cu Darius..si nu o mai aduc inapoi...
Imi pare rau ca nu pot sa am asa grija de JR cum mi-as dori eu...pe cuvant ca este un copil extraordinar, minunat, istet...dar simt ca eu nu-s o mama bunapt el...mereu ma invinovatesc pentru asta...si cum mai sunt si altii care gandesc asa, si mi-o spun..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamica lui JR
getik1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Getik...ceva margelit in tonul sarbatorilor, poate niste stelute de agatat in pom, nu te bagi?Niste globuri cu margele aplicate?Aaaaaaaa ![]() 25+
|
ba da ma bag dar trebuie sa termin cu curatenia in curte si in casa la socramiu si apoi pe ele deabia astept sa fac cate ceva

fug sa fac mancare, eu nu am nici o sansa sa ma tin cu scrisu dupa voi asa ca citesc decat si mai scriu cand apuc

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
busymummy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias partea mea de "pisic" distrusa...cred ca niciodata nu va mai fi adusa pe cai bune...a plecat odata cu Darius..si nu o mai aduc inapoi... Imi pare rau ca nu pot sa am asa grija de JR cum mi-as dori eu...pe cuvant ca este un copil extraordinar, minunat, istet...dar simt ca eu nu-s o mama bunapt el...mereu ma invinovatesc pentru asta...si cum mai sunt si altii care gandesc asa, si mi-o spun.. Mamica lui JR |
Hai nu mai te uita in gura tuturor
... esti o mama extraordinara si nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi altceva
Uite - un citat Steve Jobs - plin de adevar
- “Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of other's opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”Copiii si betivii spun mereu adevarul, nu? Pai crezi tu ca daca nu ai fi o mama buna ar fi asa lipit de tine??? Pierderea suferita te-a incercat mult si ti-a afectat modul de a privi lucrurile... dar simtim toate in fiecare cuvant pe care il spui despre JR cata dragoste e acolo, si cu siguranta si el simte
... Hai, capul sus! Ai un copil minunat, o familie frumoasa... pune-te pe picioare si bucura-te de ele
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda...o sedinta foto..cu tine si cele 60 de kg vrem! ![]() .din aia sexy |
Cele 60 mai la anu' incolo... la mare. Rares - clipe si zambete
vias spune:
mi-am facut programare la gastroenterolog, din pacate, numai saptamana viitoare au avut liber...dar sper sa vad ce e pe acolo, absolut, la o clinica particulara...

Busy 
Mamica lui JR
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui vias partea mea de "pisic" distrusa...cred ca niciodata nu va mai fi adusa pe cai bune...a plecat odata cu Darius..si nu o mai aduc inapoi... Imi pare rau ca nu pot sa am asa grija de JR cum mi-as dori eu...pe cuvant ca este un copil extraordinar, minunat, istet...dar simt ca eu nu-s o mama bunapt el...mereu ma invinovatesc pentru asta...si cum mai sunt si altii care gandesc asa, si mi-o spun.. |
Esti cea mai buna mama pentru copilasii tai !

Altii sa isi vada de barna din ochiul lor.

... eu abia acum constientizez partea mea de pisic... si nu am avut o nesansa ca aceea care vi s-a intamplat voua...
Rares - clipe si zambete
vias spune:
am observat ceva...eu spal cu Ariel, ok, spala bine, dar mi-a cam nenorocit toate hainele colorate...daca mai foloseste cineva..nu a observat la fel??????

Mamica lui JR
busymummy spune:
Ce inseamna ca ti le-a nenorocit? Vezi ca exista varianta gel incapsulat mov, special pentru colorate...
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Esti cea mai buna mama pentru copilasii tai ! ![]() Altii sa isi vada de barna din ochiul lor. ![]() ... eu abia acum constientizez partea mea de pisic... si nu am avut o nesansa ca aceea care vi s-a intamplat voua... Rares - clipe si zambete |

Mamica lui JR