Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
draga mea, parerea mea e sa schimbi dr. Stiu ca nu e tocmai ok, pe ultima suta de metri, dar mai sunt medici mult mai umani si competenti pe lumea asta. Dupa mine, esti mai traumatizata acum, cu toate framantarile astea decat daca ai merge pe mana unui alt medic, cu recomandari, bineinteles. Si sigur sunt fete pe-aici care iti pot recomanda un medic. Nu o cunosc si nu stiu cat de profesionala e, nu stiu ce relatii ai tu cu ea, dar felul cum ti-a prezentat problema la acest control e total neprofesional. Bafta in orice decizie ai lua! ****** Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
a spus Brambu tot.... zau asa, merita stresul asta?... sunt o groaza de medici buni la medlife, doar incearca sa vorbesti cu altcineva... eu cred ca ieseam din cabinetul ala cu mana infipta in parul ei, e de toata jena...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Emma, nu e in regula, chiar deloc. M-ai facut sa rad... pizza? Super-nutritiva pt gravide . La ce spital este aceasta dr? |
Municipal, Medlife...
Emma 33 saptamani
luny spune:
am vorbit cu raluca, treaba nu e tocmai roz... avea contractii dureroase si puternice, cam 130, si asta inca de dimineata.. insa niciun pic de dilatare!... asa ca, pe la 2 i-a facut epidurala si a atipit o ora jumate, pana acum... tocmai intra dr s-o consulte, speram se se fi dilatat putin.. in orice caz, acum urmeaza sa faca un plan, are uterul posterior rau si din cauza cicatricei se pare ca nu i se poate administra ocitocina...
era si ea contrariata si inca nu se stie incotro se indreapta lucrile, insa cum afla noutati si poate, ma suna...
luny spune:
ref la Ralu.. banuiam un travaliu fals, mai ales ca alaltaieri a avut o zi dificila, era tare suparata si stresata cu gradinita lui Tudor... deci, poate de acolo s-ar trage toate... astept vesti..
emma, draga mea, nu te mai consuma, incearca sa dte gandesti la ce plan iti faci de acum inainte, nu supara bb mic...
Lia73 spune:
citat din mesajul lui luny am vorbit cu raluca, treaba nu e tocmai roz... avea contractii dureroase si puternice, cam 130, si asta inca de dimineata.. insa niciun pic de dilatare!... asa ca, pe la 2 i-a facut epidurala si a atipit o ora jumate, pana acum... tocmai intra dr s-o consulte, speram se se fi dilatat putin.. in orice caz, acum urmeaza sa faca un plan, are uterul posterior rau si din cauza cicatricei se pare ca nu i se poate administra ocitocina... era si ea contrariata si inca nu se stie incotro se indreapta lucrile, insa cum afla noutati si poate, ma suna... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
suntem cu ochii pe monitor
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
Wildorchid spune:
Luny, spune-i ca suntem alaturi de ea, ca o imbratisam si ca ne rugam sa aiba o nastere usoara
Emma 33 saptamani
Lia73 spune:
wild imi pare rau ca ai o astfel de dr
cred ca sufera de ceva
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
Wildorchid spune:
citat din mesajul lui luny ref la Ralu.. banuiam un travaliu fals, mai ales ca alaltaieri a avut o zi dificila, era tare suparata si stresata cu gradinita lui Tudor... deci, poate de acolo s-ar trage toate... astept vesti.. emma, draga mea, nu te mai consuma, incearca sa dte gandesti la ce plan iti faci de acum inainte, nu supara bb mic... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Multumesc, Anca, esti tare draguta
Si multumesc si fetelor celelalte. :)
Emma 33 saptamani
hellen79 spune:
buna
mai primiti in gasca 2 brumarei? de fapt o brumarita si un brumarel obtinuti prin FIV
va citesc demult, sunte-ti tare haioase, dar nu v-am scris ca am avut emotii cu privire la data nastere, acuma suntem siguri ca ajungem in noiembrie, exact data nu stim dar de preferabil sa fie o data care sa prinda ambitia scorpionilor cu calmul sagetatorilor,
din iulie sunt cazata numai la verticala, si acuma trebuie stau si mai linistita ca sa prindem 36 de saptamani, la 28 de sapt am avut niste contracti si dureri cumplite si din pacate nu prea suport gynipralul mi se sparg vase de singe la ochii de la el
Wildorchid la mine la 28 de sapt a fost cumplit pe langa contractii bebeii mei erau mici rau, fix 2 mate lesinate si doc mea m-a incurajat continu ca daca nu mai rezist si o sa nasc vor rezista, si abia aveau 800 gr, ca sa nu mai spun ca eu o sa fiu f multumita daca ai mei la 36 sapt o sa aiba kg cat ai tu acuma, de la 2,5 kg incubatorul nu mai este necesar, si graba cu care te programeaza la cezariana e fix neprofesionala,
eu am patit ceva in genul asta la 12 sapt cand am avut un accident de masina, ne-a izbit lateral o ambulanta in lateral si de la frica mi-am pierdut cunostinta si nu mai stiu daca m-am lovit sau nu la burta, nu aveam centura pusa, cei de la ambulanta care au fost si cei care au gresit si nici nu erau in misiune cand au vazut ca au lovit o gravida mi-au luat o tensiune si mi-au spus sa beau un ceai de tei cand ajung acasa, fiind seara tarziu aveam de ales sa merg in camera de garda la urgenta sau un spital privat pe care l-am ales si doc respectiva care nu stia sa foloseasca ecograful stateam intinsa pe pat si ea dadea cu ecograful pe burta mea si ecranu gol,vreo 10 min a durat asta am crezut ca mor atunci, noroc cu o asistenta care a reusit sa aprinda ecograful, si am putut sa le auzim inimioarele dar control sa vada daca am placenta desprinsa, daca s-a desfacut colul desfacut nimic, la urma da un nr de telefon de la un psiholog o colega de a ei sa vb cu ca sa trec peste soc,nimic de genul copii sunt bine, odihna nospa eu am ajuns la concluzia ca bebei stau in burtica cat vor ei si chiar daca sunt niste mogaldete au o vointa mai mare ca a noastra
32+ si
luny spune:
emma, instinctul tau ce-ti spune?..
bine ai veneit, Helen, inca putina rabdare si ai 2 comori in brate!