Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!
Raspunsuri - Pagina 17
abramburika spune:
cristina - doamne, ce falcosi si cheliosi erau bulgarasii!! recunosc mai mult mamicile, decat bebelusii. Ce minunatie de petrecere acolo la tine!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
msilvy spune:
emma : am ramas fara cuvinte ... cum e posibil sa-ti vorbeasca asa in loc sa te imbarbateze si sa te incurajeze ?? nu prea inteleg persoanele astea !!!
oricum linistete , trebuie sa fi tare , sa stai linistita la patut ca sa ajungi cat poti de departe !!!
carola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Carola, stiam de pagina asta...toate sunt minunate. Niste prieteni de-ai nostri au facut tortul de botez la ea. Este chiar ultimul tort ptr botez. Probabil ca voi apela si eu la ea cand il vom boteza pe bebe2. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu |
Si mie mi-ar placea sa ii fac un tort de acolo, dar cred ca m-ar costa cel putin 7 milioane. A vrut fratele meu sa faca un tort pentru 1 anisor al fetitei lui dar s-a razgandit ptr ca e si scump si trebuia sa vina in Bucuresti sa il ia. El fiind in Constanta.
36+
www.flickr.com/photos/carola456
aris26 spune:
hai ca am citit de doua ori mesaju ca nu imi venea sa cred.
na, nu stiu ce sa iti mai zic decat ca eu vad normal ca doctorul meu sa ma faca sa rad nu sa plang, sa ma incurajeze indiferent de situatie, sa ma faca sa ma simt cea mai grozava si curajoasa mama din lume, ca este disponibil oricand pentru mine si ca ia mereu o decizie punandu-ma pe mine pe primul plan si apoi pe el cand este o situatie limita. faza cu incubatorul este sub orice critica. ti-a spus asa ca sa te sperie si ca sa te raneasca...sa te vada suferind...ce fel de om este asta??? bine ca nu mai putea de grija vaginului tau dar loveste sub centura o gravida in cel mai josnic mod cu putinta
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Buna, fetelor Carola, asa e, m-am intors de la ecografie, dar am avut program de bocit vreo 2 ore. Deabia m-am linistit un pic. Ce sa zic? Am plecat plangand de acolo...doctorita mea a facut ca toate visele urate, nu m-a incurajat deloc, ba din contra, a inceput sa ma certe pentru ca am indraznit sa o intreb daca nifedipinul pe care urma sa mi-l prescrie pentru contractii e indicat pt mine, in conditiile am tensiunea micuta, 10.6. Evident ca s-a enervat si pt. ca am intrebat-o daca nu m-a programat prea devreme pt.cezariana (DNP 10.12, cezariana programata intre 16-20 nov.)In plus, m-a anuntat ca nu va fi in bucuresti intre 7-15 noiembrie. A tinut sa imi mentioneze ca oricum nu voi ajunge cu sarcina nici macar pe 16 nov. si ca o sa raman traumatizata psihic toata viata cand o sa imi vad copilul in incubator, de parca eu nu mi-as dori sa fie totul bine sau as vrea sa nasc acum. Vestea cea mai proasta e ca mi s-a scurtat colul f.tare, are doar 1,15 cm.Bebelusa este foarte bine, 2.450 kg la 33 de saptamani implinite astazi. Emma 33 saptamani |
mama de mic +s33+
edit: dadusem un enter aiurea
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Buna, fetelor Carola, asa e, m-am intors de la ecografie, dar am avut program de bocit vreo 2 ore. Deabia m-am linistit un pic. Ce sa zic? Am plecat plangand de acolo...doctorita mea a facut ca toate visele urate, nu m-a incurajat deloc, ba din contra, a inceput sa ma certe pentru ca am indraznit sa o intreb daca nifedipinul pe care urma sa mi-l prescrie pentru contractii e indicat pt mine, in conditiile am tensiunea micuta, 10.6. Evident ca s-a enervat si pt. ca am intrebat-o daca nu m-a programat prea devreme pt.cezariana (DNP 10.12, cezariana programata intre 16-20 nov.)In plus, m-a anuntat ca nu va fi in bucuresti intre 7-15 noiembrie. A tinut sa imi mentioneze ca oricum nu voi ajunge cu sarcina nici macar pe 16 nov. si ca o sa raman traumatizata psihic toata viata cand o sa imi vad copilul in incubator, de parca eu nu mi-as dori sa fie totul bine sau as vrea sa nasc acum. Vestea cea mai proasta e ca mi s-a scurtat colul f.tare, are doar 1,15 cm.Bebelusa este foarte bine, 2.450 kg la 33 de saptamani implinite astazi. Emma 33 saptamani |
Nu inteleg agresivitatea asta a doctorilor. Oricum, mi se pare aiurea tare sa te descurajeze ca nu ajungi cu sarcina la termen. Mie cu toate ca am avut probleme si am pus-o si pe dr intr-o situatie naspa ca mi-am facut cerclajul la alt dr si a deranjat-o, nu mi-a zis niciodata ca nu ajung la termen. Mi-a spus doar ca se va simti linistita daca ajung la 34 saptamani. Cred ca ar fi mai bine sa o schimbi.
36+
www.flickr.com/photos/carola456
CarlaV spune:
Wildorchid, imi pare rau ca intervin, nu stiu povestea de la inceput, dar nu mi-a venit sa cred ce citesc.
In primul rand bebe a crescut excelent.
In al doilea rand, da, e prea devreme programata cezariana.
Apoi: cu colul scurtat asa poti foarte bine sa duci sarcina la termen daca stai la pat si iei gynipral.
La adresa dr nu am de spus decat ca nu merita sa-ti afecteze confortul psihic si eu as lua-o ca pe o agresiune. La a doua sarcina am schimbat dr cu 10 zile inainte sa nasc si am fost foarte fericita, dupa ce fusesem terorizata aproape 3 luni de sarcina. Exista si oameni printre doctori si sunt sigura ca aici vei gasi ajutor daca te hotarasti sa cauti pe altcineva.
aris26 spune:
daca tot e asa convinsa cretina ca nu duci sarcina la termen nu ar fi fost mai logic sa te interneze de exemplu decat sa rada in barba ca o sa iti vezi copilul in incubator???
ca sa nu mai zic de ce dracului nu ti-a facut un cerclaj cand a vazut ca se ingroasa gluma???
si inca ceva, daca tot ai colul de 1cm de ce sa nu nasti natural? macar atata avantaj sa ai dupa toata nebunia asta-un travaliu scurt.
hai ca m-au apucat pe mine nervii
mama de mic +s33+
mada86 spune:
Emma.... imi pare nespus de rau pentru ce ai patit. Si eu sunt de aceeasi parere cu fetele: incearca sa schimbi dr. Nu e normal sa se poarte asa cu tine. Parca de-a naibii o face ca sa-ti demonstreze cat de desteapta e ea. Numai de asta nu aveai nevoie acum....offffffff cati oameni cretini pe lumea asta!!!!
Ralu.... Nastere usoara!!!
Eu sunt pe aici...dar sunt suparata rau ca nu mi-au iesit papanasii...stiu, tara arde si baba se piaptana...dar ma simt o cretina pentru ca sunt atat de usor de facut si mie nu mi-au iesit . Nu ma bagati in seama!
30+ Sofia
Wildorchid spune:
Da, probabil ca s-a simtit lezata ca am intrebat-o daca nu e prea devreme cezariana si apoi de nifedipin (eu stiam ca e anti-hipertensiv si fiind cu tensiunea mica am vrut sa stiu daca e ok.) S-o fi gandit ca ii pun la indoiala competentele si a inceput sa se crizeze.
M-a intrebat daca am stat in pat, ii zic ca da, in permanenta, cu exceptia faptului ca merg la masa (in bucataria personala) si la pipi. Replica ei: dar de ce stai la masa, tu nu stii cate firme de pizza sunt? Poti manca pizza in pat.
Apoi a inceput sa rasfoiasca nervoasa toate ecografiile mele sa imi explice de ce a programat asa cezariana (a luat prima eco si mi-a zis ca de atunci bebe era mai mare cu o sapt decat dpn si e ok programarea facuta). Si a completat: oricum nu ajungi cu sarcina nici macar pe 16 noiembrie, iar eu in perioada 7-15 nov sunt plecata.
Probabil ca a vrut sa ma sperie imaginandu-si ca nu stau in pat sau s-o fi gandit ca la 34 de ani nu constientizez riscurile; oricum mi s-a parut f.agresiva si nefireasca o replica de genul: "O sa ramai marcata psihic toata viata cand o sa iti vezi copilul in incubator".
Va dat seama ca dupa ce a tinut-o 15 minute in chestii de astea la o replica de acest gen mi-au dat lacrimile ca e un copil pe care mi l-am dorit enorm si as face orice sa fie in regula. Si dupa ce m-a vazut ca plang, ma intreaba de ce sunt asa agitata, sa vin la control peste 2 saptamani inainte de a pleca ea sa ma interneze cat e plecata si sa fiu sub control.
Emma 33 saptamani
CarlaV spune:
Emma, nu e in regula, chiar deloc.
M-ai facut sa rad... pizza? Super-nutritiva pt gravide .
La ce spital este aceasta dr?