Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Wow! Ralu! Nastere usoara!

Emma, cred ca deja te-ai intors de la eco. Eu inca sunt la pagina 8 cu cititul.

Lia, stai calma. Ti-a zis ca ar fi vreo problema?

Eu azi dimi am facut o injectie cu no spa si scobutil ca am burta tare si ma deranjeaza. Bebe cred ca e deja foarte mare ca nu mai putem sa dormim bine.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Legat de testul non stres eu ma gandeam ca e oarecum obligatoriu de la o anumita varsta gestationala. Adica mai spre final. In fine, daca am timp liber il folosesc si eu la ceva .

36+

Mergi la inceput

Va pun un link cu niste torturi care arata super. Nu stiu ce gust au, dar nici nu iti vine sa le mananci cand le vezi asa. Din cate stiu, e 100 lei kg. http://www.viorica-torturi.ro/ Oricum, nu cred ca livreaza in afara tarii.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Wow! Ralu! Nastere usoara!

Emma, cred ca deja te-ai intors de la eco. Eu inca sunt la pagina 8 cu cititul.

Lia, stai calma. Ti-a zis ca ar fi vreo problema?

Eu azi dimi am facut o injectie cu no spa si scobutil ca am burta tare si ma deranjeaza. Bebe cred ca e deja foarte mare ca nu mai putem sa dormim bine.

36+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

a zis ca nu-i problema
dar yo stiu?................

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !
pus la spalat si calcat , acum incerc sa recuperez paginile ;

RALU , NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE LA AMANDOUA !!!!!!!

fetelor dar cate saptamani avea ?

CRIS CE COPII FRUMUSEI ! SA VA TRAIASCA LA TOATE !

wwwaaawww !! tort cu ciocolata !!
nu am mancat in viata mea tort sau prajituri cu ciocolata pentru ca nu-mi placeau ; imi placeau doar cu frisca .. de cand sunt insarcinata as manca in continuu numai prajituri cu ciocolata si inghetata de fructe pe care inainte o detestam !!! ce ti-e si cu schimbarile astea !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ralu nu a dat semn nic?
many, ceva vesti de la uratica?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

Va pun un link cu niste torturi care arata super. Nu stiu ce gust au, dar nici nu iti vine sa le mananci cand le vezi asa. Din cate stiu, e 100 lei kg. http://www.viorica-torturi.ro/ Oricum, nu cred ca livreaza in afara tarii.

36+

Carola, stiam de pagina asta...toate sunt minunate. Niste prieteni de-ai nostri au facut tortul de botez la ea. Este chiar ultimul tort ptr botez. Probabil ca voi apela si eu la ea cand il vom boteza pe bebe2.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna, fetelor

Carola, asa e, m-am intors de la ecografie, dar am avut program de bocit vreo 2 ore. Deabia m-am linistit un pic.

Ce sa zic? Am plecat plangand de acolo...doctorita mea a facut ca toate visele urate, nu m-a incurajat deloc, ba din contra, a inceput sa ma certe pentru ca am indraznit sa o intreb daca nifedipinul pe care urma sa mi-l prescrie pentru contractii e indicat pt mine, in conditiile am tensiunea micuta, 10.6. Evident ca s-a enervat si pt. ca am intrebat-o daca nu m-a programat prea devreme pt.cezariana (DNP 10.12, cezariana programata intre 16-20 nov.)In plus, m-a anuntat ca nu va fi in bucuresti intre 7-15 noiembrie. A tinut sa imi mentioneze ca oricum nu voi ajunge cu sarcina nici macar pe 16 nov. si ca o sa raman traumatizata psihic toata viata cand o sa imi vad copilul in incubator, de parca eu nu mi-as dori sa fie totul bine sau as vrea sa nasc acum.
Vestea cea mai proasta e ca mi s-a scurtat colul f.tare, are doar 1,15 cm.Bebelusa este foarte bine, 2.450 kg la 33 de saptamani implinite astazi.

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

36+

Opere de arta!! Bravo ei pt. pricepere si rabdare!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Buna, fetelor

Carola, asa e, m-am intors de la ecografie, dar am avut program de bocit vreo 2 ore. Deabia m-am linistit un pic.

Ce sa zic? Am plecat plangand de acolo...doctorita mea a facut ca toate visele urate, nu m-a incurajat deloc, ba din contra, a inceput sa ma certe pentru ca am indraznit sa o intreb daca nifedipinul pe care urma sa mi-l prescrie pentru contractii e indicat pt mine, in conditiile am tensiunea micuta, 10.6. Evident ca s-a enervat si pt. ca am intrebat-o daca nu m-a programat prea devreme pt.cezariana (DNP 10.12, cezariana programata intre 16-20 nov.)In plus, m-a anuntat ca nu va fi in bucuresti intre 7-15 noiembrie. A tinut sa imi mentioneze ca oricum nu voi ajunge cu sarcina nici macar pe 16 nov. si ca o sa raman traumatizata psihic toata viata cand o sa imi vad copilul in incubator, de parca eu nu mi-as dori sa fie totul bine sau as vrea sa nasc acum.
Vestea cea mai proasta e ca mi s-a scurtat colul f.tare, are doar 1,15 cm.Bebelusa este foarte bine, 2.450 kg la 33 de saptamani implinite astazi.

Emma 33 saptamani

draga mea, parerea mea e sa schimbi dr. Stiu ca nu e tocmai ok, pe ultima suta de metri, dar mai sunt medici mult mai umani si competenti pe lumea asta. Dupa mine, esti mai traumatizata acum, cu toate framantarile astea decat daca ai merge pe mana unui alt medic, cu recomandari, bineinteles. Si sigur sunt fete pe-aici care iti pot recomanda un medic. Nu o cunosc si nu stiu cat de profesionala e, nu stiu ce relatii ai tu cu ea, dar felul cum ti-a prezentat problema la acest control e total neprofesional. Bafta in orice decizie ai lua!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput