Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - da si aici am problema cu torturile mai elaborate asa. Adica sa iti puna poza cu orice pe el, ok. Da' sa il faca in forma de sau cu personaje in miniatura pe el, e problema. Anul trecut a avut S. tortul in forma de MM (numai capul). A iesit fain.

Anul asta ... vom vedea. Si tot asa m-am gandit si eu, undeva afara, acasa, nici gand. Nu am spatiu si nici nu sunt capabila de animatie, distractie copii. Asa, caut un spatiu de joaca cu diverse atractii pt. ei.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata fetele si de la noi...
Ralu nastere usoara..

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata din nou, ne-am trezit din a doua repriza de somn, acum suntem odihniti si pregatiti sa facem curatenie in casa, dupa-masa facem si bagajul pt spital sa il stiu pregatit si gata dupa aceea doar stam si asteptam, deseara iesim in oras cu niste prieteni, ma bucur k nu ma apucat s ane prea vedem:)
La multi ani sarbatoritei noastre:)
Noi avem niste prieteni cu o fetita de 2 anisori si ii place de cate ori merg la ei sa se joace cu buricul meu, imi ridica bluza si se tot joaca cu degetul, dar ma topesc cand o vad cum mangaie nburtica si cum o pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Fetite, baietei, mai micuti, mai marisori...este indiferent...TOTI sunt adorabili si cu toate ca este si greu, sa fiu mama mi se pare cel mai minunat lucru din lume.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Mai fetelor de Uratica ce se mai stie, k nu a mai zis nimeni nimic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

dana - da si aici am problema cu torturile mai elaborate asa. Adica sa iti puna poza cu orice pe el, ok. Da' sa il faca in forma de sau cu personaje in miniatura pe el, e problema. Anul trecut a avut S. tortul in forma de MM (numai capul). A iesit fain.

Anul asta ... vom vedea. Si tot asa m-am gandit si eu, undeva afara, acasa, nici gand. Nu am spatiu si nici nu sunt capabila de animatie, distractie copii. Asa, caut un spatiu de joaca cu diverse atractii pt. ei.

Petro, noi vom fi mai multi adulti. David nu are prieteni si cum nu merge nici la gradi inca...

Mergi la inceput

da, cristina, tocmai ce spuneam. Si ea isi doreste mult. Din iulie lucreaza la organizare, hahahaaaa. Tort, invitati etc. Au avut in timpul verii ziua unei fetite la gradi si, fiind programul mai lejer, i-au facut o petrecere faina, cica. In fine ... fix de ziua ei, nu. Ca e pe 10, iar eu pe 11 merg sa o livrez pe Lizuca . Dar la 2 sapt. asa, poate merge. In functie de cum ma simt, eu, bebelina etc. Si nu acasa ... la un spatiu de joaca, totul organizat, fara stres, copiii se distreaza 3-4 ore si gata.
Vom vedea, nu e nimic batut in cuie.

Mergi la inceput

asa e, dana, anul asta e si la noi prima data cu copilasi mai multi. Cand va incepe gradi va fi divers ...

Iti pun pe FB poza cu tortul de anul trecut. Ca idee, asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cris -

brambu - incerc sa nu vizualize scena ca sa nu mor de ras

dana - atunci stii ca nu ai de ce sa iti faci probleme
wow dar ce colectie de barbati puternici
nici la noi nu sunt cu mult mai ieftine torturile de genul asta. cam 20euro/kg

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Petro, hai ca sunt curioasa.[pisica]

Aris, nu stiu cate kg va avea. Sunt cca 15, 16 portii. Pe mine m-a uimit diferenta de pret. Daca il fac cu poza ma costa la jumatate.

Mergi la inceput