Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cris - totul e ca daca imi ia chitara o sa ma puna sa cand mereu la ea si nu asa...oricum...nuuuu, trebuie sa fug si prin casa cum face angus(duck walk)

pica - eu ieri am iesit cu ei, e adevarat ca m-am dus doar la sora-mea, dar au aratat f bine cu adidashi si un tricou. dezavantajul la astia negrii si de bumbac e ca dupa o spalare doua nu mai merg decat prin casa. de asta ziceam sa imi mai iau unii sa ii tin noi pana nasc. eu ma stiu plimbareata si o sa vreau ceva sa trag repede pe mine ca sa ies in curte la plimbare ca nu suport sa stau inchisa undeva nici 2 ore

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
ce simpatici sunt piticii..de abia astept sa venim si noi cu povesti din astea mai incolo

walkiria imi pare rau ca nu poti sa te odihnesti..ca remedii nu stiu ce sa zic, incearca sa mai prinzi ziua cateva ore de somn daca poti, sa te relaxezi, sa citesti ceva..sau stai mai mult in pat poate vine mos ene in vizita

azi avem program de curatenie generala, ca am terminat cu modificarile prin casa..dar am un cheeef
sa vedem si cat ma tin bateriile, oricum sotul nu prea ma lasa sa fac..asa ca sarcina revine mai mult lui

32+

Mergi la inceput

[:-)))e o chetie de vazut(chiar filmat) atat in ce ma priveste cat si in ce te priveste pe tine

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

aris, sa ne faci o cantare cu chitara ta cea noua, la astea care dau din buric pe masa .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

scorpion care sa aiba de suferit pentru ca e prea bland???glumesti! nici o shansa, sa incerce doar cine sa il raneasca si o sa-si doreasca sa nu se fi nascut
suntem painea lui Dumneazeu dar sa nu incerce macar cineva sa ne faca rau ca intoarcem coada si chiar suntem letali

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

cat de scumpi sunt copilasii astia...Dana cred ca nu e prea placut dar..

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Cristina, imi doream foarte tare un copil f bland si iubaret...dar stii vorba aia cu "ai grija ce iti doresti...". Cateodata am ajuns sa imi fac griji ca este prea bun si bland, sa nu aiba de suferit in viata. Se trezeste noaptea din somn sa ma iubeasca si face: mamacaaa (adica mamica si o spune oftand) De cele mai multe ori ma impresioneaza pana la lacrimi...dar recunosc ca sunt si momenete cand nu mai pot...mai ales cand nu reuseste sa adoarma..parca imi baga o surubelnita in buric

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

dana - tu cum stai cu pregatirile pt. D.? Ce ii faceti, unde, tortuletul? Zii tot si tu . Si vreau sa mai vad poze cu tine mumoasa, ca ziceai ca mergi la coafat ....

Sa te mai intreb de nume pt. bb2? Sau pe cristina?

Petro, m-am tuns mai scurt si m-am vopsit...dar mi-a iesit prea inchisa culoarea...nu sunt incantata.
Tortul lui David va fi cu o poza a lui Mickey Mouse (baba, cum ii spune el). Stii cat imi cereau astia aici ptr un tort in forma de Mickey Mouse?...130 de euro si nu imi garantau ca iese exact asa. Eventual il vom sarbatori pe 31 la restaurant, ca nu cred ca vom face fata acasa...ne vom strange cam multi.
Legat de numele samburelului nu ma intreba...ca nu stiu ce sa iti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cris - totul e ca daca imi ia chitara o sa ma puna sa cand mereu la ea si nu asa...oricum...nuuuu, trebuie sa fug si prin casa cum face angus(duck walk)

pica - eu ieri am iesit cu ei, e adevarat ca m-am dus doar la sora-mea, dar au aratat f bine cu adidashi si un tricou. dezavantajul la astia negrii si de bumbac e ca dupa o spalare doua nu mai merg decat prin casa. de asta ziceam sa imi mai iau unii sa ii tin noi pana nasc. eu ma stiu plimbareata si o sa vreau ceva sa trag repede pe mine ca sa ies in curte la plimbare ca nu suport sa stau inchisa undeva nici 2 ore

mama de mic +s33+

e dulce rau piticul asta al tau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pica1

DANA noroc ca fi-miu nu are obiceiul asta cu scarmanatulin buric ca eu ma mutam cu tot cu el pe wc. Nu stiu de ce, dar la mine este direct legat cu semzatia de a face pipi .

my baby 33+

Pica, la mine situatia devine mai grava (mai mult penibila) in momentul in care avem musafiri sau suntem in deplasari iar David este obosit...el atunci TREBUIE sa imi umble in buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aris, tu iti dai seama ce ar iesi ... o burtoasa cu chitara si alte cateva (cine se ofera ) la dansat din buric pe masa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Dana si al meu baiat e la fel de bland si sensibil... nu am ce sa ii fac (asa mi l-am dorit )

Petro, tu o serbezi pe Silvia?

Eu cred ca o sa vad cand ma programaeaza la cezariana si in functie de asta ii voi face o mica petrecere (isi doreste asa de mult). Dupa ce nasc va avea bebele cateva zile si nu m-as risca (nici pt el si nici pt mine).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

scorpion care sa aiba de suferit pentru ca e prea bland???glumesti! nici o shansa, sa incerce doar cine sa il raneasca si o sa-si doreasca sa nu se fi nascut
suntem painea lui Dumneazeu dar sa nu incerce macar cineva sa ne faca rau ca intoarcem coada si chiar suntem letali
Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

cat de scumpi sunt copilasii astia...Dana cred ca nu e prea placut dar..

Cristina, imi doream foarte tare un copil f bland si iubaret...dar stii vorba aia cu "ai grija ce iti doresti...". Cateodata am ajuns sa imi fac griji ca este prea bun si bland, sa nu aiba de suferit in viata. Se trezeste noaptea din somn sa ma iubeasca si face: mamacaaa (adica mamica si o spune oftand) De cele mai multe ori ma impresioneaza pana la lacrimi...dar recunosc ca sunt si momenete cand nu mai pot...mai ales cand nu reuseste sa adoarma..parca imi baga o surubelnita in buric

mama de mic +s33+

Aris, cam stiu si eu cum sta treaba cu scorpionii Tata scorpion, sot scorpion si baiat scorpion...

Mergi la inceput