Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

cat de scumpi sunt copilasii astia...Dana cred ca nu e prea placut dar..

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - tu cum stai cu pregatirile pt. D.? Ce ii faceti, unde, tortuletul? Zii tot si tu . Si vreau sa mai vad poze cu tine mumoasa, ca ziceai ca mergi la coafat ....

Sa te mai intreb de nume pt. bb2? Sau pe cristina?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ralu, nastere usoara, sa fie exact cum iti doresti!!!!!

Sa tina cicatricea, ca in rest se descurca Marius, cu asa o mama curajoasa si asa fetita iubita si asteptata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

booon, am inteles, fiecare copil tot are el o mica metoda sa ne toace inainte de culcare

cris - si ai mei baieti pleaca azi sa imi caute cadou. sunt curioasa cat rezista al meu sa tina secret cadoul cumparat.
sa nu va zic ca imi spunea ca imi cumpara o chitara cadou de ziua mea?

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

booon, am inteles, fiecare copil tot are el o mica metoda sa ne toace inainte de culcare

cris - si ai mei baieti pleaca azi sa imi caute cadou. sunt curioasa cat rezista al meu sa tina secret cadoul cumparat.
sa nu va zic ca imi spunea ca imi cumpara o chitara cadou de ziua mea?

mama de mic +s33+

acu' daca chitara e daruita cu dragoste...ce mai conteaza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Hai ca amincercat sa fac update la semnatura si se pare ca nu a mers. Sa incercam acum.

LUNY ai gasit pina la urma cizme?

ARIS super misto imi vin pantalonii aia. Mie in schimb imi mai trebuie ceva pantaloni de iesit pe afara cu ei ca din astia de stat prin casa sau prin vecini mai am.

Astept baietii sa vina sa ma ia ca au iesit de la teatru si sa mergem prin mall sa manince piciul si apoi sa se duca la tuns.

my baby 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aris, sa ne faci o cantare cu chitara ta cea noua, la astea care dau din buric pe masa .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

cat de scumpi sunt copilasii astia...Dana cred ca nu e prea placut dar..

Cristina, imi doream foarte tare un copil f bland si iubaret...dar stii vorba aia cu "ai grija ce iti doresti...". Cateodata am ajuns sa imi fac griji ca este prea bun si bland, sa nu aiba de suferit in viata. Se trezeste noaptea din somn sa ma iubeasca si face: mamacaaa (adica mamica si o spune oftand) De cele mai multe ori ma impresioneaza pana la lacrimi...dar recunosc ca sunt si momenete cand nu mai pot...mai ales cand nu reuseste sa adoarma..parca imi baga o surubelnita in buric

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai RALUUUUUUU
nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

DANA noroc ca fi-miu nu are obiceiul asta cu scarmanatulin buric ca eu ma mutam cu tot cu el pe wc. Nu stiu de ce, dar la mine este direct legat cu semzatia de a face pipi .

ARIS o chitara este un cadou foarte bine ales de catre fi-tu pentru cine trebuie, adica tot pentru el, cu siguranta ii va placea cadoul pe care ti-l va oferi

Eu vreau cadou de ziua mea o masina de cafea, ca vad ca italienii astia sunt neseriosi si nu reusesc sa fac rost de garnitura aia nenorocita. Macar sa apuc sa beau cafea pina nasc, ca pe urma nu stiu daca il influenteaza sau nu bautul cafelei pe copil. Eu in prima sarcina stiu ca nu am tinut nici un fel de dieta din punct de vedere al alimentatiei si al alimentelor care pot influenta copilul, gen cu colici, somn s.a., atata tot nu am baut cafea si alcool.

my baby 33+

Mergi la inceput