fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

bccami eu acum am vazut ce semnatura frumoasa ai ;
felicitari si sarcina usoara pana la termen!
(ai facut fiv sau e sarcina naturala? citesc paginile pe sarite, de cand cu )

Daaa, sunt graviduta - multumesc lui Dumnezeu.
Am facut FIV. am avut et-ul pe 28 septembrie.

Stiu ca esti tatic - la momentul respectiv te-am felicitat pe undeva pe forum. Dar te mai felicit odata si va doresc tot binele din lume .
Cum va descurcati? Este greu, noptile cum sunt, cine sta mai mult cu bebe si cum v-ati impartit sarcinile ?

Stau si ma gandesc la timpul cand va trebui sa am eu grija de puiul meu si parca nu stiu sa fac nimic. Nici nu stiu cum ma voi descurca .

si va imbratisez pe toti. tinem legatura

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7+
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne si ne ajuta

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anastasia mi le-a trimis o fata careia ii ramasesera din sarcina. Sunt din Italia. Da, iti trebuie reteta pentru ele. Felicitari pentru procurarea noului ser de injectat la popou. Mare atentie ca faci niste noduli groaznici de la substanta asta uleioasa. Tre' sa pui ceva rece dupa injectie si sa masezi usor.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

anastasia mi le-a trimis o fata careia ii ramasesera din sarcina. Sunt din Italia. Da, iti trebuie reteta pentru ele. Felicitari pentru procurarea noului ser de injectat la popou. Mare atentie ca faci niste noduli groaznici de la substanta asta uleioasa. Tre' sa pui ceva rece dupa injectie si sa masezi usor.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Aristica, multumesc mult, asa este cum spui tu, am facut niste galme de la Lentogest de nu imi venea sa cred....am crezut ca au fost facute prost injectiile, dar dc spui si tu ca asa e normal...atunci trebuie sa ma inarmez cu rabdare...

Am fost dimineata la intepat si la Medlife si la Medcenter, si pt o problema si pt cealalta. Diseara voi afla ce fac cu Clexanul, dc il mai fac cu doza micsoarata sau nu il mai fac deloc, iar dimineata am aflat ca o sa fac injectii cu progesteron pana nasc.
O sa am si fundul si burta ca niste bombe peste cateva luni. Stau si ma gandesc , insa, sa nu mai fac Clexanul in burta,dc totusi mi-l mai da de 0,2, sa trec pe mana sau picior, ca dor tare si nodulii astia dupa injectia cu progesteron si burta s-a intins si ea, am senzatia ca e ca un pepene, dc as mai baga acul in ea, face poccc..
A mai facut cineva de aici toata sarcina progesteron injectabil, sa ma mai astept si la alte manifestari, stari, etc?

Mai Anna, te rog din suflet sa nu ma injuri, ca nu as duce si ma pun pe plans,parol!! Tu poate esti si mai zglobie de felul tau sau independenta de orice ajutor din jur, dar gandeste-te si tu putin ca oricum, orice varianta ai lua, oricum, fetitele nu vor mai sta mult timp in burtica.
Deci e vorba de cateva zile sau 1 saptamana, acolo....la cat te-ai chinuit sa le ai, nu e capat de lume dc ramai in spital macar la sfarsitul saptamanii dc vrea doctorul sa iti faca perfuzii sau ceva ce nu iti poti face acasa.
Poate vor sa te tina si sub observatie, stiind dr ca e si sarcina prin FIV, si cum am vazut si noi ca el a fost mereu prudent cu tine si cu sarcina, poate te vrea sub observatie zilele astea..
E adevarat ca tu nu ai avut o sarcina cu probleme, sa fii obligata sa stai la pat sau sa ai alte probleme si slava Domnului ca nu ai avut parte de toate astea, dar totusi trebuie sa ai o minima prudenta acum, pe ultima suta de metri.
Nu vreau sa crezi ca te cicalesc, nici sa te enervez, nici vorba, nu sunt eu in masura si nici nimeni altcineva, fiecare decide pentru el, dar iti spun si eu cam ce as gandi si as face si eu dc as fi in locul tau. Ar fi poate mai bine si pt tine si cert mai sigur pentru bebelinele tale dragalase.
Oricum, vei face cum crezi tu de cuviinta, sa fiti bine si tu si copilutzele, acesta e cel mai important aspect.

Cand ne-a spus Arabella ca esti deja la spital cu dilatatie, am avut mari emotii, mi-am adus aminte si deRammy saracuta, ea si-ar fi dorit si ar fi facut orice sa ramana la doctorul nostru, unde si era planificata sa nasca inca de la inceput, dar din cauza unei situatii tampite si nedrepte a trebuit sa bata Bucurestiul cu apa rupta si sa nasca intr-un spital de care nici nu stia de doctorii de acolo si etc...nici nu vreau sa imi mai amintesc, pt ca ma doare subiectul acesta foarte tare. A fost inuman prin ce a trecut fata aceasta si la nastere si dupa. Bebeii au fost darul sfant cel mare, care i-au mai alinat incercarile.

Rammy, cu ocazia asta, te pup si pe tine si copilasii si multa sanatate, sa te recuperezi cu totul dupa ultima operatie si restul si multa energie si rabdare cu puisorii, aici Corry, Mirela, Lumimar sunt expertele noastre.
De Camercam, Baby blue mai stiti ceva? Sunt bine amandoua si bebeii toti?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,mai avem o mamica cu puisorul in brate
Azi in jurul pranzului INNAsi-a adus pe lume puisorul
Si ea si bebelul sunt bine ,am vb cu tati care era in culmea fericirii,radia de bucurie ca si-a vazut printisorul
Inna,iti doresc din suflet un beber papacios,cuminte si fara colici

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Anastasia
Ai grija de tine si de puiutii tai
Cumnata mea este in pat cu colul cerclat,sta cumintica si cu popoul plin de galme de la progesteronul injectabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Multumesc si pup, Lumimar! Macar acum stiu la ce sa ma astept. De curiozitate, cumnata ta in cate saptamani este, are un singur bebe sau 2? Ideea e, daca face progesteron si sta cumintica pana la nastere, dr i-a dat garantii ca duce sarcina pana la termen?

Ne-ai dat o veste minunata cu Inna, mai adaugam o mamica la listuta Mirelei, apoi urmeaza Anna, apoi Maruscha

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Inna,sa-ti traiasca puisorul, draga mea
Multa sanatate si noroc, va doresc!
Puiut, sa fii cuminte si s-o lasi pe mami sa se recupereze repede!
Yuhuuu!

Mergi la inceput

Anastasia ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

deci sa nu ma frecati la cap, nu fac eu la plosca pt 5m pana la baie
e dilatatie 3 acum, deci in wk ori sa ma lase acasa ori sa ma nasca...as vrea eu dar azi n-a fost chip de negociere
capritele au 1650 si 2200 deci pot sa iasa bine mersi
a nascut azi cineva la 30s gemeni de1250 si 1500 si sa vezi ce vioi erau

33+ cu

Anna, esti nerabdatoare....
Uite, din discutiile de pe aici am obs ca esti o femeie cerebrala, educata si desteapta.
Este imposibil sa nu realizezi ce este mai bine pentru fetitele tale(nu ptr tine!!!)!
Nu conteaza numai greutatile lor, ci si dezvoltarea organelor.
Gandeste-te ca la varsta asta de sarcina, mai sunt multe de dezvoltat...
Nu degeaba a dat Dzeu 40 s de sarcina...
Si apoi, sunt fete care au stat in spital sau imobilizate la pat toata sarcina.
Acum n-o fi foc daca stai si tu in spital sau in repaus cateva zile.
Mult a fost, putin a ramas!
Iti doresc nastere usoara si recuperare grabnica!

Mergi la inceput

Corry,la multe lunite pt gemenasii tai
Ce mari au crescut si ce repede trece timpul!

Mergi la inceput