fiv dr dragos albu 46
Raspunsuri - Pagina 20
aristica spune:
doamna pink - pai cum sa fie ok? Eu nu inteleg unde pica la tine ziua 21 a ciclului dupa AC-uri. Adica, din ce-mi amintesc, tu esti pe diphereline, corect?
Pai daca incepi dipherelinele din ziua 21 de ciclu? Cum calculezi tu ziua 21 de ciclu?
De fapt: Cum iti calculezi tu ciclu la care incepi inhibarea?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
pai eu nu calculez. la mine in schema nu zice ca incep diphereline in z21, ci in a 4-a zi de cand termin AC. de asta sunt nedumerita,
ca tati vaduva zice sa o anunt cand e prima zi de cm, dar schema mi-a dat-o cu 2 luni inainte
adica nu toate ati primit la fel schema ?????
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Arabella34 spune:
Feteleeeeeee!vin cu vesti despre Anna:
Au mutat-o la salon,e la perfuzie la pat cu picioarele-n sus si trebuie sa faca la plosca,iar ea nu si nu...mai certati-o si voi ca pe mine nu vrea sa ma asculte...deci intr-un cuvant sta pe dilatatie 4 cm,membranele nu s-au rupt inca,dar trebuie repaus absolut,plus tratament perfuzabil...aaaa si mai moare si de plictiseala,vrea acasa.
Capritele mai vor sa stea cu mami!
Va pup
Arabella,35 ani,urmeaza FET
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arabella34 Feteleeeeeee!vin cu vesti despre Anna: Au mutat-o la salon,e la perfuzie la pat cu picioarele-n sus si trebuie sa faca la plosca,iar ea nu si nu...mai certati-o si voi ca pe mine nu vrea sa ma asculte...deci intr-un cuvant sta pe dilatatie 4 cm,membranele nu s-au rupt inca,dar trebuie repaus absolut,plus tratament perfuzabil...aaaa si mai moare si de plictiseala,vrea acasa. Capritele mai vor sa stea cu mami! Va pup Arabella,35 ani,urmeaza FET |
Aoleu, Arabella, da-ne nr ei de telefon pe un PM sa o calmam, sa o tinem ocupata la telefon si sa stea cumintica. E Hopa-Mitica pana la capat, e nerabdatoare, dar trebuie sa stea cuminte, si pt binele ei si al fetitelor!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
alilumi spune:
qiao,
schema mea a fost data tot cam asa, cu vreo 2 luni inainte. mie mi-a explicat in felul urmator (ptr. ca am c.m. neregulat): sa o anunt cand imi vine, si de atunci sa incep ac-urile. si daca nu imi va veni (la mine mare problema cu anovulatia!), sa incep ac-urile cu minim 14 zile inainte de data trecuta in schema (la mine, 4 oct.) (tot cu anuntat)... [in fine, eu am luat ac-uri chiar dublu de 14 zile, ca asa s-a nimerit cu ciclosul meu!]
si intr-adevar, intre terminarea ac-urilor si diphereline, am avut o pauza de vreo patru zile!!! (am luat ac pana pe 4 inclusiv si am inceput diphereline pe 8 octombrie)
sper ca ti-am putut fi de ajutor si am inteles nedumerirea, desi la cat de ametita sunt!!! sau poate e o greseala a madamei...
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Anastasia_7 spune:
Fetelor, vin cu o postare spre a veni si altor fete in ajutor, in caz ca se intampla sa se confrunte cu problema mea de astazi.
Referitor la progesteronul injectabil Proluton, cel pe care mi-l recomandase dr Albu astazi sa-l procur urgent si pe care nu il gasiti in tara, ci doar in Austria si Germania.
Am gasit pe cineva in Austria, dar mai devreme de 2 saptamani nu mi le poate trimite.
Asa ca din disperare, m-am pus pe cautari.
Am gasit 2 surse de incredere, pt ca sunt doctori si farmacisti implicati. Sunt nume sonore, nu stiu dc e bine sa dau pe forum numele, dar e vorba de doctori ginecologi de la Elias si alte spitale care fac rost pt pacientele lor care sunt pe tratament tot de la sursele acestea 2.
Acesta e adresa unde gasiti produsele si unde puteti contacta pers:
http://prolutondepot-vitaminad3.home.ro
Acolo gasiti si nr de telefon.
Eu am sunat initial aici, mi s-au dat toate info necesare, singura probl era ca deja toate injectiile au fost vandute rapid, ca e f. mare cererea si urmatoarea comanda ajungea peste 10-11 zile, deci prea tarziu pt mine pt ca am contractiile prea mari si dese.
INSA, am primit de la d-na cu care am vorbit contactul altei pers,cadru medical de asemenea, farmacista. Las aici nr de telefon al d-nei Alina: 0751763752. D-na avea primit stoc nou, asa ca am putut lua cate imi trebuie si peste 2 zile am injectiile. Le-am luat cu 30 lei/fiola de 500 MG.
Sper sa ajute si alte fete, care mai cauta disperate, cum am patit eu azi, un tratament neimportat in tara.
E f aiurea situatia, dc e cineva care nu are rude, cunostinte, relatii in afara tarii si are nevoie urgent de astfel de medicamente, ce face omul?! Sta si rabda?! Toate sunt intoarse cu fundul in sus in sistemul medical romanesc.....
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
maruscha80 spune:
Anna, stai cumintica acolosha!!! Fa ce zicea nenea doctoru' ca stie el ce face :).
Trebuie sa rezisti, cat poti, mancar o saptamana...sa mai creasca un pic fetitele...stiu ca nu iti este usor sa fii neajutorata...insa va trece perioada asta.
Tine-ne la curent cu ce se mai intampla...la cum te stiu eu...atat cat am apucat...nu cred ca te-ai deplasat tu fara laptop si fara net la el :)
Bafta multa!!!!
33+ cu
anna_a spune:
deci sa nu ma frecati la cap, nu fac eu la plosca pt 5m pana la baie
e dilatatie 3 acum, deci in wk ori sa ma lase acasa ori sa ma nasca...as vrea eu dar azi n-a fost chip de negociere
capritele au 1650 si 2200 deci pot sa iasa bine mersi
a nascut azi cineva la 30s gemeni de1250 si 1500 si sa vezi ce vioi erau
33+ cu
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a deci sa nu ma frecati la cap, nu fac eu la plosca pt 5m pana la baie 33+ cu |
esti anna a noastra. chiar nu te-as fi recunoscut altfel.
ai grija de voi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7+
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne si ne ajuta
Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote
tannoo25 spune:
bccami eu acum am vazut ce semnatura frumoasa ai ;
felicitari si sarcina usoara pana la termen!
(ai facut fiv sau e sarcina naturala? citesc paginile pe sarite, de cand cu )