Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

delia nici vorba de ridicat in picioare inca el inca nu poate sa stea nici 5 minute in fundulet k pica nu i bai, mai exersam, nici nu am vrut sa il fortez, il las in ritmul lui. dar cand o sa il vad ca sta bine bine in fundulet, atunci nu o sa mai stea pe cub ci direct pe jos. dar pana atunci mai e destul cred

Mergi la inceput

scuze, n am raspuns la intrebare daaaaa am vazut filmuletul, e incredibil si eu tot la eddy de ally m am gandit apropo ally e senzational eddy, nu imi vine sa cred cum sta deja in picioruse asa bine, e minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cris, andra mea se ridica deja dar in genunchi si chiar in picioare, darn-are stabilitate, iar in fundulet se aseaza singura din pozitia culcat, sau de pe burta.... , eu ma gandeam sa iau un tarc si in sufra, gen patutz, ca sa pot si eu sa ma duc la baie, sau sa fac ceva in buc

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

delia, e foarte tare andra luca sta in fund doar daca il pun eu, are gestul sa se ridice cand sta culcat pe spate dar nu ii iese inca...eu zic k decat tarc/patut mai bine unul asa ca cel din plastic pe care mi l ai aratat mai demult, mi se pare mai practic pe termen lung ca o sa poti sa o lasi inauntru cu tot cu jucarii, in patuturile tarc nu mi se pare ca ar avea loc sa se desfasoare cand se fac mai maricei...noi i am luat lui luca pt la munte un tarc patut si mi se pare ca il limiteaza...bine acolo doar doarme dar nu are loc sa se rasuceasca, invarta etc...

fetelor fug si eu la somn...ne auzim maine cu forte proaspete! noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Multumesc Cris! Nu pot vedea azi poza ca semnalul la tel aici, deci si netul meu, imi scoate peri albi. Cred ca trebuie sa ma urc pe casa, sa prind si eu un pic mai mult.
De aceea nu pot vedea nici link-ul de la Delia cu bebe evadat :)

Offf, pana sa trimit mesajul, s-a trezit buburuza mea, plangand ca nu poate respira :((( Mama lor de muci si mama ei de bunica, ca mi-a imbolnavit copilul! Si eu proasta ca am ramas aici la tara, desi bunica era bolnava!!!!
Acum e la mine in brate, adoarme. Mi-e fricans-o un in patut, ca nu aud cum respira :((((

Mergi la inceput

irinuk, apa de mare in nas, aspirata bine cu batista , sau cu cel pe baterii si tobradex in nas, noua ne-au trecut..si , da, gandeste-te la sanatatea ei inainte de toate si toti.... chiar daca se mai bosumfla unul-altul

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

cris, da dar imi tb un patutz de voiaj ca vrem sa mai plecam si asta care il avem acum are stricata o articulatie ca ma mai sprijineam de el cand era bb mica si numai merge strans..

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

nb!
Deea , dormi?
Sper din suflet ca sunteti mai bine toate trei!chiar sotul, n-a facut nimik?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Gata, a adormit.
Delia esti mai buna ca doctorita noastra! Dai consultatii online chiar si la ora 12 noaptea!
Voi face asta maine, cand ajung acasa. In seara asta ne chinuim. Aici am doar picaturi pivalone
Iar se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Am intrat sa va multumesc pentru aprecieri si cuvintele frumoase despre printisorul meu iubit ,Duracell.

Lavinia,nu mi se pare ca ii fuge vre-un ochisor ...doar ca nu vrea sa mai stea la poza si ma chinui ffff mult sa-l prind chiar si din profil si poate asta te-a dus in eroare, sau poate nu ...si ai dreptate. Iti multumim mult scumpa mami de complimente!

Delia, vreau sa vad si eu filmuletul de care ai tot vorbit cu Scrish....pls. Unde il gasesc? Sa va fie de bine mancarica....eu nu sunt fan mujdei si aseara mi-a facut cam rau. mult scumpa!

Simonelu,sunteti minunati toti! Si Doamneeeeeeeeeee ce ochiiiiiiiiii.Nu ai idee cat mi-as fii dorit ca Duracell-ul meu sa aiba ochii verzi ca ai mei..dar, nu a fost sa fie si are ochisorii lui tati,caprui-negrii(tot frumosi binenteles).

Scrish,multumim pentru aprecieri! Asa este,sta foarte bine in picioruse de 1 luna. La fix 5 luni si 3 saptamani s-a ridicat prima data...si acum are o viteza incredibila cand se ridica.Ieri si astazi a stat fara sprijin vre-o 10-15 secunde ...o sa incerc sa-l pozez si asa. Parerea mea(si sper sa nu te superi) este sa-l lasi cat mai mult timp pe jos,in patul vostru...nu in spatiile mici.Chiar daca nu sta bine in fundulet,treptat prinde refletul.

Mergi la inceput