Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota yasmy si noi acum : cartofi prajiti cu carnitza de porc cu sos(ei) si cu mujdei mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ce ne-a facut ally
dar cat este ceasul la voi??
mamica implinita cu 2 comori !!
scrish spune:
yasmi pot doar sa imi imaginez cum e cu 2 sau 3 si fara ajutor, tare greu...e drept, foarte frumos dar si greu...eu ii am pe ai mei aproape dar mama inca merge la birou si tata are si el la treaba, ca stiu ca il blochez daca il las pe luca peste noapte...si asa, pentru 2 ore pe saptamana ca sa ma duc la masaj e nevoie de organizare ca la armata ca si ei au programul lor. oricum weekendul viitor il las pe luca la ei ca terminam casa de la munte si fugim la smotru...iar varianta bona o exclud categoric atata timp cat nu e la mijloc ceva care chiar sa ii faca prezenta necesara..sotul meu mi-a zis de multe ori sa luam o femeie sa vina sa ne faca curat, sa calce etc, odata pe sapt, dar nici varianta asta nu imi place ca nu ma simt eu ok sa bag un strain in casa sa stie tot ce am pe aici...si uite asa ma invart eu in cerc
persi spune:
HELLO!!!
Roxy,ti-au explicat fff bine Catanak si Miki...daca nu il faci cu iaurt din comert il faci cu lapte covasit.
Pisuc,intram si noi in clubul mingiutelor magice
Am vazut si eu poze noi cu bebelusi superbi.
tuturor!!!!
irinuca05 spune:
Buna seara!
Ma uit la un film super pe Prima, dar am trecut pe aici sa va salut!
Ai mei dorm.
Scrish, stiu ca te-am mai intrebat, dar nu am ratat raspunsul tau: cum e tarcul pt Lucas? Acela din lemn. E ok? Il recomanzi?
Un weekend placut tuturor!
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ce ne-a facut ally dar cat este ceasul la voi?? mamica implinita cu 2 comori !! |
cu o ora mai putin ca-n ro, dar am papat putin
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
scrish spune:
irinuk da, e foarte ok, ii fac acum o poza si o pun pe picasa, dar tine cont ca acum noi il folosim ca sa imprejmuim cubul, cand o sa stea mai mult in fundulet o sa fie tarc tarc!
ailed_dota spune:
mie nu neaparat ally, mi-a facut , ci al meu, ca zice: "facem niste carofiori? , fac eu mujdeiul , ca merge cu sos", si cand l-am vazut ca vb si ii curgea apa din gura
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
scrish, dar luca nu s-a ridicat in picioare, nu?
ai vazut link-ul de l-am pus mai devreme , cu bb-le catarator? eu m-am gandit la edutzul cand l-am vazut...
mami de fete frumoase:
irinuca05 spune:
Mi-am adus aminte de fer, ca am vazut ca se discuta pe aici. Mie pediatra mi-a spus 30picaturi/zi, timp de 1 luna. Sau am retinut eu gresit?. Am scris pe o agenda acasa. O sa ma uit.