Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

toma lly ma bucur ca ti-a placut. si eu cred ca mai prestez azi una.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Mi-e somn!!!! Mi-e atat de somn ca am adormit pe scaun, cu fata in sus si m-am trezit sforaind, eu care nu sforai niciodata. Daca intra cineva in birou in momentul ala... o sfecleam rau.

Azi noapte nu am dormit de durerile de burta si m-am trezit dimineata la 6 sa dau sange la Institutul de hematologie sa vedem daca organismul meu a produs anticorpi impotriva lui bebe.

Miercuri am rezultatul.

Noroc cu mama ca s-a dus la mine azi sa mai faca cate ceva

burticile online si offline

Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Elly stiu cum e si stiu prin ce treci. Dar am inteles ca de multe ori durerile de scurta durata sunt obisnuite in sarcina. Si doctorul meu mi-a spus ca daca sunt de scurta durata nu e o problema graza, doar daca dureaza mai mult. Si pe mine acum 2 zile ma durut jos dar mi0a trecut.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va rog sa ma stergeti si pe mine din listuta. Samburelul a decis sa nu ramana cu noi ci sa-i tina de urat fratiorului.
Speram ca data viitoare sa vina o fratioara sanatoasa pentru DRagos.

Va doresc la toate sarcini usoare si sa va tineti minunile sanatoase in brate la finalul celor 40 de saptamani.

Monica de Zgatie si 7 +
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Monica, imi pare tare rau sa aud aceasta veste. Nu-ti pierde speranta..poate, asa cum ai zis si tu, intr-o buna zi o sa aduci pe lume un fratior frumos si sanatos pentru baietelul tau.
Te imbratisez.

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Crixy eu zic sa stai linistita.Ai vazut cum s-a intamplat si la Deea.Bebelusu e inca mic si depinde mult de performanta ecografului dar si de dr care il face.Mergi la un 4d.Va fi bine! la cat am citit pe forumul asta 80% din burticile de aici au trecut prin acelasi stres si nu inteleg de ce atat stres ptr niste doctorii care nu vad bine!
Rezultatul la analize depinde de ecografia care ti-a dat-o dr si de raspunsurile pe care le dai la intrebarile din test!Nu vreau sa te descurajez..dar astia de la alb fac o copie la ecograful dr si apoi iti spun procentul! E doar o statistica.
Eu nu inteleg o chestie...sa zicem ca la 3 luni e banuit bebele de SD.dar aminocenteza stiu ca se face pe la 16 saptmani.adik mai stai o luna intr-un stres continuu ptr o statistica.
Si apoi daca iese totul la dublutest dc te pun sa faci si triplu test?
Ma rog intrebari fara raspuns.Mie imi e cam jena sa o intreb pe dr dc tre sa fac dublu test..adik ok imi fac toate ecografiile dar dc sa ma stresez ptr o statistica ptr o probabilitate...
Si mai am o intrebare ...cum doamne iarta-ma costa la privat 500 de ron o echo ptr confirmare de sarcina?
Eu tot la privat am fost adik cabinet particular si la primul consult gine + echo transvaginala am dat 100 de ron...ca apoi m-au costat analizele 400 de ron asta este alta poveste dar ptr echo dc costa asa de mult pe la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, e posibil ca la 6 saptamani si 4 zile sa se vada binisor. La mine s-a vazut activitate cardiaca saptamana trecuta, la 6 sapt si o zi. Ziceai ceva de preturi. Adica tu o sa dai atatia bani din prima? Mie mi-a facut doar o ecografie intravaginal, a masurat parametrii care trebuiau, mi-a scris o foaie cu analizele pe care sa le fac si i-a dat scrisoare medicala pt dr de familie sa-mi dea Utrogestanul gratuit. 70 lei toata distractia. Apropo, cele care luati Utrogestan, cat platiti diferenta la farmacie pentru o cutie? Eu platesc 10 lei, cu reteta gratuita.
Deea, poate erai balonata aseara si apasau intestinele pe ovar de te-a chinuit in halul asta.
Ellysor, cu te mai simti? Stai linistita cat mai mult. Si eu mai am intepaturi dintr-astea prin ovare, vagin sau uter, nu-mi dau seama prea bine. Dar atata timp cat nu sunt durerile alea surzi pe care le aveam in timpul menstruatiei, sunt linistita. CAnd am pierdut sarcina, acum un an, aveam astfel de dureri si nu mi-a zis nimeni sa stau linistita, in pat, sa nu conduc, sa nu muncesc. Si-a plecat...
Monica, cat de rau imi pare! Doamne, eu nu stiu de ce se intampla asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna!

Confirm ca doctorii pot spune prostii si sa ne bage in sperieti degeaba. Stiti ca v-am spus ca mi-au zis 2 doctori ca activitatea cardiaca la bebele meu e cam redusa, 108bpm la 6 saptamani si 1 zi. Ei bine, m-am dus azi la eco cu inima cat un purice si ca sa vezi. Bebele meu e bine, are 173 bpm acum la 9 saptamani si 1 zi, adica e in grafic, totul normal. initial era prea mica sarcina sa poata masura corect si m-au mai si speriat.

Asa ca nu tot ce zic e si adevarat

Corina

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

fereasca dumnezeu ca mie sa imi spuna ceva de genul sau sa ma faca sa innebunesc,si fereasca dumnezeu sa ma duc la a doua parere si sa aflu ca e totul ok ca ma duc si o si bat pe dr .
Si inca ceva..nu intotdeauna dr buni sunt dr cei mai recomandati sau cei mai cautati.Un dr bun inseamna si un om care sa iti fie alaturi intotdeauna nu sa iti taie craca de sub picioare de la inceput.daca mai citesc mult despre Sd pana sambata cand ma duc la echo innebunesc de tot:))
Eu nu prea inteleg care sunt cauzele si dc sunt din ce in ce mai multe cazuri!!
Eu am stat si m-am gandit ce as face daca fereasca domnu mi s-ar intampla mie...cu siguranta as renunta la sarcina!Nu sunt o mama egoista sa ma gandesc numai la mine ma gandesc si la copilul care va iesi daca va iesi viu.stiu un caz o cunostinta care a pastrat sarcina si la 7 luni a murit copilul in burta.oare nu e mai mare suferinta sa vezi cum nasti un copil malformat si fara viitor decat sa suferi mai la inceput? Ma rog asta e parerea mea.Poate fi se pare ca sunt rece si fara inima dar sunt realista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Corina, erorile de masuratoare a batailor inimii exista, dar marja nu este mare. Al meu a avut 89 bpm ... cat sa fi gresit aparatul sau medicul oare?

Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 7+

Mergi la inceput